Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc vechi, amplasat în sectorul Centru pe strada 31 August. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 150 m.p. Imobilul este constituit din 4 odăi: living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada 31 August 1989, Chișinău, Молдова
4 camere
150 m²
590 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie salon de frumusete în bloc vechi, Salon de frumusețe se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : living, bucătărie, bloc sanitar. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada 31 August 1989, Chișinău, Молдова
4 camere
79 m²
450 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada 31 August 1989, Apartament de închiriat, camere: 4
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more