Complain
VIBER +37368997979 WhatsApp +37368997979 Apartamente in chirie pe zi in centru orasului, str. L. Tolstoi 24/1 mobilat, si dotat cu toate electrocasnice de ultima generatie, bucatarie echipata cu electro tehnica si vesela Internet wi-fi. Apartament cu servicii hoteliere și de cele mai bune condiții. TV (150 posturi+ in limbi straine) lengerie si prosoape albe permanent curate, obiecte de igiena personala. Pretul variaza de la 25 euro pina la 50 euro,in dependeta de cate odai aveti nevoie.
Lev Tolstoi 24/1,Кишинев,Центр
1 cameră
120 m²
25 eur
09.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Stefan cel Mare si Sfint 1,Кишинев,Центр
1 cameră
40 m²
6 eur
07.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Квартира в новострое, светлая, уютная, на 3 этаже. Комната отдельно от кухни, имеется балкон (место для курения). Квартира оборудована всей необходимой техникой: TV, стиральная машина, микроволновая печь, кондиционер, плита, вытяжка, фен, электрический чайник. Имеется доступ к Интернет. В комнате удобная мягкая мебель: двуспальная кровать, мягкая кожаная софа, журнальный столик, шкаф-купе. В ванной комнате душевая кабина. В квартире идеальная чистота, вся необходимая посуда, чистые комплекты полотенец, постельное бельё. Поблизости имеются рестораны, кафе, платная стоянка для машин, обменные пункты, банки, турагентства, магазины и прочее другое. Дополнительные услуги: ***АВТОМОБИЛИ В ПРОКАТ - от 15 евро/сутки! *** ***ТРАНСФЕР - ОРГАНИЗОВАННАЯ ВСТРЕЧА ГОСТЕЙ С ТАБЛИЧКОЙ В АЭРОПОРТУ*** www.homeservice.md e-mail: [email protected] VIBER: +373 60211122 WhatsApp: +373 60211122
Stefan cel Mare 1,Кишинев,Центр
1 cameră
35 m²
35 eur
07.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Valea Trandafirilor, Chișinău, Молдавия
1 cameră
50 m²
330 eur
18.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Nicolae Milescu Spătaru, Chișinău, Молдавия
1 cameră
40 m²
180 eur
02.10.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament în sectorul Telecentru cu amplasare reușită pe str.Testemițanu. Apartament cu 1 odaie în bloc nou realizat de compania Agregat poziționat la etajul 7 din 15 cu o suprafață de 50 mp. Apartamentul dispune de euro reparație, este complet mobilat și dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, microundă, frigider, mașină de spalat, televizor, aparat de aer condiționat. Compartimentare reușită în dormitor spațios, bucătărie, 1 bloc sanitar, antreu, 1 balcon de tip închis. În imediata apropiere găsiți: supermarket Linella, farmacia Felicia, restaurante, fitness centru, salon de frumusețe, bancă, centru medical.
Botanica, Chișinău
1 cameră
270 eur
15.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se da in chirie apartament cu vedere panoramica in sectorul Centru, pe strada Melestiu. Apartamentul este amplasat in zona de parc, Vis-a-Vis de Centrul Comercial ,,Shopping Malldova" Apartament nou cu 2 odai, in bloc nou, pozitionat la etajul 11 din 14, cu suprafata de 65 mp. Acesta dispune de Design individual, este complet mobilat (mobila de calitate superioara), reparat calitativ si dotat cu toata tehnica pentru uz casnic noua: plita electrica, frigider, masina de spalat, conditioner, televizor. Compartimentare: 1 dormitor spatios, living comasat cu bucatarie, bloc sanitar, dressing. Blocul dispune de paza si supraveghere video 24/24, teren de joaca, parcare subterana. ​In imediata propiere gasiti:,,Shopping Malldova", parcul ,,Valea Trandafirilor", supermarket, banca, salon de frumusete, farmacie, sala de sport.
Centru, Chișinău
1 cameră
450 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Descriere Se ofera chirie apartament cu 1 odaie in sector Riscani , in apropiere de Circ ,aproximativ 10 min distanta pina in Centru. Apartamentul este situat intr-o zona linistita de trai ce ofera mai multe privelegii ,in apropiere sunt magazine, bloc este construit din piatra, iar serviciile comunale sunt minime la incalzire si deservirea blocului. Apartamentul se afla la etajul 5 si ofera o priveliste frumoasa de la balcon , este cu euroreparatie recenta , mobilata si utilata modern, masina de spalat rufe, vase, alte comoditati necesare zi de zi. Se accepta doar chirie pe termen lung. Achitarea minima 1 luna+ 1 luna garantie. Oferta valabila din 01.10.2018. Pentru vizionari apelati la numerele de contact
Strada Andrei Doga 32/7, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău
1 cameră
50 m²
200 eur
18.09.2018
Mai multtopimobiliare.md
Complain
Se dă în chirie apartament , amplasat în sectorul Râșcani, str. Bogdan Voievod! Suprafața de 33 m.p, situat la etajul 4 din 5. Dispune de un Design individual, mobilă de calitate superioară, cu o compartimentare foarte reușită: 1 dormitor, bucătărie, bloc sanitar amenajat, balcon, antreu . Bucătăria este completată cu tehnică performantă: frigider, rolă, aragaz, hotă, mașină de spălat. Aparat de aer condiționat, TV, Wifi. Curtea blocului cu parcare de tip deschis. Amplasare foarte reușită cu infrastructură dezvoltată. În imediata apropiere se găsesc numeroase puncte sociale și comerciale: ,CC Soiz, Pan Com, Mcdonalds, Restaurantul Oliva, ,fittnes centru, bancă, supermarket,farmacie.
