Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Ismail, Chișinău, Молдова
1 cameră
35 m²
200 eur
13.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial, Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață Imobilul este constituit din 1 odăi, 2 bloc sanitar. Parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Ismail, Chișinău, Молдова
1 cameră
150 m²
1.500 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial, Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de Este disponibil și etajul Zona are acces la mijloace de transport. Toate ofertele noastre le găsițipe:
Strada Ismail, Chișinău, Молдова
1 cameră
93 m²
1.302 eur
21.05.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spatiu comercial amplasat în sectorul Centru pe strada Ismail. Spatiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 35 m.p. Imobilul este constituit din 1 odaie Intrarea separata pe prima linie din strada Ismail (Andys Pizza) Dispune de următoarele facilități: Euro Reparatie Incalzirea Autonoma Open Space + DEPOZIT 100 m² (este disponibil) Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Ismail, Chișinău, Молдова
1 cameră
35 m²
525 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Ismail, Apartament de închiriat, camere: 1
Complain
Se dă în chirie apartament cu o cameră pe zi !!!! Situat în Centrul orasului Chisinau, pe strada ISMAIL, colt cu Stefan cel Mare (lângă UNIC, "EuroCreditBanc", in spatele la "Alina Electronic). Apartament luminos și confortabil, la etajul 4, casă cu ascensor. Bucatarie și dormitorul sunt separate. Apartamentul este dotat cu toate aparatele necesare: TV, ceainic electric, cuptor cu microunde, geamuri termopan. Prosoape întotdeauna curate și accesorii de baie (sapun lichid, odorizant de cameră , hârtie igienica) . Parcare în curte. Zonă cu infrastructură dezvoltată, în apropiere sunt restaurante, cafenele, supermarket-uri, bănci, case de schimb valutar, agenții de turism, magazine și alte unități. Confort adevărat ca acasă, curățenie garantata! Pentru a evita momente negative cu vecinii , în apartament este interzis petrecerea zilelor de naștere, seminarelor s-au oricaror alte evenimente. Preț : 30 euro/zi TEL. | VIBER | WhatsAPP: +(373) 79502027
Ismail 58/1,Кишинев,Центр
1 cameră
40 m²
30 eur
27.09.2018
Mai multimobilmd.su
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more