Complain
+37379903853 Viber +37369394491 whatsapp Apartament for rent in new building.Va asteptam cu mare placere la sosire cu bautura de bun venit (vin sec sau spumant fabricat in beciurile renumite ale Moldovei, dulciuri si apa minerala)! Аренда 4 посещение скидка reducere - 50 %. Ora 100-150 lei, noaptea 30-45 eur, 24 ore - 30-50. 4 комнатная квартира. Apartament în chirie cu suprafața de 102 mp, amplasat foarte reușit în sectorul Centru, pe str. A. Pușkin. Imobilul este dotat cu încălzire autonomă, ce vă permite să regulați temperatura în camere pe placul dumneavoastră, ferestre termopan, mobilă și tehnică de uz casnic, condiționer, cu toate comunicațiile conectate. Compus din: 3 dormitoare + living, bucătărie, 2 blocuri sanitare, balcon și debara. Blocul nou beneficiază de teren de joacă pentru copii, loc de parcare. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. In apropierea blocului de locuit se afla: Parcul Central, Universitatea Libera Internationala din Moldova; Academia de Studii Economice din Moldova, Sky Tower,Teatrul de operă și Balet, Banca comercială romană, scoli, gradinite de copii. One of our bestsellers in Chişinău! Featuring free WiFi, Apartament on Chisinau city center offers pet-friendly accommodation in Chişinău. Birth of Christ Cathedral is 150 m away.
Puskin 49/1,Кишинев,Центр
4 camere
102 m²
45 eur
09.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
+37379903853 Viber +37369394491 whatsapp Apartamentul este amplasat în inima capitalei și anume strada Puschin intersecția cu bul. Ștefan cel Mare și Sfânt, Sun Sity Confortul extrem este garantat, astfel acesta dispune de: 3 dormitoare separate, salon, bucătărie, grup sanitar, balcon-terasă spațios de 28 mp. Recomandăm acest apartament pentru finisajele de foarte bună calitate, ușă blindată la intrare, geamuri termopane, dotat cu toată mobila din lemn natural și tehnică de calitate înaltă, încălzire autonomă. Prețul 40-60€ in dependentă de cite persoane și perioada. Blocul locativ dispune de filtru de apă pentru toate apartamentele. Locația blocului oferă acces imediat la transportul public. Euroreparatie, cuptor microunda, cuptor electric, masina de spalat, masina de uscat rufe, apa calda de la retea-optional boiler, internet, tv, frigider, aer conditionat, toata vesela de care aveti nevoie. Daca doriti un spatiu in care sa va simtiti bine si relaxati dupa o zi agitata de munca, acest apartament este exact ceea de ce aveti nevoie. In apropierea blocului de locuit se afla: Parcul Central, Universitatea Libera Internationala din Moldova; Academia de Studii Economice din Moldova, Sky Tower,Teatrul de operă și Balet, scoli, gradinite de copii. Se pot caza pana la 7 persoane. Este loc pentru parcare. One of our bestsellers in Chişinău! Featuring free WiFi, Apartament on Chisinau city center offers pet-friendly accommodation in Chişinău. Birth of Christ Cathedral is 100 m away.
Puskin 30,Кишинев,Центр
4 camere
90 m²
55 eur
23.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Se dă în chirie apartament în Complexul Agregat, sectorul Telecentru, str N. Testemițanu. Poziționat la etajul 7 din 9, cu o suprafață generoasă de 107 mp. Dispune de Design individual, mobilă de calitate superioară, cu o compartimentare foarte reuşită: 3 dormitoare, 1 living spațios comasat cu bucătăria, bloc sanitar separat, antreu spațios, 2 balcoane. Toată tehnica în apartament este de ultimă generație. Fiecare dormitor este dotat cu aparat de aer condiționat și TV. Bucătaria este completată cu tehnică performantă: frigider, cuptor, aragaz, hotă, cuptor cu microunde, mașină de spălat. Complexul rezidențial dispune de monitorizare video 24/24, curte cu acces restrâns, teren de joacă pentru copii,parcare de tip deschis. Amplasare foarte reușită cu infrastructură dezvoltată. În imediată apropiere sunt numeroase puncte sociale și comerciale: Universitatea de Medicină, Clinica Extramed, Supermarketul Nr. 1, Linella, Restaurante, Farmacia Felicia, Salon de frumusețe, Energy Fitness, Fitness Forma, Bancă. Acces direct la transportul public în orice direcție a orașului.