Râșcani, Chișinău
1 cameră
250 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc nou, Oficiul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : si un antreu spatios, cu baie pe etaj. Dispune de următoarele facilități: reparație euro, internet, linie telefonică, încălzire centralizată, mobilat, piața alimentară. Parcare de tip deschis. Zona cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Alexandru cel Bun, Chișinău, Молдавия
1 cameră
27 m²
165 eur
02.10.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament nou în sectorul Botanica cu amplasare reușită pe str. Grenoble. Apartament nou cu Design individual din complexul locativ "Dragalina"este poziționat la etajul 6 din 12, cu o suprafață de 45 mp. Apartamentul dispune de euroreparație calitativă, mobilă de calitate superioară și toată tehnica pentru uz casnic nouă: aragaz, hotă, cuptor, frigider, mașină de spălat, televizor, aparat de aer condiționat. Compartimentare reușită în: dormitor spațios, bucătărie, 1 bloc sanitar, dressing, antreu. În imediată apropiere gasiți: market, bănci, grădiniță, farmacie, salon de frumusețe. Curtea blocului este bine amenajată cu parcare deschisă și subterană și teren de joacă pentru copii.
Botanica, Chișinău
1 cameră
300 eur
01.10.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament, amplasat în sectorul Centru, pe str. Bucuriei. Vis-a-vis de Business Centrul "KENTFORD". Apartamentul este poziționat la etajul 6 din 13, cu suprafața de 50 mp. Dispune de Design individual, mobilă de calitate, cu o compartimentare foarte reuşită: 1 dormitor, bucătarie, 1 bloc sanitar, antreu, balcon. Bucătăria este completată cu tehnică performantă: plită, hotă, frigider, mașină de spălat. Încălzire autonomă, TV, Wifi. Complexul dispune de curte cu monitorizare video 24/24, teren de joacă pentru copii, loc de parcare. Amplasare foarte reușită cu infrastructură dezvoltată. În imediata apropiere găsiți: Universitatea de Medicină, Restaurantul La Plăcinte, Ambasada Russiei, supermarket, bancă, restaurantul Torro Grill, salon de frumusețe, grădiniță, transport public în orice direcție a orașului.
Centru, Chișinău
1 cameră
300 eur
26.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament în sectorul Ciocana cu amplasare reușită în complexul Eldorado Terra de pe str. Ginta Latină. Apartament cu 1 odaie în bloc nou, poziționat la etajul 2 din 12 cu o suprafață de 55 mp. Apartamentul dispune de euro reparație, este complet mobilat și dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, frigider, microunde, televizor, mașină de spălat. Compartimentare: 1 odaie separată, living, bucătărie, 1 bloc sanitar. În imediata apropiere găsiți: Aqua Terra Wellnes Spa, Star Kids, supermarket , farmacie, fitness Centru, bancă, Villa Noua.
Ciocana, Chișinău
1 cameră
230 eur
21.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament nou în sectorul Râșcani cu amplasare reușită pe str. Florării. Apartament nou cu Design individual în bloc nou poziționat la etajul 8 din 12 cu suprafața de 45 mp. Apartamentul dispune de euro reparație calitativă, mobilă de calitate superioară și toată tehnica pentru uz casnic nouă: aragaz, hotă, cuptor, frigider, mașină de spălat, televizor. Compartimentare reușită în: dormitor spațios, bucătărie, 1 bloc sanitar, antreu, balcon deschis. În imediată apropiere gasiți: Union Fenosa, market Linella, Medpark, Institutul sportiv, etc. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. Curtea blocului este bine amenajată cu parcare deschisă și teren de joacă pentru copii.
