Se vinde apartament cu 2 odăi, - Fără reparație - Apa-Canalizare, Gaz, Electricitate - conectat. - Este cameră în subsol. Pret 16 500 negociabil. Urgent. #apartament #квартира #strășeni #Страшены
Ion Caraciobanu 19,Страшены,Окраина
2 camere
40 m²
16 eur
07.06.2018
Mai multimobilmd.su
Straseni, vand sau schimb apartament cu 2 odai cu sistem de incalzire autonoma+apa calda+internet, telefon, tv+ beci - sub casa= 10 metri + 1 loc -parcare auto-in fata scarii + garaj capital privatizat cu 2 nivele - 30 metri fiecare nivel, cu beci si cu spatiu in spatele garajului-pentru odihna{picnic}- garajul este la 15 metri - distanta de la casa si e vizavi de balcon, scoala, gradinita si alimentara - e la 5 min. de mers pe jos Schimb pe o casa privata in Straseni sau pe lot de pamint pentru constructie + bani.
Страшены,Straseni str. ion caraciobanu
2 camere
54 m²
25.950 eur
Ieri la 19:09
Mai multmakler.md
Casa se afla intr-o zona linistita. Apartamentu este situat la al 3-lea etaj din 9 in mijlocul casei. La moment locuiesc gazdasi foarte buni(1500 lei). Apartamentu are incalzire autonoma. Geamurile sunt termopan usa de la intrare e din lemn natural. Apartamentu este partial mobilat. Podurile sunt indreptate si date cu vopsea lavabila, peretii sunt incleeti cu tapete, in baia si wc este pusa teracota. Apartamentu are si debara destul de incapatoare. Pretul este negociabil, posibil si in rate.1 rata-10000, restul sumei timp de un an.
I.Iachir 4,Страшены,Окраина
2 camere
60 m²
22.000 eur
06.06.2018
Mai multimobilmd.su
Se vinde apartament cu 3 odai in or. Straseni, cu reparatie capitala. La bucatarie cu podea calda. Zona are o infrastructura destul de dezvoltata cu acces la transportul public. In apropiere se afla: gradinita, scoala, magazin, teren de joaca pentru copii. Pretul negociabil.
Страшены
3 camere
70 m²
1 eur
16.05.2018
Mai multmakler.md
Se vinde apartament cu 2 odăi, - Fără reparație - Apa-Canalizare, Gaz, Electricitate - conectat. - Este cameră în subsol. Pret 17 000 negociabil. #apartament #квартира #strășeni #Страшены
Ion Caraciobanu 19,Страшены,Окраина
2 camere
40 m²
17 eur
27.05.2018
Mai multimobilmd.su
Apartamentul este situat la et 4 din 5.Acesta are bucataria plasata la balcon (respectiv in locul bucatariei camera pentru copi). In curtea blocului este parcare de tip deschis si teren pentru copii. Merita de vazut, sunati raspund la toate intrebarile.
Страшены,Stean cel Mare
1 cameră
28 m²
14.500 eur
19.05.2018
Mai multmakler.md
*** Compartimentare în 2 nivele. 1 nivel – bucătărie, garaj. 2 nivel – 3 dormitoare, bucatarie, bloc sanitar. Se prezintă cu următoarele facilități: – mobilată și dotată cu tehnică de uz casnic; – conectată la toate comunicațiile; – ferestre termopane; – cazan pe gaz; – parcare deschisă + garaj; pentru mai multe detalii acceati link-ul: ***
Страшены,Micăuți
3 camere
120 m²
38.000 eur
25.04.2018
Mai multmakler.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Straseni, Apartament de vânzare
supermarket şcoală teren de joacă piaţă alimentară Zona de parcare cablu TV internet linie telefonică geamuri încălzire autonomă terasă beci/subsol garaj cu electrocasnice mobilat gata pentru intrare Ofertă unică, spre vânzare o casă amplasată în Strășeni, cu o suprafață de 100 mp +16 ari teren adiacent. Se prezintă cu reparație euro și o planificare reușită. Compartimentare: 1 nivel - 3 camere, bucătărie, bloc sanitar. Se vinde mobilată și utilată cu toate electrocasnicile. Deasemenea are încălzire autonomă, geamuri termopane, toate comunicațiile conectate. Dispune de subsol, beci, garaj, saună, terasă. Zonă ecologică! Amplasarea acesteia conferă un confort extraordinar, ideală pentru cei care își doresc liniște dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură dezvoltată, Posibil schimb pe teren sau apartament + bani. Posibil achitare în credit prin Mobias Banca, Top Leasing, Prime Capital, Victoriabank, Agroindbank, cu prima rată de 15000 €, restul în rate lunare de 500€. Vă așteptăm pe str. București 41! (C. M.) © Copyright 2015. Pro Imobil Grup. All rights reserved.
