Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă amplasata Casa se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 3 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar,terasă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip inchis Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Bariera Sculeni, Chișinău, Молдавия
5 camere
140 m²
500 eur
28.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă, amplasata în sectorul Telecentru, pe strada Miorita. Casa se desfășoară pe o suprafață de 250 m.p. si 15 ari. Imobilul este constituit din 6 odăi: living, dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă, terasă, piscina, foisor. În curte este amenajat teren de joaca, parcare de tip deschis acoperita si garaj. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Mioriţa, Chișinău, Молдова
6 camere
250 m²
3.000 eur
08.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficii în bloc nou, amplasat în sectorul Centru pe strada Constantin Negruzzi. Spatiul pentru oficii se desfășoară pe o suprafață de 317 m.p. Pret 11 euro/m.p. + TVA si servicii comunale separat. 4 Etaj (3 birouri) 54m.p. 31m.p. 31 m.p. 5 Etaj (2 birouri) 85m.p. 31m.p. 6 Etaj (1 birou) 85m.p În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Constantin Negruzzi, Chișinău, Молдова
6 camere
317 m²
3.487 eur
09.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc nou, Oficiu se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit : living, bucătărie, bloc sanitar, balcon,terasă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Vasile Alecsandri, Chișinău, Молдова
10 camere
320 m²
3.520 eur
13.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc nou, Oficiu se desfășoară pe o Imobilul se afla in cladire noua, separata, cu market la parter. Oficiul dispune de bloc sanitar aparte si spatiu pentru bucatarie. Aflindu-se la etajul 3 din 6, dispune de geamuri panoramice cu vederea in curte. Spatiul este cu reparatie euro, mobilat si dotat cu toata tehnica necesara. Rarcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Alecu Russo, Chisinau, Молдова
6 camere
146 m²
2.200 eur
13.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial, amplasat în sectorul Telecentru pe strada Miorita. Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 540 m.p. Imobilul este constituit din 13 odăi. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip închis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Mioriţa, Chișinău, Молдова
13 camere
540 m²
3.500 eur
10.08.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc nou, amplasat în sectorul Centru pe strada Alexei Şciusev. Oficiu se desfășoară pe o suprafață de 157 m.p. Imobilul este constituit din 9 odăi, bloc sanitar. Parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Alexei Şciusev, Chișinău, Молдова
9 camere
157 m²
1.570 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comerciala în bloc nou, Spatiu comercial are suprafață Imobilul este constituit din – În curte sunt parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Sfatul Țării, Chișinău, Молдова
5 camere
175 m²
1.750 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu, în bloc nou, amplasat în sectorul Centru pe strada Mihail Kogălniceanu. Oficiu se desfășoară pe o suprafață de 135 m.p. Imobilul este constituit din 6 odăi, bucătărie, bloc sanitar. Parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Mihail Kogălniceanu, Chișinău, Молдова
6 camere
135 m²
1.890 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă, Casa se desfășoară pe o În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Nicolae Iorga, Chișinău, Молдова
12 camere
365 m²
1.500 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casa noua, amplasata în sectorul Telecentru pe strada Ciocîrliei. Casa este situată pe un lot spațios de 6,5 ari, suprafața totală constituie 350 mp. Imobilul este constituit din 5 dormitoare, salon, 2 bucatarii cu sufragerie, 7 blocuri sanitare, 3 balcoane, subsol, parcare acoperita, parcare deschisa, 6 garderobe/debara, terasa, bazin. Casa oferă vederi panoramice frumoase. Întreaga zi vă puteți bucura de peisaj frumos, iar pe timp de noapte puteți admira luminile strălucitoare ale orașului. Locul de amplasare este cu adevărat unic! Casa este situata într-un colț pitoresc din partea de sus a sectorului Valea Morilor. Acesta este spațiul de trai ideal pentru cei care apreciaza stilul, confortul si calitatea. Soluția ideală pentru persoanele care preferă să trăiască într-o zonă ecologică. Frumusețea peisajului natural face sa fie cel mai atractiv loc unde vă puteți găsi casa. Toate ofertele noastre le gasiti pe :
Strada Ciocîrliei, Chișinău, Молдова
7 camere
350 m²
2.200 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc vechi, Oficiu se desfășoară pe o suprafață de Dispune de următoarele facilități: conductă de gaz, incălzire autonomă, aprovizionarea cu apă, locuri de parcare, internetul, ascensor, geamuri cu geam dublu, bucătărie, intercom, sală de așteptare, săli de conferințe, sistem de alarmă. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Feredeului, Chișinău, Молдова
