Urgent- Piata Tiraspol,143 seria,2-odai 54m2, 31000!!!

Ismail/Albisoara, Кишинев, Центр
2 camere
55 m²
31,000 eur
2018-2-2
Vindem ap. cu 2-odai, ofeta unica pe piata la doar 31000euro Seria 143, 55m2 bucataria 9m2 holul 10m2 Ap. este amplasat la mijlocul casei, et-3 din 9 Blocul curat scarile ingrijita, usa blindata cu interfon la intrare. Zona ulitracentrala/; piata Tiraspol, mag.Pegas, Ambasada Romina e.c.t
Mai multimobilmd.su
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Tiraspol, Apartament de vânzare

Centru 2 odai 39.500 Euro

Ismail 108/2, Кишинев, Центр
2 camere
56 m²
39,500 eur
Ieri la 17:13
* 2 odai * 8/9 etaj * S-56m2 * Cenru, Ismail 108/2 * Pret : 39.500 Euro **Apartament in stare buna **De mijloc **Mobilat **Dotat cu toata tehnica necesara **Geamuri termopan **Conditioner **Usa blindata **Interfon **In apropiere : piata Tiraspol, piata Centrala, Centru Comercial 'Atrium', supermarket, banci,farmacii, teren de joaca pentru copii etc. **Acces liber la transport public in toate directiile. ***Posibil si in RATE ( prima tranșă 30% ) ***Pentru detalii apelati: 079607053 Igor
Mai multimobilmd.su

Vând apartament cu 2 camere, Negruzzi, Centru!

Negruzzi 4/2, Кишинев, Центр
2 camere
50 m²
40,000 eur
2018-2-12
Spre vânzare apartament cu 2 camere separate, 50 mp, et 6 din 9, prima linie; Apartamentul este recent reparat, dotat cu mobilă și tehnica necesară; În imediată apropiere se află: Centrul de Diagnostic German, Beer House, Air Moldova, Centrul Stomatologic Municipal Chișinău, London's Steak House, Hotelul Cosmos, Centrul Comercial Atrium, Mobiasbanca, FinComBank, Piața Tiraspol.
Mai multimobilmd.su
1 cameră
45 m²
27,000 eur
2018-1-25
TERRA IMOBIL propune spre vânzare apartament în complexul locativ, construit de compania "INAMSTRO", situat în sectorul Sculleni, str. Milano. Suprafața totală a imobilului este de 45 m2, amplasat la nivelul 4 din 10. Apartament este compartimentat în o odaie, bucătărie, balcon, bloc sanitar și antreu. Apartamentul beneficiază de: - încălzire autonomă; - geamuri termopane; - zonă de parc; - zone de divertisment pentru copii și adulți; - transport public, farmacii, magazine, gradiniță, școală; În imediata apropiere se află: Parcul "Alunelul", Liceul Teoretic Natalia Dadiani, Universitatea de Stat din Tiraspol, Supermarketul Fourchette, Tasty Kebab, Andy's Pizza, Moldindconbank.
Mai multimobilmd.su
19 m²
12,000 eur
2018-1-26
Garsoniera, str. V. Belinski colt cu str. Ion Creanga, aproape de Universitatea "Ion Creanga", Universitatea din Tiraspol, Universitatea de Medicina, Universitatea Tehnica si Dendrariu. Fiecare Garsoniera are baie proprie si WC. Toata casa este alcatuita din apartamente si garsoniere originale. Facturi mici la caldura. Se poate de luat in credit de la proprietar. De exemplu: Achitati 5000 euro pana la semnarea contractului de vanzare cumparare si cate 160 euro lunar timp de 5 ani sau cate 105 euro lunar timp de 10 ani Nu sunt agentie, imobilul imi apartine mie
Mai multimobilmd.su
1 cameră
45 m²
26,950 eur
2018-1-25
TERRA IMOBIL propune spre vânzare apartament în complexul locativ, construit de compania "INAMSTRO", situat în sectorul Sculleni, str. Milano. Suprafața totală a imobilului este de 45 m2, amplasat la nivelul 6 din 10. Apartament este compartimentat în o odaie, bucătărie, balcon, bloc sanitar și antreu. Apartamentul beneficiază de: - încălzire autonomă; - geamuri termopane; - zonă de parc; - zone de divertisment pentru copii și adulți; - transport public, farmacii, magazine, gradiniță, școală; În imediata apropiere se află: Parcul "Alunelul", Liceul Teoretic Natalia Dadiani, Universitatea de Stat din Tiraspol, Supermarketul Fourchette, Tasty Kebab, Andy's Pizza, Moldindconbank.
Mai multimobilmd.su
1 cameră
45 m²
26,900 eur
2018-1-25
TERRA IMOBIL propune spre vânzare apartament în complexul locativ, construit de compania "INAMSTRO", situat în sectorul Sculleni, str. Milano. Suprafața totală a imobilului este de 45 m2, amplasat la nivelul 7 din 10. Apartament este compartimentat în o odaie, bucătărie, balcon, bloc sanitar și antreu. Apartamentul beneficiază de: - încălzire autonomă; - geamuri termopane; - zonă de parc; - zone de divertisment pentru copii și adulți; - transport public, farmacii, magazine, gradiniță, școală; În imediata apropiere se află: Parcul "Alunelul", Liceul Teoretic Natalia Dadiani, Universitatea de Stat din Tiraspol, Supermarketul Fourchette, Tasty Kebab, Andy's Pizza, Moldindconbank.
Mai multimobilmd.su
1 cameră
46 m²
600 eur
2018-1-25
TERRA IMOBIL propune spre vânzare apartament în complexul locativ, construit de compania "INAMSTRO", situat în sectorul Sculleni, str. Milano. Suprafața totală a imobilului este de 46 m2, amplasat la nivelul 8 din 10. Apartament este compartimentat în o odaie, bucătărie, balcon, bloc sanitar și antreu. Apartamentul beneficiază de: - încălzire autonomă; - geamuri termopane; - zonă de parc; - zone de divertisment pentru copii și adulți; - transport public, farmacii, magazine, gradiniță, școală; În imediata apropiere se află: Parcul "Alunelul", Liceul Teoretic Natalia Dadiani, Universitatea de Stat din Tiraspol, Supermarketul Fourchette, Tasty Kebab, Andy's Pizza, Moldindconbank.
Mai multimobilmd.su
1 cameră
45 m²
26,990 eur
2018-1-25
TERRA IMOBIL propune spre vânzare apartament în complexul locativ, construit de compania "INAMSTRO", situat în sectorul Sculleni, str. Milano. Suprafața totală a imobilului este de 45 m2, amplasat la nivelul 5 din 10. Apartament este compartimentat în o odaie, bucătărie, balcon, bloc sanitar și antreu. Apartamentul beneficiază de: - încălzire autonomă; - geamuri termopane; - zonă de parc; - zone de divertisment pentru copii și adulți; - transport public, farmacii, magazine, gradiniță, școală; În imediata apropiere se află: Parcul "Alunelul", Liceul Teoretic Natalia Dadiani, Universitatea de Stat din Tiraspol, Supermarketul Fourchette, Tasty Kebab, Andy's Pizza, Moldindconbank.
Mai multimobilmd.su

