Dimo,Кишинев,Рышкановка
1 cameră
21 m²
13.300 eur
22.05.2018
Mai multimobilmd.su
Apartament spre chirie : - Kiev, Rîșcani. - 45 mp, - zonă cu infrastructură bogată, magazine, școli, grădinițe, supermarchete, bănci.. - accesul liber la transport public. Beneficii : - bloc din cotileț, - toate comunicațiile conectate, - blocul este îngrijit, dotat cu loc de joacă pentru copii, - parcare de tip deschis.
Kiev,Кишинев,Рышкановка
2 camere
45 m²
27.900 eur
Ieri la 0:35
Mai multimobilmd.su
Posibilitatea achitarii in rate Despre apartament: Apartament la dispoziția Dumneavoastră ! 3 odai. 102 serie. Vă oferim un apartament exclusiv care merită atenția dvs! Spre vânzare un apartament cu suprafața de 72 mp, pe strada Gh. Madan în apropiere de parc, grădiniță, școală, farmacie, bancă, magazine, cafenea etc. Etaj 4/5. Casa din Cotelet. Apartamentul cu design atractiv este compartimentat în 3 camere, bilateral, bucătărie, 1 balcoan (6m2), bloc sanitar separat
Apartament - Riscani - Str. Gh. Madan
3 camere
39.500 eur
25.05.2018
Mai multprotect-imobil.md
Posibilitatea achitarii in rate Blocul are o amplasare extrem de reusita, in imediata apropiere de liceul M. Sadoveanu, Universitatea de Stat de Educatie Fizica si Sport, Manejul de Atletica Usoara, MedPark, Gradinita de copii nr. 199 " Lastaras", magazine, banci, etc. Apartamentul este cald, spatios. Se vinde mobilat si amenajat cu electronica de uz casnic.
Apartament - Riscani - Str. Andrei Doga
2 camere
28.500 eur
21.05.2018
Mai multprotect-imobil.md
-apartamentul este compartimentat in 2 odai, bucatarie, baie si wc conex, antreu si balcon; -este bilateral, se afla la etajul 2 din 3, pozitionare de mijloc; -in apropierea casei avem : supermarket "Riscanu", scoala, gradinita, parcul, etc.
Riscanu,Кишинев,Рышкановка
2 camere
52 m²
22.800 eur
Ieri la 11:15
Mai multimobilmd.su
Apartament cu 1 camera sec. Riscani 48,6 m2 + Debara la etaj! Продается 1-комнатная квартира сектор Рышкановка, с общей площадью 48,6 m2 + Кладовка на этаже!
Str-la Studentilor 17A,Кишинев,Рышкановка
1 cameră
49 m²
22.842 eur
21.05.2018
Mai multimobilmd.su
Apartamentul dispune de o odaie separata, bucatarie spatioasa ce include un superb mobiler de bucatarie, iesire la balcon de tip deschis. Bloc sanitar: dus cabina, wc, bideu. O superba debara, casa noua data in exploatare. Apartamentul este dupa reparatie recenta.
str. Renasterii 16,Кишинев,Рышкановка
1 cameră
50 m²
49.500 eur
18.05.2018
Mai multimobilmd.su
Apartamentul dispune de 3 camere separate. Doua dormitoare separate si camera copiilor special amenajata. Luvingul spatios include bucataria utilata cu: aragaz, rola, hota, frigider. Blocul sanitar separat. (Cada baie) Conditioner cu capacitate maxima. Pret usor negociabil.
Str. Bogdan Voievod,Кишинев,Рышкановка
4 camere
103 m²
129.000 eur
17.05.2018
Mai multimobilmd.su
Apartamentul este situat în sectorul Râșcani, în imediata apropiere de Circ, Star Kebab, MedPark, Manej, Unimarket, farmacia Felicia, Grădinița Lăstăraș Universitatea de Stat, restaurant Fanconi etc. Apartamentul are o suprafață de 45 mp, inteligent compartimentat în: 2 camere, bucătărie luminoasă, balcon, antreu spațios, bloc sanitar. Dispune de : ferestre termopane; toate comunicațiile au fost schimbate, zonă parc. Curtea blocului este amenajată cu teren de joacă pentru copii și parcare de tip deschis. Acces liber la transportul public în toate direcțiile orașului.
