Complain
+37379903853 Viber +37369394491 whatsapp Apartament for rent in new building. Va asteptam cu mare placere la sosire cu bautura de bun venit (vin sec sau spumant fabricat in beciurile renumite ale Moldovei, dulciuri si apa minerala)! Аренда 4 посещение скидка reducere - 50 %. Ora 100-150 lei, noaptea 30-45 eur, 24 ore - 30-50. 3 комнатная квартира. Apartament în chirie cu suprafața de 102 mp, amplasat foarte reușit în sectorul Centru, pe str. A. Pușkin. Imobilul este dotat cu încălzire autonomă, ce vă permite să regulați temperatura în camere pe placul dumneavoastră, ferestre termopan, mobilă și tehnică de uz casnic, condiționer, cu toate comunicațiile conectate. Compus din: 2 dormitoare + living, bucătărie, 2 blocuri sanitare, balcon și debara. Blocul nou beneficiază de teren de joacă pentru copii, loc de parcare. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. In apropierea blocului de locuit se afla: Parcul Central, Universitatea Libera Internationala din Moldova; Academia de Studii Economice din Moldova, Sky Tower, Teatrul de operă și Balet, Banca comercială romană, scoli, gradinite de copii. One of our bestsellers in Chişinău! Featuring free WiFi, Apartament on Chisinau city center offers pet-friendly accommodation in Chişinău. Birth of Christ Cathedral is 150 m away.
Sfântul Gheorghe 9/1,Кишинев,Центр
3 camere
100 m²
35 eur
08.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Se dă în chirie apartament în sectorul Centru cu amplasare reușită pe bd. Grigore Vieru. Apartament cu 3 odăi, suprafața de 90 mp poziționat la etajul 2 din 5. Imobilul dispune de euro reparație, este complet mobilat și dotat cu toată tehnica de uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, frigider, mașină de spălat vasele, microundă, mașină de spalat rufe, televizor. Compartimentare reușită: 1 dormitor, living, salon spațios, bucătărie, 1 bloc sanitar. În imediată apropiere găsiți: supermarket 24/24 Fidesco, Fortus, ASEM, farmacie, salon de frumusețe, centre comerciale, restaurante, strada pietonală, bancă. Acces facil la transportul public în orice direcție a capitalei. Preț: 420 €
Centru, Chișinău
3 camere
420 eur
25.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament de lux (penthouse) cu 3 odăi în sectorul Centru cu amplasare reușită pe str. Ismail. Apartament cu 3 odăi este poziționat la etajul 13 din 13 cu suprafața de 76 mp. Apartamentul dispune de euroreparație și geamuri panoramice în toare odăile cu rulete la telecomandă, se mobilează dupa dorința locatarului cu tot necesar. Compartimentare reușită: 2 dormitoare, salon cu vedere în 2 părți a orașului, bucătărie, 2 blocuri sanitare, antreu, 1 balcon. În imediata apropiere găsiți: supermarket, bancă, farmacie, restaurante, salon de frumusețe, fitness centru, grădiniță, piață alimentară. Preț: 500 € fără mobilă; 750 € mobilat;
Centru, Chișinău
3 camere
500 eur
26.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament, în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 2 dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Alexandru cel Bun, Chișinău, Молдавия
3 camere
75 m²
400 eur
28.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament cu 3 odăi tip studiou în sectorul Rișcani, cu amplasare reușită pe str. Florilor. Apartament cu 3 odăi, poziționat la etajul 10 din 16 cu suprafața de 76 mp. Imobilul dispune de euro reparație recent finisată, este complet mobilat și dotat cu toată tehnica nouă pentru uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, mașină de spălat, frigider, televizor, condiționer. Compartimentare reușită: dormitor, cameră pentru copii, salon spațios cu bucătărie, 1 bloc sanitar, antreu, 1 balcon de tip închis. În imediata apropiere găsiți: supermarket, bancă, farmacie, restaurante, salon de frumusețe, fitness centru, grădiniță, piață alimentară. Acces direct la transportul public în orice direcție a orașului. Preț: 370 €