Apartamente - Centru, str. Ismail

Apartamente - Centru, str. Ismail
4 camere
130 m²
65,100 eur
2017-12-29
AXA Imobil vă propune spre vânzare apartament spațios cu 5 camere, situat într-un bloc din sectorul Centru al capitalei, pe str. Ismail. Imobilul este într-o stare excelentă, total mobilat și utilat. Mobila de o calitate înaltă, din lemn natural, exact cum se vede pe poze. Este un apartament confortabil, dotat cu geamuri termopan, încălzire centralizată, interfon, aparate de aer condiționat și ușă blindată la intrare. Suprafața acestuia este de 130 mp și are o compartimentare comodă: 5 camere, 2 blocuri sanitare, 2 balcoane și bucătărie. Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de bănci, farmacii, grădinițe, Piața Tiraspol, Piața Centrală, dar și alte puncte de interes. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Mai multaxaimobil.md

Apartamente - Centru, str. Ismail

Apartamente - Centru, str. Ismail
3 camere
60 m²
47,900 eur
2017-12-18
AXA Imobil vă propune spre vânzare apartament cu 3 camere. Imobilul este situat pe str. Ismail, într-un bloc cu 5 etaje și are o suprafață utilă de 60 mp. Locuința dispune de reparație euro, apartamentul fiind foarte îngrijit, dotat cu geamuri termopan, aparat de aer condiționat, ușă blindată la intrare. Compartimentarea foarte comodă: 2 dormitoare, living, bucătărie, bloc sanitar și balcon. În apropiere este teren de joacă pentru copii și locuri de parcare. Blocul locativ este amplasat într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de supermarket-uri, centre comerciale, școli, grădinițe, piața centrală și piața Tiraspol, centrul comercial UNIC, Atrium, Grand Hall. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Mai multaxaimobil.md