Se dă în chirie apartament complet nou în sectorul Ciocana, cu amplasare reușită în Complexul Eldorado Terra, str. Ginta Latină. Apartament cu 1 odaie, în bloc nou, poziționat la etajul 9 din 12, cu suprafața de 43 mp. Apartamentul dispune de euro reparație este complet mobilat și dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, frigider, mașină de spalat, televizor. Compartimentare: 1 odaie, bucătărie, antreu, 1 bloc sanitar, 1 balcon spațios . ​În imediată apropiere gasiți numeroase puncte sociale și comerciale: restaurant Villa Noua, Aqua Terra Welness Spa, Star Kids, farmacii, magazine specializate la parter, bancă, școală, GreenHills, etc. Accesl liber la trasnportul public în orice direcție a orașului. Preț: 280 €
Ciocana, Chișinău
1 cameră
280 eur
13.08.2018
Mai multremark.md
Se dă în chirie apartament cu 3 odăi amplasat în sectorul Centru pe strada 31 August, complexul locativ Lara City. Apartamentul cu suprafață generoasă 112 mp, este poziționat la etajul 4 din 7. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat şi dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, plită, cuptor, frigider, maşină de spalat rufe, mașină de spălat vase. Apartamentul este dotat cu încălzire autonomă. Compartimentare: 1 dormitor, dressing, salon, birou, bucătărie, 2 blocuri sanitare, 3 balcoane închise, 1 loc de parcare subterană. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, supraveghere video și dispune de parcare deschisă și subterană, teren de joacă pentru copii cu piscină. Blocul se află într-o zonă liniștită iar în imediată apropiere se află: market, școală, farmacie, bancă și alte puncte de necesitate. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
3 camere
800 eur
09.08.2018
Mai multremark.md
Se dă în chirie apartament cu 1 odaie amplasat în sectorul Centru pe strada Gh. Cașu. Apartamentul cu suprafața de 48 mp, este poziționat la etajul 1 din 9. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat şi dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, frigider, maşină de spalat rufe, TV, aparat de aer condiționat,TV. Apartamentul este dotat cu încălzire autonomă și pardosea caldă. Compartimentare: 1 dormitor, antreu, bucătărie, 1 bloc sanitar, 1 balcon închis. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, dispune de parcare deschisă și teren de joacă pentru copii. În imediata apropiere se află: supermarket, bănci, farmacie, restaurante. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
1 cameră
300 eur
09.08.2018
Mai multremark.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 2 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Igor Vieru, Chișinău, Молдова
3 camere
76 m²
330 eur
06.08.2018
Mai multcityimobil.md
Partenerul Imobiliar M2 vă propune spre chirie apartament, amplasat în sectorul Rîșcani, pe bd. Moscovei. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 63 m.p. Imobilul este constituit din: 3 camere separate, bucătărie, bloc sanitar, 2 balcone, și este dotat cu mobila și tehnică de uz casnic. Dispune : – mobilă; – tehnică de uz casnic; – geamuri termopane; – încălzire centralizată; – interfon, internet, TV, telefonie; – comunicații conectate. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță.
bd. Moscovei,Rîșcani Chișinău
3 camere
250 eur
13.08.2018
Mai multm2.md
+37379903853 viber +37369394491 whatsapp Apartament for rent. Va asteptam cu mare placere la sosire cu bautura de bun venit (vin sec sau spumant fabricat in beciurile renumite ale Moldovei, dulciuri si apa minerala)! Apartament în chirie cu suprafața de 90 mp, amplasat foarte reușit în sectorul Centru, pe str. Șciusev intersecție Sfatul Țării. Imobilul este dotat cu încălzire autonomă, ce vă permite să regulați temperatura în camere pe placul dumneavoastră, ferestre termopan, mobilă și tehnică de uz casnic, condiționer, cu toate comunicațiile conectate. Compus din: 2dormitoare + living, bucătărie, 2 blocuri sanitare, balcon și debara. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. In apropierea blocului de locuit se afla: Parcul Central, Universitatea Libera Internationala din Moldova; Academia de Studii Economice din Moldova, Sky Tower, Teatrul de operă și Balet, Bănci, instituții guvernamentale, scoli, gradinite de copii. One of our bestsellers in Chişinău! Featuring free WiFi, Apartament on Chisinau city center offers pet-friendly accommodation in Chişinău. Birth of Christ Cathedral is 150 m away.