Râșcani, Chișinău
3 camere
370 eur
25.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament de lux, în complexul rezidențial Faurii DELUXE, situat în sectorul Centru, bd. Ștefan cel Mare. Loc de parcare inclusă în preț! Apartament cu 3 odăi, cu suprafața de 105 mp, poziționat la etajul 6 din 15. Dispune de mobilă de calitate superioară, Design individual, o compartimentare foarte reușită în: 2 dormitoare, 1 living spațios comasat cu bucătăria, 1 bloc sanitar, antreu, dressing, logie, balcon. Bucătăria este completată cu tehnică performantă: frigider, cuptor, plită, hotă, cuptor cu microunde, mașină de spalăt, mașină de spălat vase. Încălzire autonoma, aparat de aer condiționat, 2 TV. Complexul rezidențial dispune de curte cu acces restrâns, monitorizare video 24/24, pază vie și teren de joacă pentru copii, parcare subterană. Amplasare foarte reușită cu infrastructură dezvoltată. ​În apropiere sunt numeroase puncte sociale și comerciale: Restaurantul Torro Grill, supermarket Nr. 1, Ambasada Federației Ruse, farmacia Felicia, bancă, fitness Centru, curățătorie, salon de frumusețe. Preț: 800 €
Centru, Chișinău
3 camere
800 eur
02.10.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament de lux, situat in complexul rezidential Grand Park Residence. Apartamentul cu 3 odai, dispune de Design individual, unical, etajul 7 din 16, cu suprafata 115 mp. Compartimentat in: dormitor, camera pentru copii, bucatarie, living spatios cu sufragerie, 3 balcoane, antreu, 2 blocuri sanitare cu cabina de dus. Dotat cu tehnica ultramoderna de cele mai renumite branduri: 3 TV, conditioner INVERTER. Complet mobilat cu bun gust si rafinament, cu mobila de inalta calitate facuta la comanda. Blocul nou de elita, "Concierge" la intrare, securitate, supraveghere video, interfon, sistema de alarma. Curtea blocului ingradita cu acces limitat, dispune de parcare, teren de joaca pentru copii. Infrastructura dezvoltata, acces direct la transportul public in toate directiile. In apropiere sunt: supermarket Nr.1, Gradina Botanica, stadion Zimbru, Institutul Mamei şi Copilului, farmacie, pizzerii, restaurante, banci, scoala, gradinita etc.
Botanica, Chișinău
3 camere
600 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament exclusiv în sectorul Centru, amplasat in bloc de elita pe strada Pușkin, cu priveliște uimitoare spre centrul orașului. Apartament nou, pozitionat la etajul 11 din 13, cu suprafata generoasa de 160 mp. Apartamentul dispune de Design individual, este reparat calitativ cu materiale de inalta calitate. Apartamentul este dotat cu toata mobila si tehnica pentru uz casnic de calitate superioara: 2 conditionere, tehnica bucatarie SMEG( aragaz, hota, cuptor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase), masina de spalat rufe, masina de uscat, frigider. Compartimentare superba in: 2 dormitoare spatioase, birou cu geamuri panoramice, salon spatios cu iesire la terasa, bucatarie, camera tehnica, 2 blocuri sanitare, antreu. In imediata apropiere gasiti: Fleurs Des Lis, restaurant Fortus, Times Cafe, ASEM, Victoriabank, centre comerciale, salon de frumusete, zona de parc.