Telecentru, Chișinău
4 camere
500 eur
13.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Se dă în chirie apartament cu suprafața generoasă de 206 mp + terasă 65 mp! Apartamentul este compartimentat în 2 dormitoare, birou, 2 blocuri sanitare, antreu, living, bucătărie, balcon, terasă cu priveliște spre parcul Valea Morilor. Deasemenea apartamentul dispune de parcare subterană inclusă. Reparația, tehnica și mobilierul sunt la cel mai înalt nivel pentru persoanele ce apreciază confortul, mult spațiu și plimbările în aer liber. Complexul rezidential este dotat cu supraveghere video, pază vie, teren de joacă pentru copii etc. În apropiere se gasește Moldexpo, parcul Valea Morilor.
Buiucani, Chișinău
4 camere
1.300 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 3 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Ion Pelivan, Chișinău, Молдавия
4 camere
119 m²
370 eur
05.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament cu 4 odăi amplasat în sectorul Telecentru pe strada Mihail Grecu. Imobilul cu o suprafață 92 mp este amplasat la etajul 1 din 5. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat și utilat cu tehnică și mobilă de calitate superioară. : aragaz, hotă, plită, cuptor, frigider, maşină de spalat rufe, TV. Apartamentul este dotat cu încălzire autonomă. Compartimentare: 4 odăi separate, bucătărie, 1 bloc sanitar separat, balcon închis. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, dispune de parcare deschisă și teren de joacă pentru copii. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului. Preț 300 €
Telecentru, Chișinău
4 camere
300 eur
03.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial in centrul capitalei Suprafața totala a spațiului constituie Imobilul este constituit din 4 incaperi, 2 blocuri sanitare, bucatarie. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, Chișinău, Молдова
4 camere
180 m²
3.500 eur
13.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune chirie spațiu comercial în bloc nou, amplasat în sectorul Rîșcani pe strada bd.Moscova. spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 290 m.p. Clădirea este formata din 4 camere: 2 holuri, bucutarie, utilitati, 3 intari separata În curte sunt amenajate parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Moscova, Chișinău, Молдова
4 camere
290 m²
3.000 eur
08.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc nou, amplasat în sectorul Centru, pe strada Ismail. Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 245 m.p. Imobilul este constituit din 4 odăi: 1 sala, 2 camere de utilitate, bloc sanitar. În curte sunt amenajate parcare de tip deschis. Zona este înconjurată cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Ismail, Chișinău, Молдова
4 camere
245 m²
4.900 eur
15.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu, spațiu comercial în bloc nou, amplasat în sectorul Botanica, pe strada bd.Dacia. Oficiu/spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 280 m.p. Imobilul este constituit din 4 odăi: 2 camere de birou, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Dacia, Chișinău, Молдова
4 camere
280 m²
2.800 eur
06.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Se dă în chirie apartament cu 4 odăi amplasat în sectorul Centru, pe str. București. Apartamentul cu suprafața de 128 mp, poziționat la etajul 10 din 16. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat şi dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, plită, cuptor, frigider, maşină de spălat rufe, mașină de spălat vase, uscător de rufe, 2 TV, 1 aparat de aer condiționat. Apartamentul beneficiază de încălzire autonomă și pardosea caldă. Este compus din: 2 dormitoare, salon, birou, bucătărie, 2 blocuri sanitare, debara, 1 loc de parcare subterană. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, supraveghere video, și dispune de parcare deschisă și subterană, și teren de joacă pentru copii. ​În imediata apropiere se află: Ambasada Marii Britanii, ONU, parcul central, restaurante, farmacie, centre comerciale, salon de frumusețe. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
4 camere
1.300 eur
03.08.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc nou, Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de Dispune de următoarele facilități: reparație euro, incalzirea autonoma, supravegherea video, sistema de alarma, ideal pentru fitness. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Sarmizegetusa, Chișinău, Молдова
4 camere
200 m²
1.600 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial, amplasat în sectorul Ciocana pe strada Alecu Russo. Oficiu se desfășoară pe o suprafață de 140 m.p. Imobilul este constituit din 4 odăi, bucătărie, bloc sanitar. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Alecu Russo, Chișinău, Молдова
4 camere
140 m²
840 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Mihai Eminescu, Chișinău, Молдова
4 camere
130 m²
1.000 eur
20.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Descriere Apartament lux cu 4 camere, 2 băi , 3 dormitoare, 1 balcon, parțial mobilat, dar se cumpără mobilă, și utilat. Posibilitate de achiziție cu 2 parcări subterane. Bloc cu paza, construcție 2006. Vedere superbă. Se achită în avans pe 3 luni. Preț discutabil.
