Descriere Se prezintă spre chirie apartament cu 4 odăi situat pe strada Nicolae Costin din sectorul Buicani al capitalei. Apartament este foarte lumininos și spațios, cu reparație euro, dotat cu mobilier și tehnica necesară, internet, TV, încălzire centralizată (încălzirea se reguliază) și ferestre termopan cu sticla de tip LOW-e, sistem complect de electricitate, interfon, deține 2 locuri de parcare de tip deschis. În ogradă este teren pentru copii, loc liniștit, scări curate, peste drum se află parcul deasemenea cimatograf de vară vinerea și duminica, teren sportiv de fotbal, izvor, magazine, supermarketuri, farmacii, grădinițe și școli. Acces rapid la transport public: microbus: 103, 126. Se dă în chirie pe termen lung.
Strada Nicolae H. Costin, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Buiucani
4 camere
84 m²
270 eur
26.06.2018
Mai multtopimobiliare.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : living, 2 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Buiucani, Chișinău, Молдова
3 camere
95 m²
450 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Buiucani, Apartament de închiriat
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more