Spre chirie apartament cu suprafața generoasă de 125 mp, cu 3 camere. Cu o compartimentare unică, fiind divizat în 3 dormitoare luminoase și un living, bucătărie, bloc sanitar. Are un design special cu elemente moderne. Printre facilitățile oferite de această locuință remarcăm: reparație euro, ferestre termopan, parchet, încălzire autonomă, bloc nou, etc. Asamblat cu mobilă și tehnică de calitate. Blocul are curte amenajată cu teren de joacă pentru copii și loc de recreere pentru adulți. PREȚ NEGOCIABIL! Vă așteptăm pe str. București, 41! (I S)
Zelinski 2,Кишинев,Центр
3 camere
125 m²
450 eur
10.06.2018
Mai multimobilmd.su
Spre chirie apartament cu 2 camere, cu suprafața de 115 mp, pe bul. D. Cantemir. Bloc Nou. Mobilat + toată tehnica necesară. Format din 2 camere, living, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Apartamentul dispune de reparație euro, încălzire autonomă, ferestre termopan, ușă blindată, pardoseală acoperită cu parchet. Imobilul este luminos, în stare excelentă, amplasat într-o zonă puterniс dezvoltată. În apropiere se află C. C. UNIC. Dispune de transport liber în toate direcțiile. Vă așteptăm pe str. București, 41! (I S.)
Т. ВЛАДИМИРЕСКУ,Кишинев,Центр
2 camere
115 m²
400 eur
Ieri la 15:05
Mai multimobilmd.su
AGENTII IMOBILIARI sunt rugati sa NU deranjeze! ------------------------------------------------------------------------- Apartament cu 2 camere (seria 143) la parter amplasare excelenta: in centru, in spate la Baby Hall acces la transport, centre comerciale, etc mobila + masina de spalat + frigider + televizor + cuptor microunde incalzire centralizata 230 Euro pe luna 25 Euro pe zi in raza de 100 metri: Green Hills Baby Hall Grand Hall Atrium piata Cantemir la cateva sute metri: policlinici gradinita pentru copii in raza de 1km: gara feroviara gara de Nord piata centrala magazinul Unic
Dimitrie Cantemir 1,Кишинев,Центр
2 camere
54 m²
230 eur
13.06.2018
Mai multimobilmd.su
Se da in chirie apartament cu 3 camere, in bloc nou, suprafata 120 m2, etajul 4/10, Este amplasat in sectorul Centru pe str. Cantemir 5/5 Apartamentul este cu euroreparatie, mobilat si cu tehnica noua. Este sistem de climatizare, incalzire autonoma, ascensor si interfon. Este parcare, zona verde. In apropiere este scoala, gradinita, supermarket, magazine, banci, centre comerciale, Zona dispune de transport public in toate directiile orasului, infrastructura bine dezvoltata. Pretul - 600 euro sectorul Centru str. Cantemir 5/5 Caracteristici tehnice: - suprafata - 120 m2, -apartament cu 3 camere, - bloc nou - etajul 4/10 -2 blocuri sanitare (baia si WC separate) - 1 balcon - mobilat - utilat cu tehnica necesara - euroreparatie - incalzire autonoma - pardosea calda - climatizor (conditioner) - geamuri termopan - usa blindata - cablu TV - internet - interfon - ascensor - supraveghere video - parcare deschisa - gradinita - scoala - magazine / supermarket - piata alimentara - spital / policlinica - zona de parc, - teren de joaca
Cantemir,Кишинев,Центр
3 camere
110 m²
600 eur
26.05.2018
Mai multimobilmd.su
Localitate, Zona : strada Izmail, Moldova, Chisinau Adresa apartamentului, strada : Cantemir 5/5 Serviciul Imobiliar : Cazare Chisinau in regim hotelier/pe zi Informatii generale : Apartament in regim hotelier, pentru a vizita acest apartament in chirie, va rugam sa contactati agentia noastra imobiliara Suprafata totala, m² : 120 Compartimentare/Include : 1 salon spatios, 1 bucatarie + dining, hall, 2 dormitoare Bucataria : mobila incorporata, microunde, boiler de apa (ciainic), frigider, aragaz, hota, masa cu scaune, vesela si tacamuri de prima necesitate Baie descr. : 1 grup sanitar, cabina dus Canale TV : televiziune prin cablu Sistem incalzire : autonom (centrala termica proprie) Securitate : interfon, cod la scara Curte : comuna Parcare : langa cladire Capacitatea apartamentului de cazare : 1-2 persoane intr-un dormitor , va rugam sa infomati agentul despre numarul precis a persoanelor cazate, salteaua in salon nu este extensibila si nu poate fi utilizata in calitate de loc de dormit Altele : 1 conditioner, DVD centru, linie de telefon, ascensor, doar pentru nefumatori Vacation apartments meta descriptions : Tipul imobilului : 3 camere, cladire noua
Cantemir 5/5 strada Izmail, Moldova, Chisinau
120 m²
750 eur
20.04.2018
Mai multrental.md
Propunere comercială. Se vinde sau se dă în chirie încăpere comercială (butic) în centrul comercial “Atrium” la etajul 1. Prețul de vînzare – 1500 euro/m2, prețul chiriei – 15 euro/m2. Prețurile sînt discutabile. Коммерческое предложение! Продается или сдается в аренду коммерческое помещение (бутик) в торговом центре “Atrium” на 1-ом этаже. Цена продажи – 1500 евро/м2, цена аренды – 15 евро/м2. По цене – можно еще договориться.