Strada București 96/1, Chișinău, Moldova,Municipiul Chișinău,Orașul Chișinău,Centru
4 camere
150 m²
1.300 eur
27.07.2018
Mai multtopimobiliare.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă, Casa se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 3-dormitore, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă, terasă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Drumul Crucii, Chișinău, Молдова
4 camere
180 m²
520 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 220 m.p. (9€/m²) Se dă în chirie spațiu comercial în sectorul Centru, str. Stefan cel Mare intersecție cu strada Ismail. Intrarea din stradă, flux mare de oameni. Starea bună în interior Posibil loc de parcare în curte. Supraveghere video și pază fizică 24/24. Pentru mai multe detalii despre alte spatii apelați nr de telefon de mai jos. Putem pune la dispoziție și oficii și spații de depozitare. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, Chișinău, Молдова
4 camere
220 m²
1.980 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă, amplasat în sectorul Botanica pe strada Belgrad. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 320 m.p. Imobilul este constituit din 4 odăi: living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă, terasă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip închis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Belgrad, Chișinău, Молдова
4 camere
320 m²
1.500 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Descriere Se prezintă spre chirie apartament cu 4 odăi situat pe strada Nicolae Costin din sectorul Buicani al capitalei. Apartament este foarte lumininos și spațios, cu reparație euro, dotat cu mobilier și tehnica necesară, internet, TV, încălzire centralizată (încălzirea se reguliază) și ferestre termopan cu sticla de tip LOW-e, sistem complect de electricitate, interfon, deține 2 locuri de parcare de tip deschis. În ogradă este teren pentru copii, loc liniștit, scări curate, peste drum se află parcul deasemenea cimatograf de vară vinerea și duminica, teren sportiv de fotbal, izvor, magazine, supermarketuri, farmacii, grădinițe și școli. Acces rapid la transport public: microbus: 103, 126. Se dă în chirie pe termen lung.
Strada Nicolae H. Costin, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Buiucani
4 camere
84 m²
270 eur
26.06.2018
Mai multtopimobiliare.md
Complain
Descriere Acum la preț nou se oferă apartament lux în chirie pe termen lung pentru persoane selecte, apartamentul este situat chiar în centrul capitalei, lângă strada pietonală, sunt făcute recent îmbunătățiri după un design special, toată mobila și electrocasnice sunt noi . Compania Top Imobiliare Grup oferă consultanță și asistența gratuită, contract minim 1 an de zile cu achitarea 1 lună + gaj 1 lună. Oferim posibilitatea de reduceri la achitarea integrală. Prețul este discutabil. Nu percepem comisioane.
