Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc vechi, amplasat în sectorul Botanica pe strada Traian. Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 74 m.p. Imobilul este constituit din 3 odăi, bloc sanitar. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Traian, Chișinău, Молдова
3 camere
74 m²
700 eur
22.04.2018
3 camere74 m²22.04.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Traian, Apartament de închiriat, camere: 3
Complain
Spre chirie apartament spațios cu 3 camere în sect. Botanica. Locuința se află într-un bloc nou de pe str. Traian. Apartamentul este divizat în 2 dormitoare, living spațios, bucătărie, bloc sanitar și balcon. Imobilul este total mobilat. Este utilat cu tehnică de uz casnic. Toate comunicațiile sunt conectate. Căldura este de tip autonom, ceea ce prezintă un mare avantaj. Curtea blocului este frumos amenajată cu teren de joacă și loc de odihnă pentru maturi. În apropiere se află școală, grădiniță, market, bancă,farmacie și alte puncte de necesitate.
str. Traian Chișinău,Chișinău
3 camere
120 m²
400 eur
14.11.2018
3 camere120 m²14.11.2018
Mai multokeyimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more