Descriere Apartament confortabil cu 3 odăi, design individual, suprafața totală – 60 m/p, mobilat, cu tehnică de uz casnic, reparație euro, super preț! Blocul este construit în anul 1990 și se află într-un loc liniștit și frumos! Infrastructura este bine dezvoltată: în apropiere se află grădinițe, licee, teren de joacă pentru copii, centre comerciale, magazine alimentare, farmacii, centre medicale, transport în toate direcțiile ale orașului. În interiorul apartamentului este încălzire centralizată (iarna este foarte cald, apa caldă în sistemul de încălzire circulă de sus în jos), ferestre termopan, parchet din lemn natural, plita electrică, bloc sanitar combinat, ușile interioare calitative (din lemn natural), contoare la apa potabilă, interfon, internet, cablu TV, telefon fix, 2 ascensoare. Apartament este calduros, luminos și spațios cu toate comoditățile! Prețul se discută!
Bulevardul Traian, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Botanica
3 camere
60 m²
29.250 eur
27.07.2018
Mai multtopimobiliare.md
Spre achiziție imobil cu 3 camere, amplasat în sectorul Botanica, bd. Traian. Suprafața totală de 72 mp. Dispune de compartimentare comodă. Apartamentul include: - stare locativă; - mobilă; - tehnică de uz casnic; - geamuri termopan; - parchet; - condiționer; - toate comunicaţiile conectate. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului.(T.T) *************Comision 0% pentru cumpărător*************** ***********************IPOTECĂ*************************** Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! **************Ofertele de schimb se discută************* aer conditionat supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift Cablu TV Internet linie telefonică parchet geamuri aer conditionat cu electrocasnice mobilat gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica BD. TRAIAN
3 camere
72 m²
35.900 eur
04.07.2018
Mai multproimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Traian, Apartament de vânzare, camere: 3
Este amplasat pe str. Grenoble Intersectie cu str. Costiujeni, in apropiere de bd. Traian, in casa Noua din Cotilet, constructie foarte calitativa cu pereti grosi (doar citeva case in Chisinau, de asa calitate si tehnologie de constructie aplicata). Se afla la etajul 6 din 10, este de mijloc. Are o suprafata de 113 m2, doua dormitoare, a treia camera - camera de zi. Dea lungul ambelor dormitoare vine o Lodjie mare. In apartament este facuta Euroreparatie de calitate inalta, mobila in Bucatarie incorporata la comanda. Este instalat Cazan pentru incalzire autonoma si apa fierbinte. Ograda casei este de tip inchis cu porti electrice automate, parcare pentru masini, teren de joaca pentru copii. Transport in orice directie a orasului: troleibuse, autobuse, rutiere.
Grenoble 128/3,Кишинев,Ботаника
3 camere
113 m²
95.000 eur
26.07.2018
Mai multimobilmd.su
Spre vânzare apartament cu reparație euro, amplasat într-o zonă dezvoltată a sectorului Botanica, pe str. Traian. În imediata apropiere se află magazin, piață, școală, spital etc. Apartamentul are următoarea compartimentare: 3 camere, bucătărie, bloc sanitar separat și 2 balcoane. Locuințа are următoarele caracteristicii: – geamuri termopane; – mobilă; – tehnică de uz casnic; – încălzire autonomă; – comunicații conectate. În curtea blocului – teren de joacă, parcare de tip deschis. Dispune de acces liber la transportul public în toate direcțiile orașului. M.
str. Traian,Chișinău Botanica
3 camere
41.900 eur
20.04.2018
Mai multm2.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more