Strada Alexandru cel Bun 96, Chișinău, Moldova,Municipiul Chișinău,Orașul Chișinău,Centru
4 camere
88 m²
1.500 eur
26.06.2018
Mai multtopimobiliare.md
Complain
+37379903853 Viber +37369394491 whatsapp se oferă si lunar 400-500€ Apartament for rent in new building. Va asteptam cu mare placere la sosire cu bautura de bun venit (vin sec sau spumant fabricat in beciurile renumite ale Moldovei, dulciuri si apa minerala)! Аренда 4 посещение скидка reducere - 50 %. Ora 100-150 lei, noaptea 30-45 eur, 24 ore - 30-50. 4 комнатная квартира. Apartament în chirie cu suprafața de 102 mp, amplasat foarte reușit în sectorul Centru, pe str. A. Pușkin. Imobilul este dotat cu încălzire autonomă, ce vă permite să regulați temperatura în camere pe placul dumneavoastră, ferestre termopan, mobilă și tehnică de uz casnic, condiționer, cu toate comunicațiile conectate. Compus din: 3 dormitoare + living, bucătărie, 2 blocuri sanitare, balcon și debara. Blocul nou beneficiază de teren de joacă pentru copii, loc de parcare. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. In apropierea blocului de locuit se afla: Parcul Central, Universitatea Libera Internationala din Moldova; Academia de Studii Economice din Moldova, Sky Tower, Teatrul de operă și Balet, Banca comercială romană, scoli, gradinite de copii. One of our bestsellers in Chişinău! Featuring free WiFi, Apartament on Chisinau city center offers pet-friendly accommodation in Chişinău. Birth of Christ Cathedral is 150 m away.
Кишинёв,Чентру,Puskin
4 camere
100 m²
35 eur
29.06.2018
Mai multmakler.md
Complain
+37379903853 Viber +37369394491 whatsapp se oferă si lunar 400-500€ Apartament for rent in new building. Va asteptam cu mare placere la sosire cu bautura de bun venit (vin sec sau spumant fabricat in beciurile renumite ale Moldovei, dulciuri si apa minerala)! Аренда 4 посещение скидка reducere - 50 %. Ora 100-150 lei, noaptea 30-45 eur, 24 ore - 30-50. 4 комнатная квартира. Apartament în chirie cu suprafața de 102 mp, amplasat foarte reușit în sectorul Centru, pe str. A. Pușkin. Imobilul este dotat cu încălzire autonomă, ce vă permite să regulați temperatura în camere pe placul dumneavoastră, ferestre termopan, mobilă și tehnică de uz casnic, condiționer, cu toate comunicațiile conectate. Compus din: 3 dormitoare + living, bucătărie, 2 blocuri sanitare, balcon și debara. Blocul nou beneficiază de teren de joacă pentru copii, loc de parcare. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. In apropierea blocului de locuit se afla: Parcul Central, Universitatea Libera Internationala din Moldova; Academia de Studii Economice din Moldova, Sky Tower, Teatrul de operă și Balet, Banca comercială romană, scoli, gradinite de copii. One of our bestsellers in Chişinău! Featuring free WiFi, Apartament on Chisinau city center offers pet-friendly accommodation in Chişinău. Birth of Christ Cathedral is 150 m away.
Centru,Chişinău,Puskin,49/1
4 camere
100 m²
35 eur
01.07.2018
Mai multmacler.md
Complain
Se dă în chirie apartament superb în sectorul Centru cu amplasare reușită pe str. București. Compania de construcții Agregat. Apartament cu 4 odăi în bloc nou, poziționat la etajul 11 din 15, cu suprafața de 130 mp. Apartamentul dispune de euro reparație, este complet mobilat și dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, frigider, mașină de spălat, televizor, aparat de aer condiționat. Compartimentare: 3 dormitoare separate, salon spațios comasat cu bucătărie, 2 blocuri sanitare, 1 balcon, antreu. ​În imediata apropiere găsiți: Ambasada Marii Britanii, ONU, parcul central, restaurante,farmacie, centre comerciale, salon de frumusețe.
Centru, Chișinău
4 camere
1.000 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc nou, Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de Macelarie dotat cu tot necesara si tehnica noua. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Sarmizegetusa, Chișinău, Молдова
4 camere
95 m²
855 eur
18.05.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Grenoble, Apartament de închiriat, camere: 4
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more