Complain
Spre chirie apartament în sect. Botanica, cu o suprafață totală de 46 mp, și este compartimentat în 2 camere, bucătărie, bloc sanitar separat, balcon. Situat în blocul de pe str. Traian, din sect. Botanica ! Avantaje : – geamuri termopane; – încălzire centralizată; – mobilă și tehnică de uz casnic; – ușă blindată; – reparație cosmetică; – Internet, TV, telefonie, interfon; Curtea blocului este amenajată cu teren de joacă pentru copii, parcare deschisă ! Blocul este poziționat într-o zonă cu infrastructură dezvoltată, în apropiere de magazine, școală, grădiniță pentru copii, farmacii etc.
str. Traian,Chișinău Botanica
2 camere
180 eur
05.09.2018
Mai multm2.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Traian, Apartament de închiriat, camere: 2
Complain
Se oferă spre chirie apartament de lux în sect. Botanica. Locuința de află într-un bloc nou de pe bd. Traian. Imobilul are un design modern și o planificare reușită. Este divizat în dormitor, living spațios cu bucătărie, bloc sanitar, balcon și antreu. Apartamentul este total mobilat și dotat cu tehnică de ultimă generație. Toate comunicațiile sunt conectate. Este instalat condiționer. Apartamentul se află în apropiere de școală, grădiniță, bancă, restaurant, farmacie și alte puncte de necesitate.
bd. Traian Chișinău,Chișinău
2 camere
81 m²
400 eur
20.04.2018
Mai multokeyimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more