Suburbie ,Straseni ROȘCANI
3 camere
50.000 eur
04.07.2017
Mai multproimobil.md
supermarket şcoală teren de joacă spital/clinică piaţă alimentară Zona de parcare cablu TV internet linie telefonică geamuri încălzire autonomă cu electrocasnice mobilat gata pentru intrare De vânzare casă cu reparație euro, construită din materiale de cea mai înaltă calitate, cu o suprafață de 119 mp+ 6 ari de teren. Se prezintă cu o compartimentare reușită: 1 nivel-antreu, living, bucătărie, 3 dormitoare, bloc sanitar. Se vinde mobilată și dotată cu tehnică de uz casnic. Deasemenea are toate comunicațiile conectate, pardosea caldă, încălzire autonomă, geamuri termopane. Dispune de zonă barbeque și foișor. Zonă ecologică! Amplasarea acesteia conferă un confort extraordinar, ideală pentru cei care își doresc liniște. Posibil schimb pe teren sau apartament + bani. Posibil achitare în credit prin Mobias Banca, Top Leasing, Prime Capital, Victoriabank, Agroindbank, cu prima rată de 23700 €, restul în rate lunare de 790 €. Vă așteptăm pe str. București 41! (C. M.) © Copyright 2015. Pro Imobil Grup. All rights reserved.
Suburbie ,Straseni COJUȘNA
4 camere
79.000 eur
03.04.2017
Mai multproimobil.md
rîu / iaz supermarket şcoală Zona de parcare cablu TV internet linie telefonică parchet geamuri încălzire autonomă apeduct gazificat sistem autonom de canalizare grădină / seră saună garaj cu electrocasnice mobilat gata pentru intrare Spre vânzare villă cu 2 nivele poziționată în satul Sireț, raionul Strășeni în imediata apropiere de Lacul Ghidighici. Cu suprafața de 230 mp + 6 ari teren adiacent. Planificare interioară comodă: 3 dormitoare, bucătărie spațioasă + living, 2 blocuri sanitare. Facilitati: mobilă, geamuri termopane, încălzire autonomă pe combustibil solid, canalizare centrală, apa centrală, lumina, gaz, curte amenajată cu pavaj, fântână în curte. Dispune de saună pe lemne, bucătărie de vară, debara pentru instrumente, garaj. Zonă foarte liniștită, verde, situată alături de magazine alimentare, farmacie, 9 km distanță de la oraș, 1 km distanță de s. Vatra. Transport public spre Chișinău. Posibil schimb pe teren sau apartament + bani. Posibil achitare în credit prin Mobias Banca, Top Leasing, Prime Capital, Victoriabank, Agroindbank, cu prima rată de 12000 euro, restul în rate lunare de 400 euro. Vă așteptăm pe str. Bucuresti 41! © Copyright 2015. Pro Imobil Grup. All rights reserved.
Suburbie ,Straseni SIREȚ
4 camere
40.000 eur
26.12.2016
Mai multproimobil.md