Centru, Chișinău
3 camere
1.500 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Vă prezentăm un apartament cu suprafața de 68 mp (bilateral), în sect. Telecentru str. Dokuceaev. Compartimentat comod în 3 odăi, 2 dormitoare, living, bucătărie, balcon, bloc sanitar, antreu. Facilități: – Reparație cosmetică; – Mobilat și utilat cu tehnica necesară; – Încălzire centralizată. Poziționat într-o zonă comodă ce permite accesul la toate punctele de necesitate, farmacii, bancă, market, centru medical, etc. Transport public în toate direcțiile orașului: troleul nr. 9, 10, 13, 17, 24; rutiere nr. 120, 188, etc. (MP)
str. Dokuceaev,Telecentru Chișinău
3 camere
270 eur
02.10.2018
Mai multm2.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, garderobă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Nicolae Milescu Spătaru, Chișinău, Молдавия
3 camere
90 m²
340 eur
18.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc nou, Oficiul se desfășoară pe o Imobilul este constituit Zona are acces la mijloace de transport și iesire directa la stație. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Feredeului, Chișinău, Молдавия
3 camere
60 m²
300 eur
14.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie zilnică .!!!!!!!!! Apartamentul este situat în centrul orașului, pe strada Stefan cel Mare - aproape de toate cafenele, restaurante, magazine. Apartament cu euroreparatie, decorate în stil european. Apartamentul este complet mobilat. 2 dormitoare, fiecare cu un pat dublu mare, o cameră-living confortabil, cu o canapea de lux, TV cu plasmă, cu o mulțime de TV canale europene și rusă, o bucătărie mare, cu toate aparatele necesare pentru gătit și mănâncă. Există o ieșire la balcon! Baia are un jacuzzi. Aer conditionat, masina de spalat, DVD-player, acces gratuit la internet Wi-Fi, parchet, TV prin satelit, interfon. Curățenie absolută, lenjerie de pat și prosoape curate! Preț 50 euro. TEL. | VIBER | WhatsAPP: +(373) 79502027
Stefan cel Mare 64,Кишинев,Центр
3 camere
80 m²
50 eur
28.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc nou, Oficiu se desfășoară pe o Imobilul este constituit : bucătărie, bloc sanitar. Parcare de tip deschis. Zona cu acces la mijloace de transport. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Academician Natalia Gheorghiu, Chișinău, Молдавия
3 camere
70 m²
500 eur
18.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc nou, Oficiu se desfășoară pe o Imobilul este constituit : 3 oficii separate, bloc sanitar. Parcare de tip închis. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Calea Basarabiei, Chișinău, Молдавия
3 camere
105 m²
735 eur
18.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament în sectorul Botanica cu 3 odăi, cu amplasare reușită spre lacul Valea Trandafirilor, pe str. Decebal. Apartament modern în bloc nou, realizat de compania Eldorado Terra, poziționat la etajul 2 din 15, cu o suprafață de 85 mp. Apartamentul este cu 2 dormitoare separate + living spațios, bucătărie, antreu, 2 blocuri sanitare, balcon. Apartamentul dispune de euro reparație calitativă și este dotat cu toată tehnica necesară de uz casnic: aragaz, cuptor, frigider, mașină de spălat, aspirator, 2 TV. Curtea blocului este bine amenajată și dispune de supraveghere video 24/24. În imediata apropiere găsiți: C.C. "Jumbo", supermarket Fidesco 24/24, sala de fitness AquaTerra Welness Spa, salon de frumusețe, farmacie și teren de joacă pentru copii.
Botanica, Chișinău
3 camere
480 eur
14.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament cu 3 odăi, amplasat în sectorul Centru, pe str. Alexandru cel Bun. Apartamentul cu suprafața de 75 mp, situat la etajul 5 din 10. Apartamentul este cu euroreparație și cu ușa blindată de la intrare. Compartimentarea foarte reușită : dormitor, 1 cameră, living comasat cu bucătărie, 2 blocuri sanitare, 1 balcon spațios și antreu. Apartamentul este dotat cu: încălzire autonomă, sistem de alarmă, TV-cablu, internet, interfon și toată tehnica de uz casnic. Blocul dispune de: ascensor, teren de joacă pentru copii, parcare de tip deschis în curtea blocului și parcare subterană. În imediata apropiere găsiți: supermarket, farmacii, bănci, școli, clinică, fitness centru, salon de frumusețe și la câteva minute de parcul central al capitalei. Acces direct la transport public în orice direcție a orașului.
