Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Carierei, Apartament de vânzare, camere: 1
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Imobilul este constituit : living, bucătărie, bloc sanitar. Dispune de următoarele facilități: toate comunicațiile conectate, localizare de mijloc. Complexul va dispune de o parcare în 2 nivele cu o capacitate de 450 locuri, cât și de garaje la primul nivel. La parter vor fi spații comerciale. Spațiul adițional complexului va fi amenajat și dezvoltat astfel se va crea o atmosferă plăcută de trai. Darea în exploatare: sem. II, 2018. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 6,519€ 150€ Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Carierei, Chișinău, Молдова
1 cameră
21.730 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Imobilul este constituit : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, veranda. Dispune de următoarele facilități: toate comunicațiile conectate, localizare de mijloc. Complexul va dispune de o parcare în 2 nivele cu o capacitate de 450 locuri, cât și de garaje la primul nivel. La parter vor fi spații comerciale. Spațiul adițional complexului va fi amenajat și dezvoltat astfel se va crea o atmosferă plăcută de trai. Darea în exploatare: sem. II, 2018. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 6,050€ 140€ Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Carierei, Chișinău, Молдова
1 cameră
20.140 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit : dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschisa. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 7,170€ 160€ Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Carierei, Chișinău, Молдова
1 cameră
43 m²
23.900 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more