Complain
AXA Imobil oferă spre vânzare un apartament excepțional, cu 2 camere, amplasat în sectorul Râșcani. Imobilul este poziționat la etajul 3 din 10, cu o suprafață de 70 mp. Dispune de mai multe facilități: - reparație euro ( lux); - încălzire autonomă; - geamuri termopan; - pardoseală caldă (bucătărie, antreu, bloc sanitar); - aparat de aer condiționat (salon, bucătărie); - uși de lemn natural în interior; - ușă blindată la intrare; - interfon; Apartamentul dispune de o compartimentare reușită: - 1dormitor; - 1 living; - bucătărie; - balcon; - bloc sanitar; Imobilul se vinde mobilat și utilat cu tehnică italiană. În curtea blocului este amenajat teren de joacă pentru copii și zonă de odihnă. Curtea este supravegheată video + pază. Blocul se află într-o zonă cu infrastructura bine dezvoltată și acces direct la transportul public. În apropiere dispuneți de magazine, bănci, parc, grădinițe și școli. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Apartamente - Râșcani,str. Bariera Orhei
2 camere
70 m²
62.900 eur
10.08.2018
Mai multaxaimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Orhei, Apartament de vânzare
Complain
Vând apartament 3 camere, Sectorul Nordic, orașul Orhei. Situat la Periferia orașului, foarte liniștit și comod amplasat. Locația este un plus mare deoarece are ieșire directa spre centura orașului de unde se poate ajunge foarte repede la Chișinău și Bălți. In Apartament a fost făcut reparație 8 ani in urma. Bucătăria este mai mică și nu a fost făcut reparație deoarece inițial am planificat sa extindem bucătăria și am obținut permisiunea in cadrul legal. Deja următorul proprietar poate efectua lucrările pt a face mai mare bucătăria. Izolarea dintre apartamente este foarte buna. Blocul este constituit din 2 etaje, si are curtea privată cu teren de joaca pentru copii. Apartamentul este vândut împreuna cu garaj foarte mare, cu beci, grădina și pot fi păstrate și mai multe mașini. Are și o camera de păstrare la subsolul blocului. Tot apartamentul se oferă mobilat exact ca in poze fapt ce oferă cumpărătorului sa trăiască imediat după ce a procurat apt. Oferta unica! Contactați pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizita.
Iachir 35,Оргеев,Окраина
3 camere
53 m²
36.000 eur
04.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament, în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : dormitor, bucătărie, 2 blocuri sanitare, balcon. Dispune de următoarele facilități: reparație cosmetica, tehnică de uz casnic, ușă blindată, cablu TV cablu, încălzire autonomă, mobilat. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis, sarai. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță, scoala muzicala, Parcul Central,zona cu infrastructura dezvoltata. CADOU – ASIGURARE „CASCO” IMOBIL!!! Posibilitatea de a procura apartamentul în rate de la 30% PRIMA RATĂ. Toate ofertele noastre le găsiți pe: Vă așteptăm pe str. Mihai Eminescu 10.
1 cameră
32 m²
15.900 eur
24.07.2018
Mai multcityimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more