Șciusev 98,Кишинев,Центр
3 camere
90 m²
400 eur
02.08.2018
Mai multimobilmd.su
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc nou, Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Alecu Russo, Chișinău, Молдова
2 camere
143 m²
2.700 eur
06.08.2018
Mai multcityimobil.md
Apartament în chirie, cu suprafața de 54 mp, amplasat pe strada Constantin Vârnav . Imobilul este compartimentat în două odăi separate, bucătărie, bloc sanitar, antreu . Apartamentul este mobilat și accesorizat în cele mai mici detalii, cu mobilier și tehnică de ultimă generație. Beneficii: reparație euro, încălzire autonomă, parchet, geamuri termopan, etc. Oferta noastră se bucură de multe alte privilegii precum: zonă cu foarte multă verdeață, teren de joacă modern pentru copii, spați de recreere pentru adulți etc. În imediată apropiere se află numeroase puncte sociale și comerciale: Panda Kids , CC MallDova , Fitness , Centre medicale , Nr.1 , restaurante etc. Acces direct la transportul public în orice direcție a orașului. Preț: 300 €
Centru, Chișinău
2 camere
300 eur
13.08.2018
Mai multremark.md
Suprafaţă: 40 m.p. Etaj: 4 Informaţii suplimentare: parchet, reparaţie recentă, echipat cu electrocasnice, bloc cu ascensor, linie telefon, cablu TV, conexiune internet
40 m²
40 eur
03.08.2018
Mai multcase.md
Se dă în chirie apartament cu 2 odăi amplasat în sectorul Centru pe str. Albișoara. Apartamentul cu suprafața de 76 mp este poziționat la etajul 5 din 8. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat şi dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, plită, cuptor, frigider, maşină de spalat rufe, TV. Apartamentul este dotat cu încălzire autonomă. Compartimentare: 1 dormitor, salon, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, supraveghere video, dispune de parcare deschisă și subterană, teren de joacă pentru copii. Blocul se află într-o zonă liniștită și izolată de zgomote, iar în imediata apropiere se află numeroase puncte sociale și comerciale: restaurant, salon de frumusețe, sală de fitness, bancă, farmacie. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transportul public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
2 camere
300 eur
13.08.2018
Mai multremark.md
Suprafaţă: 40 m.p. Etaj: 4 Informaţii suplimentare: reparaţie recentă, echipat cu electrocasnice, bloc cu ascensor, linie telefon, cablu TV, conexiune internet
40 m²
50 eur
03.08.2018
Mai multcase.md
Suprafaţă: 40 m.p. Etaj: 1 Informaţii suplimentare: reparaţie recentă, echipat cu electrocasnice, bloc cu ascensor, linie telefon, cablu TV, conexiune internet, urgent!
40 m²
25 eur
02.08.2018
Mai multcase.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă, amplasata în sectorul Telecentru, pe strada Miorita. Casa se desfășoară pe o suprafață de 250 m.p. si 15 ari. Imobilul este constituit din 6 odăi: living, dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă, terasă, piscina, foisor. În curte este amenajat teren de joaca, parcare de tip deschis acoperita si garaj. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Mioriţa, Chișinău, Молдова
6 camere
250 m²
3.000 eur
08.08.2018
Mai multcityimobil.md
+37379903853 Viber +37369394491 whatsapp Apartment for rent in new building. Va asteptam cu mare placere la sosire cu bautura de bun venit (vin sec sau spumant fabricat in beciurile renumite ale Moldovei, dulciuri si apa minerala)! 4 посещение скидка reducere - 50 %. Ora 100-150 lei, noaptea 25-30€, 24 ore 30-35, 2 комнатная квартира. Reparatie euro, cuptor microunda, cuptor electric, masina de spalat, masina de uscat rufe, apa calda de la retea-optional boiler, internet, tv, frigider, aer conditionat, toata vesela de care aveti nevoie. Suplimentar, la necesitate, gratis - schimbul de albituri, prosoape si curatenie One of our bestsellers in Chişinău! Featuring free WiFi, Apartament on Chisinau city center offers pet-friendly accommodation in Chişinău. Birth of Christ Cathedral is 400 m away. Free private parking is available on site. There is also a kitchen, fitted with a refrigerator. Bed linen is offered. This is our guests' favourite part of Chişinău, according to independent reviews. We speak your language!