8 camere
340 m²
1.700 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc nou, Oficiu se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din 9 odăi + 2 bloc sanitar. Parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Trandafirilor, Chișinău, Молдова
9 camere
250 m²
2.500 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă, amplasat în sectorul Rîșcani pe strada Sergiu Rădăuțanu. Casa se desfășoară pe o suprafață de 300 m.p. Imobilul este constituit din 7 odăi: living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă, terasă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip închis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada academician Sergiu Rădăuțanu, Chișinău, Молдова
7 camere
300 m²
1.700 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu, spațiu comercial în bloc vechi, amplasat în sectorul Ciocana pe strada Mircea cel Bătrîn. Oficiu/spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 170 m.p. Imobilul este constituit din 5 odăi: bloc sanitar, 2 birouri, 1 sala mare, 1 camere de depozitare. În curte sunt amenajate parcare de tip deschis. Zona este înconjurată, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Mircea cel Bătrîn, Chișinău, Молдова
5 camere
170 m²
1.700 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu, amplasat în sectorul Centru pe strada 31 August. Oficiu se desfășoară pe o suprafață de 300 m.p. Imobilul este constituit din 10 incaperi PARACAREA PRIVATA INCALZIREA AUTONOMA EUROREPARATIE Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada 31 August 1989, Chișinău, Молдова
10 camere
300 m²
2.200 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc vechi, Oficiu se afla la etajul 2 și 3. Etajul 2 suprafața 500 m.p. – prețul 5 euro m.p. Etajul 3 suprafața 500 m.p. – prețul 5 euro m.p. Parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Ion Neculce, Chișinău, Молдова
11 camere
500 m²
2.500 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc nou, Spațiu comercial se desfășoară pe o Imobilul este constituit : sala mare, sala mica, bucătărie, bloc sanitar, terasă, 2 intari separate. Dispune de următoarele facilități: reparație euro,toate comunicatiile sunt conectate, bucataria complet utilata. Parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare. Flux intens de pietoni si transport. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, Chișinău, Молдова
6 camere
190 m²
2.000 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă cu 4 nivele, (6 ari), Casa se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : 3 livinguri, 4 dormitoare, bucătărie, 2 blocuri sanitare, 2 balcoane, garderobă, terasă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis/garaj. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală. Toate ofertele noastre le gasiti pe :
Strada Ion Inculeț, Chișinău, Молдова
7 camere
380 m²
900 eur
21.05.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu, Oficiul se desfășoară pe o Parcare de tip deschis + acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Constantin Tănase, Chișinău, Молдова
5 camere
133 m²
1.300 eur
30.05.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu nelocativ în bloc nou, amplasat în sectorul Centru pe strada Melestiu. Spatiu nelocativ se desfășoară pe o suprafață de 220 m.p. Imobilul este constituit din 7 odăi: sala de primire, shoeroom, bloc sanitar, garderobă. În curte este amenajata parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Melestiu, Chișinău, Молдова
7 camere
220 m²
1.100 eur
18.05.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu, amplasat în sectorul Centru pe strada Mitropolit Dosoftei. Oficiul se desfășoară pe o suprafață de 90 m.p. Imobilul este constituit din 5 odăi: living, bucătărie, bloc sanitar. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Mitropolit Dosoftei, Chișinău, Молдова
5 camere
90 m²
900 eur
22.05.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie un oficiu în bloc nou, amplasat în sectorul Centru pe strada București. Oficiu se desfășoară pe o suprafață de 130 m.p. Imobilul este constituit din 8 odăi + bloc sanitar. Parcare de tip deschis. Zona este cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada București, Chișinău, Молдова
8 camere
130 m²
1.170 eur
18.05.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă în 3 nivele, Casa se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : living, 2 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă, terasă. 1 nivel: garaj si sauna. 2 nivel: bucatarie, living si bloc sanitar. 3 nivel: 3 dormitoare si bloc sanitar. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip închis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Vissarion Belinski, Chișinău, Молдова
5 camere
260 m²
1.300 eur
21.05.2018
Mai multcityimobil.md
12
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada 31 August 1989, Apartament de închiriat, camere: 5
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more