Centru, Chișinău
3 camere
400 eur
22.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament cu 3 odăi amplasat în sectorul Centru, pe str. București. Apartamentul cu suprafața de 126 m.p. este poziționat la etajul 13 din 16. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat şi dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, plită, cuptor, frigider, maşină de spalat rufe, 2TV, 1 aparat de aer condiționat. Apartamentul beneficiază de încălzire autonomă. Compartimentare: 3 odăi separate, bucătărie, 1 balcon, 1 bloc sanitar separat. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, supraveghere video, și dispune de parcare deschisă și subterană, teren de joacă pentru copii. ​În imediata apropiere găsiți: Ambasada Marii Britanii, ONU, parcul central, restaurante, farmacie, centre comerciale, salon de frumusețe. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
3 camere
700 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se da in chirie apartment in bloc de elita, situat in centrul capitalei, strada Sfatul Tarii. Apartamentul cu 3 odai, cu suprafata de 80 mp, pozitionat la etajul 7 din 9. Compartimentare: 1 dormitor, 1 odaie care este folosita ca birou cu pat extensibil, living cu pat extensibil, bucatarie spatioasa, balcon. Mobilierul este nou, reparatie euro recent finisata. Amplasare reusita cu infrastuctura foarte bine dezvoltata.
Centru, Chișinău
3 camere
750 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : 3 dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Dacia, Chișinău, Молдавия
3 camere
78 m²
280 eur
29.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament absolut nou în sectorul Centru cu amplasare reușită pe str. Lev Tolstoi. Apartament cu 3 odăi în bloc nou realizat de compania ExFactor, cu suprafața de 85 mp poziționat la etajul 9 din 13. Apartamentul dispune de euro reparație este complet mobilat și dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, frigider, mașină de spălat vasele, microundă, mașină de spălat , televizor. Compartimentare reușită în 2 dormitoare separate, salon spațios comasat cu bucătărie, 1 bloc sanitar, 2 balcoane, antreu. Curtea blocului este bine amenajată: dispune de pază și securitate 24/24. În imediata apropiere găsiți: supermarket 24/24 Fidesco, farmacie, salon de frumusețe, centre comerciale, restaurante.
Centru, Chișinău
3 camere
550 eur
23.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament absolut nou în sectorul Ciocana cu amplasare reușită pe str. M. Sadoveanu. Apartament cu 3 odăi în bloc nou realizat de compania ExFactor, cu suprafața de 75 mp poziționat la etajul 12 din 12. Apartamentul dispune de euroreparație, este complet mobilat și dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, frigider, microundă, mașină de spălat, televizor. Compartimentare reușită în 2 dormitoare separate, salon spațios comasat cu bucătărie, 1 bloc sanitar, 1 balcon, antreu. Curtea blocului este bine amenajată: dispune de pază și securitate 24/24. În imediata apropiere găsiți: supermarket Green Hills farmacie, salon de frumusețe, centre comerciale, restaurante.
Ciocana, Chișinău
3 camere
450 eur
23.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 2 dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Dimitrie Cantemir, Chișinău, Молдавия
3 camere
120 m²
500 eur
25.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament cu curte privată, amplasat în sectorul Botanica , str. Zelinski. Apartamentul cu suprafața de 105 mp , situat la etajul 2 din 5. Dispune de euro reparație, mobilă de calitate superioară, cu o compartimentare foarte reușită: 2 dormitoare, 1 living spațios , birou, 1 bloc sanitar, bucătărie, antreu și balcon. Bucătăria este completată cu tehnică performantă – frigider, rolă, aragaz, hotă, cuptor cu microunde. Încălzire autonomă, aparat de aer condiționat, mașină de spălat, TV, Wifi, sistem de securitate. Parcare în curtea blocului. Amplasare foarte reușită cu infrastructură dezvoltată. În imediata apropiere găsiți numeroase puncte sociale și comerciale: C.C. "Elat", Clinică Privată ,Suprmarketul Nr.1, restaurante, farmacie, piață alimetară, școală, grădiniță. Acces direct la transportul public în orice direcție a orașului. Preț: 300 €
Botanica, Chișinău
3 camere
300 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 2 dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Nicolae Testemițanu, Chișinău, Молдавия
3 camere
83 m²
500 eur
26.09.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Maria Cebotari, Apartament de închiriat, camere: 3
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more