Florica Nita,Кишинев,Рышкановка
2 camere
45 m²
29.900 eur
11.05.2018
Mai multimobilmd.su
Spre vânzare apartament spațios, bilateral, cu suprafața utilă de 93,6 mp. Compartimentat în: 4 odăi (salon spațios + bucătărie, 3 dormitoare) 1 bloc sanitar, 1 balcon. Situat la etajul 5 din 5. Recent reparat și mobilat! Cu toată tehnica de uz casnic și de divertisment inclusă! Totul este nou! În procesul de reparație a fost efectuată reconstrucția capitală a apartamentului, au fost înlocuite rețelele electrice (instalate germane marca Schneider), în același timp au fost înlocuite rețelele de apă și canalizare, acoperișul casei reparat capital. Garanție 25 ani. Toate detaliile de reparație pot fi demonstrate, fiind păstrate într-un catalog foto. Dotări: – ferestre termopan de marca Salamander, 6 camere, Low-E, cu micro ventilare și 3 poziții de deschidere – izolarea fonică la cel mai înalt nivel – izolarea termică dublă: fasada casei încălzită cu polisteren de 10 cm, pe interior izolare termică 100 % naturală din multipor de 10 cm, la balcon este izolat inclusiv podul. Practic pierderi termice nu există. – pereții casei sunt din piatră de calcar de 60 cm grosime – aer condiționat – 3 televizoare, frigider, cuptor, microunde, mașină de spălat – podeaua (laminat de calitate) – încălzirea centralizată, facturi mici. Amplasat în zonă de parc cu infrasctructura dezvoltată, transport public în toate direcțiile, supermarketul Linella, Fourchette, piață, în apropiere se află liceul Mihail Kogălniceanu, cu profil german, liceul moldo-rus, Universitatea Tehnică, 4 grădinițe, cea mai apropiată la 200 m.
Florilor 12/1,Кишинев,Рышкановка
4 camere
94 m²
67.000 eur
14.05.2018
Mai multimobilmd.su
Posibilitatea achitarii in rate De vânzare apartament cu 4 camere și suprafața de 97,5 mp, un proiect al companiei Nord Invest Construct. - Construcția carcasei monolite din beton armat, planșeului din plăci prefabricate cu goluri. - Construcția pereților exteriori ai subsolului din caramida roshie. - Construcția pereților exteriori și interiori din blocuri de beton celular autoclavizat BCA. - Clădirea este înzestrată cu patru ascensoare - firma BelLift. - Instalarea ferestrelor din profil PVC cu patru camere și geam termopan cu sticlă IZOSol (patru anotimpuri), cu deschideri pe orizontală și verticală. - Încălzire autonomă individuală. - Finisarea fațadei, izolarea termică a pereților cu polistiren. - Instalarea ușii din metal la intrarea în apartament. - Executarea sistemei de încălzire cu montarea cazanului de încălzire și caloriferelor. - Montarea contoarelor de energie electrică, gaz, apă rece. - Amenajarea teritoriului adiacent construcției. - Sistem de securitate sigur - paza obiectului 24/24. Despre bloc: - Zona de parc - Prima linie - Market - Zone de agreement - Gradinita/scoala/Spital - Transport public disponibil
Apartament - Riscani - Str. Dumitru Riscanu
4 camere
63.000 eur
25.05.2018
Mai multprotect-imobil.md
Posibilitatea achitarii in rate Despre apartament: Magnific apartament la dispoziția Dumneavoastră ! 3 odai. 135 Serie. Vă oferim un apartament exclusiv care merită atenția dvs! Spre vânzare un apartament cu suprafața de 72 mp, pe strada Gh. Madan în apropiere de parc, grădiniță, școală, farmacie, bancă, magazine, cafenea etc. Etaj 7/9. Apartamentul cu design atractiv este compartimentat în 3 camere, bucătărie, 2 balcoane, bloc sanitar separat.
Apartament - Riscani - Str. Calea Orheiului .
3 camere
51.000 eur
25.05.2018
Mai multprotect-imobil.md
Posibilitatea achitarii in rate Spre vânzare apartament, amplasat în sect. Rîșcani, Strada Matei Basarab . Zona se conturează ca fiind una exclusivistă, dezvoltată, în apropiere de grădinițe, școli, market etc. Curtea este amenajată cu teren de joacă și parcare de tip deschis. Imobilul cu o compartimentare extrem de reușită, desfășurată pe o suprafață de 45 mp: 2 camere, amplasare de mijloc, bucătărie, bloc sanitar. Locuința se prezintă cu o gamă vastă de facilități, precum: -ferestre termopane; -toate rețelele conectate.
