Nu s-a găsit nimic

Apartament – str. Ismail – Centru

str. Ismail Chișinău Centru, Apartament – str. Ismail – Centru
2 camere
60 m²
280 eur
Ieri la 19:31
Se oferă spre chirie apartament amplasat în sect. Centru, str. Ismail. Este divizat astfel: 2 camere, 2 balcoane, bucătărie, bloc sanitar. Locuința este total mobilată și utilată cu tehnica de uz casnic necesară. Poziționat la etajul 11 din 16 intr-un loc perfect de relaxare cu o frumoasă privelește spre oraș. Apartamentul este poziționat în apropiere de piața Tiraspol, centrul comercial UNIC, ambasada României. Acces facil la transportul public.
Mai multokeyimobil.md
3 camere
100 m²
750 eur
2018-3-12
Spre chirie Apartament de Lux situat în sectorul Centru, str. Anestiade. Suprafața totală a imobilului este de 100 m2, localizat la nivelul 10, bloc nou. Locuința este compartimentată în 3 odăi, bucătărie, 4 balcoane, terasă, 2 blocuri sanitare și antreu. Apartamentul beneficiază de reparație euro, încălzire autonomă, încălzire prin pardosea, geamuri termopane, mobilă, tehnică de uz casnic, condiționer, parchet, debara, ușă blindată, sistem de alarmă și supraveghere video. Acces liber la transportul public, cu direcție spre toate sectoarele Chișinăului. În apropiere se află: Academia de Ştiinţe a Moldovei, Supermarketul Fidesco, Centrul Comercial Grand Hall, Atrium, Beer House, Piața Tiraspol. Preț: 750 euro/lunar!
Mai multimobilmd.su

Pe ore, zile, saptamina, noapte in centru str. Ismail

str. Ismail 100, Кишинев, Центр
1 cameră
45 m²
30 eur
2018-3-3
Se da in chirie pe - ore - zile - saptamina - noapte apartament in centru str. Ismail 100, vizavi de piata Tiraspol. Alaturi este situat centrul comercial " Lunedor " - " Gold kebab " - Unica sport - " karaoke club Meloni " Apartamentul are toate necesare pentru trai - cum se vede in poze.... este lenjerie de pat si stergare.... este wifi pe ore - 100 lei ora (nu mai putin de 2 ore) pe zile de la 26 - 30 euro (pretul depinde de numarul de zile inchiriate si numarul de persoane) pe noapte de la 400 lei - Pentru a evita momente negative cu vecinii, in apartament este interzis petrecerea zilelor de nastere, seminarelor s-au oricaror alte evenimente.
Mai multimobilmd.su

Pe termen indelungat 300 euro in centru str. Ismail 100

Ismail 100, Кишинев, Центр
2 camere
59 m²
300 eur
2018-2-18
Pe termen indelungat Se da in chirie apartament cu 2 odai, in centru str. Ismail 100 Pozitionat in zona solicitata, in apropiere de LUNEDOR, piata Tiraspol, alaturi este situat GOLD KEBAB, MS MARKET....... Dispune de o compartimentare comoda, odaile fiind luminoase, bucataria spatioasa, bloc sanitar separat. Mobilat si utilat cu tehnica necesara, toate retelele de comunicatie, ferestre termopan, incalzire oraseneasca, plita electrica. In apropiere sunt numeroase puncte sociale si comerciale. Acces liber la transportul public.......... Se da in chirie cu toata mobila, cum se vede in poze........ Se da la persoane fara copii mici!! (Linistiti si inteligenti la care le place curatenia si linistea). se poate si la 2 - 3 - 4 studenti Se inchiriaza pe termen indelungat Plata pentru prima si ultima luna + contract
Mai multimobilmd.su

O fata din 1 martie

albisoara 12, Кишинев, Центр
83 m²
90 eur
2018-2-19
o fata fara stapin,conditii, nui agentie, este o camera din trei, in celelalte camere locuiesc cite o fata, pt mai multe informatii sunati, linga piata Tiraspol, camera se elibereaza pe 1 martie
Mai multimobilmd.su

2- часа-100р/ночевка-200р/сутки-300р. /wi-fi

Центр, Балка 180, Тирасполь, Центр
1 cameră
37 m²
50 eur
2018-2-17
Сдаю, Центр и Балка. 1-2-комнатные квартиры, посуточно -полсуток -почасово -длительно Интернет и Wi-Fi. Кондиционер зима-лето Electrolux, ремонт, новая мебель. Плазма TV с декодером на 120 каналов, автомат машинка LG, холодильник, микроволновка,, тостер, кухонная утварь, чайник,, утюг и гладильная доска, фен. Чистота, комфорт и уют. Звонить в любое время. Apartments to rent well made, confort and clean. Tiraspol.
Mai multimobilmd.su

Centru, Cantemir

Centru, Cantemir
3 camere
600 eur
2017-9-20
Se da in chirie apartament in sectorul Centru, str. Dimitrie Cantemir. Apartametul are 3 odai, in bloc nou, la etajul 4 din 9, cu suprafata de 120 mp, cu euro reparatie. Mobilat si dotat cu toata tehnica pentru uz casnic: aragaz, hota, cuptor, 1 televizor, masina de spalat, frigider. Compartimentare: 2 dormitoare, living spatios comasat cu bucataria, antreu, 2 grupuri sanitare amenajate cu cada si cabina de dus. In imediata apropiere gasiti: Piata Tiraspol, Market, Restautante, teren de joaca pentru copii. Curtea blocului cu acces restrins, monitorizare video 24/24 si locuri de parcare.
Mai multprotect-imobil.md

In chirie apartament cu 2 odai Centru

Кишинёв мун. Кишинев
2 camere
55 m²
280 eur
2017-8-31
Se da in chirie apartament partial mobilat cu 2 odai pe termen lung. Apartamentul se afla in sectorul Centru pe str Cantemir, alaturi de piata de la Tiraspol. Incapator, luminos si curat. Daca aveti nevoie de mai multa informatie, puteti sa ma contactati la nr de telefon 060540042
Mai mult3333.md
4 camere
113 m²
350 eur
2017-2-8
Se dă în chirie apartament situat în sectorul Centru, bulevardul Dimitrie Cantemir intersecție cu str. Ismail. Apartamentul are o suprafață de 113 mp, situat la etajul 4 din 16 cu o planificare foarte reușită: 4 dormitoare luminoase, salon spațios, bucătărie utilată și 2 balcoane spațioase, bloc sanitar separat; Imobilul este în stare foarte bună, este realizată reparație euro. Scara este curată, vecinii sunt prietenoși și foarte liniștiți. Dotat cu toată mobila și cu tehnica de uz casnic necesară pentru trai: la bucatarie (frigider, aragaz, rola, hotă) fiecare dormitor este dotat cu dulapuri și paturi. Infrastructură foarte dezvoltată: Piața Centrală, Autogara, Piața Tiraspol, Centre comerciale (Atrium, Grand Hall, Bаby Hall) Green Hills Market, Bonus Market, restaurante, școală, grădiniță, farmacii, bancă. Acces direct la transportul public în toate direcțiile.
Mai mult3333.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Tiraspol, Apartament de închiriat