Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Dimitrie Cantemir, Chișinău, Молдова
3 camere
120 m²
590 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Cantemir, Apartament de închiriat, camere: 3
Apartamentul este situat intr-un bloc de piatră, amplasat in centrul cpitalei in spatele Centrului Diagnostic German, in apropierea strazilor D. Cantemir si bd. Stefan cel Mare Apartamentul este compartimentat în 3 camere separate si un living spațios. Beneficii: - beneficiati de o terasa deschisa si o lodjie incapatoare - Sistem de aer conditionat - Casa este de piatră, ce-i confera o izolare fonică si termică înaltă - 3 apartamente pe etaj - teren de joaca pentru copii - investitie buna pentru a da in chirie apartamentul etc Beneficiați de acest apartament prin achitare integrală sau credit la preț de chirie cu numai 200 euro lunar.
Negruzzi 4,Кишинев,Центр
3 camere
65 m²
35.700 eur
23.07.2018
Mai multimobilmd.su
Spre chirie se oferă apartament amplasat în centrul orașului. Poziționat la etajul 9 din 10. Repartizat în: 3 camere, bucătărie, 2 blocuri sanitare, 1 balcon. Dotat cu reparație euro, încălzire autonomă. În apropiere: Green Hills, Atrium, Global Business Centru, Piața Tiraspol. Acces facil la transportul public.
str. D. Cantemir Chișinău,Chișinău
3 camere
120 m²
450 eur
16.07.2018
Mai multokeyimobil.md
Oferim spre chirie apartament cu 3 camere în centrul orașului. Locuința are o suprafață de 120 mp. Imobilul este divizat în 2 dormitoare spațiose, living cu bucătărie, bloc sanitar și balcon. Apartamentul este total mobilat. Dispune de tehnică de ultimă generație. Are încălzire autonomp și pardosea caldă. Este aparat de aer condiționat. Locuința este amplasată într-o zonă cu infrastructura dezvoltată, în apropiere de CC Atrium, Grand Hall, Baby Hall, V-Continental Business Centru și alte puncte de necesitate.
str. Cantemir Chișinău,Chișinău
3 camere
120 m²
500 eur
15.03.2018
Mai multokeyimobil.md
Se da in chirie apartament in sectorul Centru, str. Dimitrie Cantemir. Apartametul are 3 odai, in bloc nou, la etajul 4 din 9, cu suprafata de 120 mp, cu euro reparatie. Mobilat si dotat cu toata tehnica pentru uz casnic: aragaz, hota, cuptor, 1 televizor, masina de spalat, frigider. Compartimentare: 2 dormitoare, living spatios comasat cu bucataria, antreu, 2 grupuri sanitare amenajate cu cada si cabina de dus. In imediata apropiere gasiti: Piata Tiraspol, Market, Restautante, teren de joaca pentru copii. Curtea blocului cu acces restrins, monitorizare video 24/24 si locuri de parcare.
Centru, Cantemir
3 camere
600 eur
20.09.2017
Mai multprotect-imobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more