Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc vechi, amplasat în sectorul Botanica pe strada Traian. Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 74 m.p. Imobilul este constituit din 3 odăi, bloc sanitar. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Traian, Chișinău, Молдова
3 camere
74 m²
700 eur
22.04.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Traian, Apartament de închiriat
Spre chirie apartament amplasat pe bd. Traian, sect. Botanica. Locuința este dotată cu mobilă și utilată în totalitate. Compartimentat în: 1 cameră, bucătărie, bloc sanitar. Beneficii: aer condiționat, geamuri termopan. Poziționat la etajul 4 din 12. Prin apropiere: liceul „Traian”, farmacia „Felicia”, IMC market, bancă. Acces facil la transportul public.
bd. Traian Chișinău,Chișinău
1 cameră
38 m²
230 eur
Ieri la 22:42
Mai multokeyimobil.md
Va oferim apartamentele de 1 camera in chirie pe zi in Chisinau. Sunt amplasate in raionul Botanica, pe str. Traian, Cuza-Voda. Suntem proprietari si lucram fara intermediari. Curatenie ideala si confort, toti clientii nostri se intorc numai la noi. Toate apartamentele sunt amenajate cu mobila noua si tehnica moderna. Wi-Fi internet, conditionere, LED-TV, 80 canale pentru vizionare. Apa calda autonoma. De asemenea, este tot necesar pentru trai: lenjerie de pat si articole igienice, vesela, uscator de par, fier de calcat, cuptor cu microunde, etc. Ceai, cafea gratis! Noapte - 450 lei, zi (10.00 - 16.00) - 400 lei, 24 ore - 500 lei. De la 5 zile Va oferim reduceri, sunati! (ru, eng, rom). *** - Apartamente în chirie pe zi +373 69369885 - Viber, WhatsApp
Chisinau
400 L
20.04.2018
Mai multlocuinte.md
Se oferă spre chirie apartament de lux în sect. Botanica. Locuința de află într-un bloc nou de pe bd. Traian. Imobilul are un design modern și o planificare reușită. Este divizat în dormitor, living spațios cu bucătărie, bloc sanitar, balcon și antreu. Apartamentul este total mobilat și dotat cu tehnică de ultimă generație. Toate comunicațiile sunt conectate. Este instalat condiționer. Apartamentul se află în apropiere de școală, grădiniță, bancă, restaurant, farmacie și alte puncte de necesitate.
bd. Traian Chișinău,Chișinău
2 camere
81 m²
400 eur
20.04.2018
Mai multokeyimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more