Complain
De vânzare apartament cu o suprafață de 30 m.p., amplasat în sectorul Poșta Veche, str. Doina. Locuința este compartimentată în: 2 camere, bucătărie, bloc sanitar, antreu și se prezintă cu următoarele facilități: – toate comunicațiile conectate; – încălzire centralizată; – mobilată și utilată cu tehnică de uz casnic; – internet, TV, interfon, telefonie. În imediată apropiere găsiți: magazine, școală, grădiniță, stații de alimentare etc. Curtea este amenajată cu teren de joacă și parcare de tip deschis. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. (MP)
str. Doina,Poșta Veche Chișinău
2 camere
18.500 eur
Ieri la 18:16
Mai multm2.md
Complain
Spre vînzare apartament cu 2 camerе, pe suprafața de 34 mp, amplasat în sect. Buiucani al capitalei, pe str. Doina și Ion Aldea Teodoorovici. În imediata apropiere de piața Flacăra, marketul Fidesco, farmacii, grădiniță, școală, spital, stații de transport public în orice direcție a orașului. Utilitățile imobilului: – reparație cosmetică; – încălzire centralizată; – geamuri termopane; – mobilă + tehnică de uz casnic; – conectat la toate comunicațiile. Blocul are o scară curată, iar curtea lui este amenajată cu teren de joacă pentru copii și parcare de tip deschis. B.E.
str. Doina și Ion Aldea Teodoorovici,Chișinău Buiucani
2 camere
20.300 eur
20.04.2018
Mai multm2.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, str. Doina, Apartament de vânzare, camere: 2
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more