Compania City Imobil vă propune spre chirie casă, , intr-o zona linistita si ecologica. Casa se desfășoară pe o suprafață Imobilul dotat cu mobila și tehnica de ultima generație, este constituit din 3 odăi, bucătărie cu sufragerie, antreu spatios, 2 blocuri sanitare, 3 balcoane, terasa. Locuinta dispune de sauna spatioasa cu zona de odihna, bazin, terasa, curte amenajata cu spațiu verde, gratar. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
str. Sitarului, Codru, Молдова
4 camere
220 m²
990 eur
21.05.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Codru, Apartament de închiriat, camere: 4
Vă prezentăm un apartament în chirie, pe str. N. Iorga, cu suprafața de 145 mp. Amplasat în imediată apropiere de Liceul Nikolai Vasilievici Gogol, Ambasada Marii Britanii, Hotel Codru. Apartamentul este format din 4 camere separate, 2 blocuri sanitare, bucătărie, balcon. Este un concept rezidențial ferit de zgomot, cu o locație excelentă în Chișinău. Dotări: geamuri din termopan, parchet, încălzire autonomă, loc de parcare în curte, teren de joacă pentru copii, ușă blindată, mobilat și dotat cu tehnică de uz casnic de calitate înaltă etc. În apartament nu a locuit nimeni! Nemijocit în apropiere circulă transportul public. PREȚ NEGOCIABIL! Vă așteptăm pe str. București, 41! (V.L.)
ВАЛЯ ТРАНДАФИРИЛОР,Кишинев,Центр
4 camere
145 m²
1.200 eur
26.07.2018
Mai multimobilmd.su
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more