Ismail 58/1,Кишинев,Центр
2 camere
70 m²
35 eur
13.08.2018
Mai multimobilmd.su
Se dă în chirie apartament pe str. Călărași, cu vedere panoramică spre lac. Apartament cu suprafața de 56 mp, situat la etajul 5 din 9. Design individual, mobilier de înaltă calitate, planificare bună: dormitor, living spațios, bucătărie, baie separată, hol. Bucătăria este dotată cu tehnica necesară: frigider, cuptor, aragaz, hotă , mașină de spălat. Încălzire autonomă, TV, Wi-Fi. Curte închisă și loc de joacă pentru copii. Locație foarte bună cu infrastructură dezvoltată.
Sculeni, Chișinău
2 camere
260 eur
13.08.2018
Mai multremark.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc nou, Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de Рarcare de tip deschis, cu acces la transport public. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Moscova, Chișinău, Молдова
1 cameră
260 m²
2.600 eur
03.08.2018
Mai multcityimobil.md
Suprafaţă: 40 m.p. Etaj: 1 Informaţii suplimentare: reparaţie recentă, echipat cu electrocasnice, bloc cu ascensor, linie telefon, cablu TV, conexiune internet
40 m²
40 eur
03.08.2018
Mai multcase.md
Se dă în chirie apartament nou cu 2 odăi amplasat în sectorul Centru pe strada Ion Inculeț . Apartament cu suprafața de 73 mp, este poziționat la etajul 2 din 9. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat şi dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, frigider, maşină de spalat rufe, TV. Apartamentul este dotat cu încălzire autonomă. Compartimentare: 1 dormitor, living, bucătărie, 1 bloc sanitar separat, balcon. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, teren de joacă pentru copii, dispune de parcare deschisă. În imediată apropiere se află numeroase puncte sociale si comerciale : supermarket, bănci, farmacie, restaurante , CC MallDova ,etc. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
2 camere
300 eur
08.08.2018
Mai multremark.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Ismail, Chișinău, Молдова
1 cameră
35 m²
200 eur
13.08.2018
Mai multcityimobil.md
Se dă în chirie apartament cu 3 odăi amplasat în sectorul Centru pe str. M. Eminescu. Apartamentul cu suprafața de 136 mp, poziționat la etajul 5 din 6. Imobilul dispune de reparație euro, este mobilat şi dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, plită, cuptor, frigider, maşină de spalat rufe, TV, 4 aparate de aer condiționat. Apartamentul beneficiază de încălzire autonomă și pardosea caldă. Compartimentare: 2 dormitoare, salon, bucătărie, 2 blocuri sanitare, 2 balcoane. În prețul apartamentului este inclus și garaj personal. Apartamentul va fi mobilat la solicitarea clientului. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, supraveghere video, și dispune de parcare deschisă și subterană, și teren de joacă pentru copii. ​În imediata apropiere găsiți: Supermarket, Farmacii, Saloane de frumusețe, Fitness Centru, Bănci, Restaurant Chianti etc. . Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
3 camere
800 eur
06.08.2018
Mai multremark.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial in centrul capitalei Suprafața totala a spațiului constituie Imobilul este constituit din 4 incaperi, 2 blocuri sanitare, bucatarie. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, Chișinău, Молдова
4 camere
180 m²
3.500 eur
13.08.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficii în bloc nou, amplasat în sectorul Centru pe strada Constantin Negruzzi. Spatiul pentru oficii se desfășoară pe o suprafață de 317 m.p. Pret 11 euro/m.p. + TVA si servicii comunale separat. 4 Etaj (3 birouri) 54m.p. 31m.p. 31 m.p. 5 Etaj (2 birouri) 85m.p. 31m.p. 6 Etaj (1 birou) 85m.p În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Constantin Negruzzi, Chișinău, Молдова
6 camere
317 m²
3.487 eur
09.08.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Apartament de închiriat
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more