Centru, str. Ismail/Cantemir, Apartament cu 1 odaie!!!

Измаил 100, Кишинев, Центр
1 cameră
39 m²
24,000 eur
2018-2-17
Se vinde apartament situat în sectorul Centru, str. Izmail 100. Suprafața totală a imobilului este de 39 m2, amplasat la nivelul 9 din 17, în bloc secundar. Locuința este compartimentată în 1 odaie, bucătărie, balcon spațios, bloc sanitar și antreu. Apartamentul beneficiază de: * seria individuala. * încălzire centralizată; * mobilă + tehnică de uz casnic; * parchet; * localizare de mijloc; * curte îngrijită; * în preajmă sunt zone de divertisment pentru copii și adulți; * transport public, farmacii, magazine. În apropiere se alfă: CC Atrium, Grand Hall, Hypermarket Bonus, supermarket Velmart, Andy's Pizza.
Mai multimobilmd.su
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Cantemir, Apartament de vânzare, camere: 1

Centru, EXFactor Grup, 49mp - dat in exploatare!!

Stefan cel Mare, Ismail, Lev Tolstoi 74, Кишинев, Центр
1 cameră
50 m²
31,900 eur
2018-2-23
Compania de Constructii EXFACTOR - Grup vinde apartament cu 1 odaie în sectorul Centru, strada Lev Tolstoi 74. Bloc nou, dat in exploatare in anul 2016. Apartamentul cu suprafața de 49mp este perfect compartimentat în: Dormitor, bucătărie, bloc sanitar , hol spațios și balcon închis. Ansamblu locativ de clasa Premium marca Exfactor-Grup. Carcas monolit beton-armat și umplutura din cărămidă roșie; Varianta albă gata pentru orice tip de reparații; Cazan german BOSCH clasa AA+; Termopane REHAU (3 sticle, Low-E); Termo-izolare cu vată minerală; Ușă blindată. Usor acces la Strazile: Stefan cel Mare, Ismail, Negruzzi, Cantemir, Anestiade,Tighina, Ciuflea, etc. TAG: exfactor, grup, varianta alba, caramida, parc, centru, eldorado terra, orizont, vasigur, eldorado terra viaduct, skyhouse, parkhouse, kirsan, exfactor, urban, construct, basconslux, dansicons, astercon.
Mai multimobilmd.su
1 cameră
38 m²
34,100 eur
2017-1-23
Detalii Regiune: Centru Strada: D. Cantemir 5 Număr de odăi: 1 Suprafața totală: 38 m2 Etaj: 3/9 Planificare: 143 Stare: Euroreparatie Preț: 34 100€ Telefon: Vindut Descriere Apartament cu o odaie, mare si spatioasa, in centrul capitalei cu euroreparatie, in apropiere de cele mai importante destinatii comerciale si de recreere din oras. Se afla pe prima linie de la str. D. Cantemir. Despre apartament: * Suprafata totala 38m2 * Euroreparatie cu laminat pe pardoseala * Geamuri termopan * Incalzire centralizata cu calorifere si tevi in stare ideala * Odaia spatioasa, complet mobilata * Bucatarie cu sufragerie marita din contul balconului * Grup sanitar integrat * Debara de 9m2 Apartamentul se vinde complet mobilat. Facturile pentru serviciile comunale sunt mici ca pret pentru asa un apartament calduros de mijloc. Blocul se afla in prima linie in apropiere de piata, hypermarket, sala de forta, centru pentru copii, gradinita, si multe alte destinatii de importanta culturala. Acces la transport in orice directie in mai putin de 2 minute de al blocul locativ. Pretul este NEGOCIABIL si se discuta direct cu proprietarul apartamentului.
Mai multapartamentele.md