Apartament - Riscani - Str. Matei Basarab
2 camere
31.500 eur
21.05.2018
Mai multprotect-imobil.md
Pentru detalii si prezentare apelati: sau 076099906
Miron Costin 18/2,Кишинев,Рышкановка
4 camere
176 m²
176.000 eur
Ieri la 0:36
Mai multimobilmd.su
Posibilitatea achitarii in rate Despre apartament: Apartament cu 1 odaie cu Euroreparație + loc de parcare privat. Apartament spre vînzare cu 1 camera și suprafața de 45 mp. Are o planificare comodă special gîndită pentru familia ta! Apartamentul este compartimentat în: 1 camera spațioase, bucătărie, balcon, bloc sanitar. Se prezintă, cu următoarele avantaje: - reparație euro finisată impecabil; - încălzire autonomă, cazan Imergaz; - ușă din lemn natural de calitate suparioara; - mobilat; - geamuri termopane; - toate comunicațiile conectate. - loc de parcare acoperit
Apartament - Riscani - Str. Florariei
1 cameră
40.999 eur
22.05.2018
Mai multprotect-imobil.md
Va ofer spre vinzare apartament de 2 camere, in suprafata totala de 45 m2, situat la etajul 1 din 5, amplasat in partea de mijloc a blocului situat in zona sec. Riscani. Apartamentul se vinde mobilat si utilat cu electrocasnice. In imediata apropiere se afla transportul public, parcul, gradinite, scoli, complexe comerciale si de alte agremente, unitati medicale. Acest apartament reprezinata o alegere perfecta pentru persoanele care sunt in cautarea unei locuinte amenajate si mobilate. Utilitati Generale >Curent electric, Apa, Canalizare, Gaz, Cablu TV, Acces Internet, Telefon Fix. >Sistem incalzire Centralizat Finisare >Stare interior Buna >Ferestre cu geam termopan PVC >Usa intrare Metal >Podele Parchet Gresie >Usi interior Lemn Masiv Dotari >Mobilat Complet >Electrocasnice - Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Hota, Televizor, Microunda >Scara dotata cu Interfon Pret Negociabil!!!
Florilor 8/2,Кишинев,Рышкановка
2 camere
45 m²
31.900 eur
16.05.2018
Mai multimobilmd.su
Blocul are o amplasare extrem de reusita, in imediata apropiere de liceul M. Sadoveanu, Universitatea de Stat de Educatie Fizica si Sport, Manejul de Atletica Usoara, MedPark, Gradinita de copii nr. 199 " Lastaras", magazine, banci, etc. Apartamentul este cald, spatios, design individual. Se vinde mobilat si amenajat cu electronica de uz casnic. Pentru mai multe detalii ma contactati la nr. 078642424.
ANDREI DOGA,Кишинев,Рышкановка
3 camere
60 m²
34.000 eur
14.05.2018
Mai multimobilmd.su
Apartament cu 3 camere ce se desfășoară pe o suprafață de 90 mp, amplasat pe str. M. Costin Compartimentat în 3 camere, bucătărie, bloc sanitar separat, balcon. Beneficii : - geamurile termopane, - încălzire autonomă, - mobilată + tehnică de uz casnic, - toate comunicațiile conectate, - blocul din piatră naturală de calcar, - accesul este liber la transportul public.
