Vă prezentăm un apartament, cu reparație euro, pe o suprafață de 52 mp, amplasat în sect. Ciocana, str. Petru Zadnipru. Apartamentul este divizat în: 2 camere (cu suprafețe de 17 și 12 mp), bucătărie (9 mp), bloc sanitar, logie (8 mp). Imobilul dispune de următoarele caracteristici: – total mobilat și utilat; – planificare de mijloc; – încălzire centralizată; – conectată la toate comunicațiile; Blocul are o scară curată și îngrijită, cu vecini buni și disciplinați. În imediata vecinătate de toate punctele de interes necesare: Liceul Moldo-German, grădiniță, școală, piață, cafenele, bancă, farmacie etc. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. A.C.
str. Petru Zadnipru,Ciocana Chișinău
2 camere
35.500 eur
16.07.2018
Mai multm2.md
Vă prezentăm un apartament, cu reparație euro, pe o suprafață de 55 mp, amplasat în sect. Ciocana, str. Petru Zadnipru. Apartamentul este divizat în: 2 camere, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Imobilul dispune de următoarele caracteristici: – total mobilat și utilat; – ferestre termopan; – încălzire centralizată; – conectată la toate comunicațiile; în imediata vecinătate de toate punctele de interes necesare: grădiniță, școală, piață, cafenele, bancă, farmacie etc. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. A.C.
str. Petru Zadnipru,Ciocana Chișinău
2 camere
31.800 eur
22.06.2018
Mai multm2.md
Vă prezentăm un apartament, cu reparație euro, pe o suprafață de 67 mp, amplasat în sect. Ciocana, str. Petru Zadnipru. Apartamentul este divizat în: 2 camere, bucătărie, bloc sanitar, 2 balcoane. Imobilul dispune de următoarele caracteristici: – total mobilat și utilat; – ferestre termopan; – încălzire autonomă; – conectată la toate comunicațiile; în imediata vecinătate de toate punctele de interes necesare: grădiniță, școală, piață, cafenele, bancă, farmacie etc. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. A.C.
str. Petru Zadnipru,Ciocana Chișinău
2 camere
41.900 eur
29.05.2018
Mai multm2.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, str. Petru Zadnipru, Apartament de vânzare, camere: 2
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more