Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartament spre chirie cu o , în sectorul Centru, 5 minute până la Parcul central. Acest imobil va fi locuința ideală atât pentru un cuplu tânăr cât și pentru o familie cu copii. Un confort extrem este garantat și de compartimentarea apartamentului, astfel acesta dispune de 2 dormitoare, salon + bucătărie, 2 blocuri sanitare, terasă de unde se deschide o panoramă deosebit de frumoasă asupra orașului. Recomandăm acest apartament pentru finisajele de foarte bună calitate, ușă blindată la intrare, geamuri termopane, dotat cu mobilă și tehnică de calitate, laminat, supraveghere video, pază, aer condiționat, ogradă separată cu parcare subterană. Blocul locativ are o locaţie excelentă, cu acces la transportul public şi la o gamă completă de facilităţi: market, liceu, grădiniță, parc etc. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Mihai Eminescu, Chișinău, Молдова
3 camere
150 m²
700 eur
26.06.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, amplasat în sectorul Centru pe strada Mihai Eminescu. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 150 m.p. Imobilul este constituit din 3 odăi: living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip închis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Mihai Eminescu, Chișinău, Молдова
3 camere
150 m²
950 eur
21.05.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Mihai Eminescu, Apartament de închiriat, camere: 3
Complain
Se dă în chirie apartament cu 3 odăi amplasate în sectorul Centru pe strada Ştefan cel Mare. Apartamentul cu suprafața 70 mp, este poziționat la etajul 4 din 5. Apartamentul dispune de reparație euro, este complet mobilat şi dotat cu tehnică performantă: aragaz, hotă, cuptor, frigider, maşină de spalat rufe, mașină de cafea, cuptor cu microunde, 2 aparate de aer condiționat, TV. Compartimentare: 2 dormitoare, living comasat cu bucătăria, 1 bloc sanitar. Curtea blocului este bine amenajată cu parcare de tip descuis şi teren de joacă pentru copii. În imediata apropiere se găsesc: ULIM, McDonald's, Teatrul Mihai Eminescu, Primăria Chișinău. ​Infrastructura este bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
3 camere
550 eur
27.06.2018
Mai multremark.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more