M. Costin,Кишинев,Рышкановка
3 camere
90 m²
51.900 eur
Ieri la 0:36
Mai multimobilmd.su
WEST END RESIDENCE de la compania de constructii EUROCONS ofera spre vinzare apartament cu 2 camere de lux in zona de parc in apropiere de circ, cu priveliste panoramica!!! Materiale utilizate: -Structura de rezistenţă: carcasă din beton–armat, pereţi interiori şi exteriori din cărămidă BRIKSTON; -Izolare termică exterioară a faţadei realizată cu vată minerală, acoperită cu piatră decorativă și materiale de ultimă generatie; -Încălzire autonomă în fiecare apartament cu instalarea centralei termice de clasa A (IMMERGAS, marcă italiană); -Tâmplăria exterioară și geamurile din PVC cu 5 camere şi sticlă LOW-E; -Uși exterioare metalice blindate. Uşile şi ferestrele către balcoane; -Ascensor cu sistem hidraulic silențios marca OTIS; -Parcare privată în 3 nivele de tip închis, iluminată și cu sistem de supraveghere video; -Interfon, telefon, TV, internet – fibră optică, sistem de supraveghere video; -Contoare individuale la gaz, electricitate şi apă; -Teren de joacă pentru copii, amenajarea teritoriului adiacent. Pentru si mai multe detalii solicitatine la numarul de telefon: Moldcell - 079600444 Orange - 069137777 Viber +37379600444 Sau la birou din strada A. Bernardazzi nr.38
pietrariei 54,Кишинев,Рышкановка
2 camere
64 m²
54.400 eur
14.05.2018
Mai multimobilmd.su
Vânzare apartament în bloc seria 143, situat în sectorul Riscani, str.Albisoara Suprafața 80 m2, amplasat la nivelul1 din 9. Compartimentat în: 3 odăi, bucătărie, 2 balcoane,1 bloc sanitar și antreu. Caracteristici: * reparație euro; * geamuri termopane; * încălzire centralizată; * mobilă + tehnică de uz casnic; * parchet, ușă blindată, uși din lemn; * localizare de mijloc, bilaterală. *dispune de subsol
albisoara,Кишинев,Рышкановка
3 camere
80 m²
53.000 eur
11.05.2018
Mai multimobilmd.su
*2 odai *2/4 etaj *S-44 m2 *Riscani-A.Doga 25A *Pretul-24000 euro **Serie Hrusevca **Apartamentul din mijloc
A.Doga 25 A,Кишинев,Рышкановка
2 camere
44 m²
24.000 eur
21.05.2018
Mai multimobilmd.su
Apartamentul dispune de 4 camere. Un dormitor separat, o camera separata, un living (semineu, 2 conditionere). Bucatarie utilata cu: aragaz, rola, hota, frigider. Bloc sanitar: cada baie, wc. wc separat. Subnivel: living spatios, bloc sanitar(dus cabina, wc, masina de spalat). Sistem de alarma incorporat, video-interfon. Apartamentul dispune de 2 iesiri.
str. Nadejda Russo,Кишинев,Рышкановка
4 camere
130 m²
95.000 eur
18.05.2018
Mai multimobilmd.su
Posibilitatea achitarii in rate Despre apartament: Apartament cu 1 odaie cu Reparație + subsol!!!! Apartament spre vînzare cu 1 camera și suprafața de 45 mp. Are o planificare comodă special gîndită pentru familia ta! Apartamentul este compartimentat în: 1 camera spațioase, bucătărie, balcon, bloc sanitar. Se prezintă, cu următoarele avantaje: - reparație euro finisată impecabil; - încălzire autonomă, cazan Imergaz; - ușă din lemn natural de calitate suparioara; - mobilat; - geamuri termopane; - toate comunicațiile conectate. - loc de parcare acoperit
Apartament - Riscani - Str. Constructorilor
1 cameră
21.000 eur
25.05.2018
Mai multprotect-imobil.md
Spre vinzare apartament situat în sectorul Riscani, str. Calea Orheiului, într-o zonă liniștită. În apropiere: școală, grădiniță (in spatele blocului locativ), farmacie, supermarket, transport public. Apartamentul, cu suprafața totală de 65 mp, are o planificare foarte reușită: 2 odai separate, bucătărie spațioasă, bloc sanitar. Descrierea blocului locativ: - la exterior casa va fi termoizolată; - dotat cu încălzire autonomă; - cazanul și caloriferele vor fi instalate; - se vinde în varianta albă, dar pereții sunt gata pentru finisare; - curtea va fi amenajată cu teren de joacă pentru copii și locuri de parcare. Proiectul prevede un sistem de securitate sigur, paza obiectului 24/24, controlul căilor de acces și supravegherea video. La primele 4 etaje nelocative vor fi amenajate spatii comerciale (supermarket, Fitness centru, salon de frumusete, magazine etc.), astfel veti avea totul chiar la dvs in casa, fara a fi nevoiti sa mergeti in oras. Posibil achitare prin credit.
str. Calea Orheiului,Кишинев,Рышкановка
2 camere
65 m²
34.600 eur
22.05.2018
Mai multimobilmd.su
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Riscani, Apartament de vânzare