Râșcani, Chișinău
1 cameră
280 eur
25.09.2018
Mai multremark.md
Complain
1 cameră
40 m²
21 eur
23.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament, în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Lev Tolstoi, Chișinău, Молдавия
1 cameră
35 m²
300 eur
22.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Квартира в новострое, светлая, уютная, на 6 этаже. Квартира оборудована всей необходимой техникой: TV, стиральная машина, микроволновая печь, кондиционер, плита, вытяжка, фен, электрический чайник. Имеется доступ к Интернету. В комнате удобная мягкая мебель: двуспальная кровать, мягкая кожаная софа, журнальный столик, шкаф-купе. В ванной комнате душевая кабина. В квартире идеальная чистота, вся необходимая посуда, чистые комплекты полотенец, постельное бельё. Поблизости имеются рестораны, кафе, платная стоянка для машин, обменные пункты, банки, турагентства, магазины и прочее. Дополнительные услуги: ***АВТОМОБИЛИ В ПРОКАТ - от 15 евро/сутки! *** ***ТРАНСФЕР - ОРГАНИЗОВАННАЯ ВСТРЕЧА ГОСТЕЙ С ТАБЛИЧКОЙ В АЭРОПОРТУ*** www.homeservice.md e-mail: [email protected] VIBER: +373 60211122 WhatsApp: +373 60211122
STEFAN CEL MARE 1,Кишинев,Центр
1 cameră
40 m²
35 eur
24.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Mircea cel Bătrîn, Chișinău, Молдавия
1 cameră
60 m²
270 eur
02.10.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Spre chirie apartament situat în sectorul Rîșcani, str. Nicolae Dimo. Locuința este compartimentată în dormitor + living, bucătărie, bloc sanitar și antreu. reparaţie euro; încălzire autonomă; încălzire prin pardosea; geamuri termopane; mobilă + tehnică de uz casnic; parchet; supraveghere video; ușă blindată; zonă de parc; în preajmă sunt zone de divertisment pentru copii și adulți; transport public, farmacii, magazin, gradiniță, școală. În nemijlocita apropiere se află: Parcul Afgan, Colegiul Financiar-Bancar din Chișinău, Supermarketul Linella, Moldmart, La Plăcinte, Andy's Pizza, McDonald's.
Râșcani, str. N. Dimo, 1 cameră + living, Euroreparație, Zonă de parc!
1 cameră
530 eur
21.09.2018
Mai multaccesimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament complet nou în sectorul Buiucani, cu amplasare reușită pe str. Milano. Apartament cu design individual în bloc nou construit de compania ,,Inamstro'' este poziționat la etajul 7 din 12, cu o suprafață de 50 mp. Apartamentul dispune de euro reparație calitativă , mobilă de calitate superioară și toată tehnica pentru uz casnic nouă: aragaz, hotă, cuptor, frigider, mașină de spălat, aspirator, televizor, aparat de aer condiționat. Compartimentare reușită în: dormitor spațios, bucătărie, 1 bloc sanitar, antreu, 1 balcon deschis. În imediată apropiere găsiți: supermarket, Zitty Mall, CC Zorile, McDonald's, fitness centru, restaurante, Fourchette, farmacie, salon de frumusețe. Acces la transportul public în orice direcție a orașului.
Buiucani, Chișinău
1 cameră
280 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : dormitor, bucătărie, bloc sanitar. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Hristo Botev, Chișinău, Молдавия
1 cameră
58 m²
300 eur
27.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament în sectorul Botanica, complex rezidențial de lux de pe strada Independenței. Compania de construcție ,,URBANCONSTRUCT-TT ''. Apartamentul cu 1 odaie, este poziționat la etajul 4 din 14, cu suprafața de 47 mp. Compartimentat în: 1 dormitor, bucătărie, 1 bloc sanitar, dessing, balcon de tip deschis, antreu. Apartamentul dispune de euro reparație, este complet mobilat și dotat cu tehnică pentru uz casnic. Bucataria este utilata cu: aragaz, hotă, cuptor, cuptor cu microunde, frigider. Aparat de aer conditionat, TV, Wifi, încălzire prin pardosea. Dispune de curte spațioasă cu acces restrâns, monitorizare video, pază 24/24, parcare subterană și parcare de tip deschis în curtea blocului. Amplasare foarte reușită, zonă liniștită. ​ În imediată apropiere se găsesc numeroase puncte sociale și comerciale: Supermarket, Farmacii, Bănci, Saloane de frumusețe, Restaurantul ''Miadora'' , Școală, Grădiniță, etc Acces direct la transportul public în orice direcție a orașului. Preț: 330 €
Botanica, Chișinău
1 cameră
330 eur
05.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament nou cu 1 odaie amplasat în sectorul Centru pe strada Lev Tolstoi. Imobilul cu o suprafață 37 mp este amplasat la etajul 11 din 16. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat și utilat cu tehnică și mobilă de calitate superioară. : aragaz, hotă, plită, cuptor, frigider, aparat de aer condiționat, uscător de rufe, maşină de spalat rufe, TV. Apartamentul este dotat cu încălzire autonomă. Compartimentare: 1 odaie, bucătărie, 1 bloc sanitar, antreu. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, supraveghere video, și dispune de parcare deschisă și teren de joacă pentru copii. Blocul se află într-o zonă liniștită și izolată de zgomote iar în imediata apropiere se află: magazine, centre comerciale, piață, școală, etc. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului. Prețul este negociabil.
Centru, Chișinău
1 cameră
400 eur
03.09.2018
Mai multremark.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Alexandru cel Bun, Apartament de închiriat, camere: 1
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more