Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 2 dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Dimitrie Cantemir, Chișinău, Молдавия
3 camere
120 m²
500 eur
25.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Dimitrie Cantemir, Chișinău, Молдова
3 camere
120 m²
590 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Cantemir, Apartament de închiriat, camere: 3
Complain
Spre chirie se oferă apartament amplasat în centrul orașului. Poziționat la etajul 9 din 10. Repartizat în: 3 camere, bucătărie, 2 blocuri sanitare, 1 balcon. Dotat cu reparație euro, încălzire autonomă. În apropiere: Green Hills, Atrium, Global Business Centru, Piața Tiraspol. Acces facil la transportul public.
str. D. Cantemir Chișinău,Chișinău
3 camere
120 m²
450 eur
16.07.2018
Mai multokeyimobil.md
Complain
Oferim spre chirie apartament cu 3 camere în centrul orașului. Locuința are o suprafață de 120 mp. Imobilul este divizat în 2 dormitoare spațiose, living cu bucătărie, bloc sanitar și balcon. Apartamentul este total mobilat. Dispune de tehnică de ultimă generație. Are încălzire autonomp și pardosea caldă. Este aparat de aer condiționat. Locuința este amplasată într-o zonă cu infrastructura dezvoltată, în apropiere de CC Atrium, Grand Hall, Baby Hall, V-Continental Business Centru și alte puncte de necesitate.
str. Cantemir Chișinău,Chișinău
3 camere
120 m²
500 eur
15.03.2018
Mai multokeyimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more