Descriere Spre vinzare apartament cu 1 camera situat chiar la strada cu acces direct la transport public, amplasat avantajos in regiunea Cuza Voda Grenoble, este de mijloc , recent au fost facute imbunatatiri , gresie si fainta noua, parchet ,usi noi , absolut totul este nou,inclusiv si tevi ,obiecte sanitare noi. Apartamentul este liber si fara restrictii. Asteptam propuneri,pretul usor discutabil.
Strada Grenoble 209, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Botanica
1 cameră
35 m²
26.900 eur
26.06.2018
Mai multtopimobiliare.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Grenoble, Apartament de vânzare, camere: 1
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : dormitor, bucătărie, bloc sanitar, antreu, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 7,722€ 1,502€ Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Grenoble, Chișinău, Молдова
1 cameră
40 m²
23.760 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartamente în bloc nou, amplasat în sectorul Botanica pe strada Grenoble. Apartamentele se desfasoara pe suprafata incepand cu: 1 camere de la 36 – 39 mp. 2 camere de la 53 – 59 mp. 3 camere de la 84 mp. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Grenoble, Chișinău, Молдова
1 cameră
21.720 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Vă oferim spre achiziție apartament pe strada Grenoble, în complexul Drăgălina- unul din сele mai comode şi moderne dintre imobiliarele noi de pe piaţa Republicii Moldova. Complexul Locativ „Drăgălina” este amplasat în una din сele mai curate, liniştite şi verzi zone a oraşului Chişinău. Complexului Locativ „Drăgălina” este construit din сele mai calitative şi inovaţionale materiale de consctrucţii. Caracteristicile apartamentului: *Reparație euro; *Dispune de încălzire autonomă; *se vinde mobiliat; *dotat cu toată thenica necesară de uz casnic; *dotat cu geamuri termopane; *dispune de ușă metalică la intrare; *în incinta complexului activeaza un fitnes centru cu bazin; În apropierea Blocurilor Locative funcţionează o piaţă mare, câteva markete aşa ca Green-Hills market, minimarkete non- stop şi alimentare, multe magazine cu un spectru larg de mărfuri, farmacii, unitaţi bancare, policlinică. Nu atât de departe se află Centrul Comercial „Palmira” şi Metro Cash & Carry Chisinau 2. Micuţii locătari ai Complexului locativ „Drăgălina” sunt aşteptaţi la Centrul de creaţie al copiilor „Luceafărul” din apropiere, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”, Liceul Teoretic „Mihai Grecu” şi Liceul Teoretic „Traian”. Grădiniţele de copii №153, №151, №104 şi alte grădiniţe particulare. Accesul la transportul public este disponibil și ușor pentru toți. Procurarea apartamentului se poate face prin intermediul băncii cu prima rată de 30%, restul sumei pe o perioadă de până la 20 de ani. Se acceptă propuneri de schimb pe apartament în bloc nou sau vechi + bani. supermarket spital/clinica zona de parcare Internet geamuri termopan scoala gradinita linie telefonica incalzire autonoma teren de joaca cablu TV lift usa blindata interfon sistem de alarma gata de intrare parchet piața air conditionat
Grenoble,Chișinău,Botanica
1 cameră
43 m²
34.900 eur
15.06.2018
Mai multapartamentgrup.md
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din : dormitor, bucătărie, bloc sanitar, antreu, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 7,080€ 1,376€ Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Grenoble, Chișinău, Молдова
1 cameră
36 m²
21.780 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more