Complain
Spre chirie apartament în sect. Botanica, cu o suprafață totală de 46 mp, și este compartimentat în 2 camere, bucătărie, bloc sanitar separat, balcon. Situat în blocul de pe str. Traian, din sect. Botanica ! Avantaje : – geamuri termopane; – încălzire centralizată; – mobilă și tehnică de uz casnic; – ușă blindată; – reparație cosmetică; – Internet, TV, telefonie, interfon; Curtea blocului este amenajată cu teren de joacă pentru copii, parcare deschisă ! Blocul este poziționat într-o zonă cu infrastructură dezvoltată, în apropiere de magazine, școală, grădiniță pentru copii, farmacii etc.
str. Traian,Chișinău Botanica
2 camere
180 eur
05.09.2018
2 camere05.09.2018
Mai multm2.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Traian, Apartament de închiriat, camere: 2
Complain
Oferim spre chirie apartament cu 2 camere, în sect. Botanica. Locuința este amplasată pe str. Traian. Propunem atenției dvs. un apartament cu 2 camere, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Printre facilitățile acestei locuințe, remarcăm: complet mobilat și utilat cu tehnică de uz casnic, bloc nou, aer condiționat, euroreparație etc. Dispune de un design deosebit, ales cu grijă și în detalii. Blocul este amplasat într-o zonă verde a orașului, într-un loc ferit de zgomot și dispune de o infrastructură dezvoltată.
str. Traian Chișinău,Chișinău
2 camere
60 m²
300 eur
26.10.2018
2 camere60 m²26.10.2018
Mai multokeyimobil.md
Complain
Se oferă spre chirie apartament de lux în sect. Botanica. Locuința de află într-un bloc nou de pe bd. Traian. Imobilul are un design modern și o planificare reușită. Este divizat în dormitor, living spațios cu bucătărie, bloc sanitar, balcon și antreu. Apartamentul este total mobilat și dotat cu tehnică de ultimă generație. Toate comunicațiile sunt conectate. Este instalat condiționer. Apartamentul se află în apropiere de școală, grădiniță, bancă, restaurant, farmacie și alte puncte de necesitate.
bd. Traian Chișinău,Chișinău
2 camere
81 m²
400 eur
20.04.2018
2 camere81 m²20.04.2018
Mai multokeyimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more