Spre vînzare apartament cu 2 camerе, pe suprafața de 34 mp, amplasat în sect. Buiucani al capitalei, pe str. Doina și Ion Aldea Teodoorovici. În imediata apropiere de piața Flacăra, marketul Fidesco, farmacii, grădiniță, școală, spital, stații de transport public în orice direcție a orașului. Utilitățile imobilului: – reparație cosmetică; – încălzire centralizată; – geamuri termopane; – mobilă + tehnică de uz casnic; – conectat la toate comunicațiile. Blocul are o scară curată, iar curtea lui este amenajată cu teren de joacă pentru copii și parcare de tip deschis. B.E.
str. Doina și Ion Aldea Teodoorovici,Chișinău Buiucani
2 camere
20.300 eur
20.04.2018
Mai multm2.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, str. Doina, Apartament de vânzare, camere: 2
De vânzare apartament cu o suprafață de 39 mp, în bloc de 5 etaje, amplasat în sect. Poșta Veche, în apropiere de market, grădinițe, farmacii, bănci etc. Compartimentare reușită: 2 camere, bucătărie, balcon și bloc sanitar. Locuința în stare bună se prezintă cu următoarele facilități: – parțial mobilat+tehnică de uz casnic; – toate comunicațiile conectate; – geamuri din lemn; – încălzirea autonomă. Ograda este amenajată cu teren de joacă și parcare de tip deschis. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. A.C.
str. Doina,Poșta Veche Chișinău
2 camere
24.900 eur
16.07.2018
Mai multm2.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more