Кишинёв,Чентру,Dmitrii Cantemir (Atrium)
40 m²
1.500 eur
08.02.2018
Mai multmakler.md
AGENTII IMOBILIARI sunt rugati sa NU deranjeze! ------------------------------------------------------------------------- Apartament cu 2 camere (seria 143) la parter amplasare excelenta: in centru, in spate la Baby Hall acces la transport, centre comerciale, etc mobila + masina de spalat + frigider + televizor + cuptor microunde incalzire centralizata 230 Euro pe luna 25 Euro pe zi in raza de 100 metri: Green Hills Baby Hall Grand Hall Atrium piata Cantemir la cateva sute metri: policlinici gradinita pentru copii in raza de 1km: gara feroviara gara de Nord piata centrala magazinul Unic
Кишинёв,Чентру,Dimitrie Cantemir
2 camere
54 m²
230 eur
08.02.2018
Mai multmakler.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Cantemir
Se da apartament cu 2 camere la gazda pe str.Albisoara14-Cantemir,in Centru.Apartament cu toate comoditatile,care constitue din 2 dormitoare mobilate,bucatarie dotata cu frigider,aragaz, masinna de spalat si bloc sanitar separat.In preajma sint amplasate diferite puncte sociale si comerciale.Mijloace de transport in orce directie a orasului.tel 078174379.
Al;bisoara 14,Кишинев,Центр
2 camere
55 m²
200 eur
08.06.2018
Mai multimobilmd.su
Spre chirie apartament cu suprafața generoasă de 120 mp, cu 3 camere. Cu o compartimentare unică, fiind divizat în 2 dormitoare luminoase și un living, bucătărie, 2 blocuri sanitare, balcon. Are un design special cu elemente moderne. Printre facilitățile oferite de această locuință remarcăm: reparație euro, ferestre termopan, parchet, încălzire autonomă, bloc nou, etc. Asamblat cu mobilă și tehnică de calitate. Blocul are curte amenajată cu teren de joacă pentru copii și loc de recreere pentru adulți. Vă așteptăm pe str. București, 41! (S.C.)
Дачия 37,Кишинев,Центр
3 camere
120 m²
600 eur
08.06.2018
Mai multimobilmd.su
Apartamentul este situat intr-un bloc de piatră, amplasat in centrul cpitalei in spatele Centrului Diagnostic German, in apropierea strazilor D. Cantemir si bd. Stefan cel Mare Apartamentul este compartimentat în 3 camere separate si un living spațios. Beneficii: - beneficiati de o terasa deschisa si o lodjie incapatoare - Sistem de aer conditionat - Casa este de piatră, ce-i confera o izolare fonică si termică înaltă - 3 apartamente pe etaj - teren de joaca pentru copii - investitie buna pentru a da in chirie apartamentul etc Beneficiați de acest apartament prin achitare integrală sau credit la preț de chirie cu numai 200 euro lunar.
Кишинёв,Чентру,Negruzzi
3 camere
65 m²
35.700 eur
17.05.2018
Mai multmakler.md
Oferim spre chirie apartament cu 3 camere în centrul orașului. Locuința are o suprafață de 120 mp. Imobilul este divizat în 2 dormitoare spațiose, living cu bucătărie, bloc sanitar și balcon. Apartamentul este total mobilat. Dispune de tehnică de ultimă generație. Are încălzire autonomp și pardosea caldă. Este aparat de aer condiționat. Locuința este amplasată într-o zonă cu infrastructura dezvoltată, în apropiere de CC Atrium, Grand Hall, Baby Hall, V-Continental Business Centru și alte puncte de necesitate.
str. Cantemir Chișinău Centru, Apartament – str. Cantemir – Centru
3 camere
120 m²
550 eur
15.03.2018
Mai multokeyimobil.md
Spre chirie apartament în sect. Centru, str. Cantemir. Situat la etajul 6 din 9. Repartizat în: 2 camere, bucătărie, bloc sanitar, 1 balcon. Locuința este reparată și dotată cu toată tehnica necesară. Imobilul este luminos și spațios. În apropiere se află: centrele comerciale: „Atrium”, „Grand Hall”, „Baby Hall”; gara feroviară; Hotelul „Național”, Hotelul „Cosmos”. Acces la transportul public.
str. Cantemir Chișinău Centru,Apartament – str. Cantemir – Centru
2 camere
60 m²
340 eur
15.03.2018
Mai multokeyimobil.md
Se da in chirie apartament partial mobilat cu 2 odai pe termen lung. Apartamentul se afla in sectorul Centru pe str Cantemir, alaturi de piata de la Tiraspol. Incapator, luminos si curat. Daca aveti nevoie de mai multa informatie, puteti sa ma contactati la nr de telefon 060540042
Кишинёв мун. Кишинев
2 camere
55 m²
280 eur
31.08.2017
Mai mult3333.md
Se dă în chirie apartament situat în sectorul Centru, bulevardul Dimitrie Cantemir intersecție cu str. Ismail. Apartamentul are o suprafață de 113 mp, situat la etajul 4 din 16 cu o planificare foarte reușită: 4 dormitoare luminoase, salon spațios, bucătărie utilată și 2 balcoane spațioase, bloc sanitar separat; Imobilul este în stare foarte bună, este realizată reparație euro. Scara este curată, vecinii sunt prietenoși și foarte liniștiți. Dotat cu toată mobila și cu tehnica de uz casnic necesară pentru trai: la bucatarie (frigider, aragaz, rola, hotă) fiecare dormitor este dotat cu dulapuri și paturi. Infrastructură foarte dezvoltată: Piața Centrală, Autogara, Piața Tiraspol, Centre comerciale (Atrium, Grand Hall, Bаby Hall) Green Hills Market, Bonus Market, restaurante, școală, grădiniță, farmacii, bancă. Acces direct la transportul public în toate direcțiile.
Кишинёв мун. Кишинев
4 camere
113 m²
350 eur
08.02.2017
Mai mult3333.md