Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Cantemir

Apartament – str. Cantemir – Centru

str. Cantemir Chișinău Centru, Apartament – str. Cantemir – Centru
3 camere
120 m²
550 eur
Ieri la 19:53
Oferim spre chirie apartament cu 3 camere în centrul orașului. Locuința are o suprafață de 120 mp. Imobilul este divizat în 2 dormitoare spațiose, living cu bucătărie, bloc sanitar și balcon. Apartamentul este total mobilat. Dispune de tehnică de ultimă generație. Are încălzire autonomp și pardosea caldă. Este aparat de aer condiționat. Locuința este amplasată într-o zonă cu infrastructura dezvoltată, în apropiere de CC Atrium, Grand Hall, Baby Hall, V-Continental Business Centru și alte puncte de necesitate.
Mai multokeyimobil.md

Apartament – str. Cantemir – Centru

str. Cantemir Chișinău Centru, Apartament – str. Cantemir – Centru
2 camere
60 m²
380 eur
Ieri la 19:47
Spre chirie apartament în sect. Centru, str. Cantemir. Situat la etajul 6 din 9. Repartizat în: 2 camere, bucătărie, bloc sanitar, 1 balcon. Locuința este reparată și dotată cu toată tehnica necesară. Imobilul este luminos și spațios. În apropiere se află: centrele comerciale: „Atrium”, „Grand Hall”, „Baby Hall”; gara feroviară; Hotelul „Național”, Hotelul „Cosmos”. Acces la transportul public.
Mai multokeyimobil.md

Apartament ultra centru Chisinau, 3 camere cu dizain individual

Mitropolit Dosoftei 97/1, Кишинев, Центр
3 camere
80 m²
30 eur
2018-3-12
+37379903853 Viber +37369394491 whatsapp Zona rezidentiala si linistita. Pret negociabil, sunt reduceri. Euroreparatie, cuptor microunda, cuptor electric, masina de spalat, masina de uscat rufe, apa calda de la retea-optional boiler, internet, tv, frigider, aer conditionat, toata vesela de care aveti nevoie. Daca doriti un spatiu in care sa va simtiti bine si relaxati dupa o zi agitata de munca, acest apartament este exact ceea de ce aveti nevoie. In apropierea blocului de locuit se afla: Parcul Central, Universitatea Libera Internationala din Moldova; Academia de Studii Economice din Moldova, Sky Tower, scoli (liceele Puskin, Antioh Cantemir), gradinite de copii; piata centrala. Apartament on Chișinău city center este la 600 de metri de Primăria Chișinău și Arcul de Triumf Chișinău. One of our bestsellers in Chişinău! Featuring free WiFi, Apartament on Chisinau city center offers pet-friendly accommodation in Chişinău. Birth of Christ Cathedral is 400 m away.
Mai multimobilmd.su

Chirie oficiu, spațiu comercial panoramic, Botanica 260€

str. D. Cantemir, Кишинев, Ботаника
22 m²
260 eur
2018-2-16
Spre chirie Spațiu comercial cu suprafața de 22 mp. amplasat pe Prima Linie la intersecția str. Sarmizegetusa și N. Zelinski. Imobil cu geamuri panoramice compus dintr- o încăpere, bloc sanitar. Dotări și finisaje: * reparație de tip euro; * încălzire centralizată; * teracotă; * sistem de ventilare. destinat pentru oficiu, agenție de turism, birou notarial etc. * Prețul include TVA! Acces liber la transport public. NEGOCIABIL! Vă așteptăm pe strada București 41!
Mai multimobilmd.su

In chirie apartament cu 2 odai Centru

Кишинёв мун. Кишинев
2 camere
55 m²
280 eur
2017-8-31
Se da in chirie apartament partial mobilat cu 2 odai pe termen lung. Apartamentul se afla in sectorul Centru pe str Cantemir, alaturi de piata de la Tiraspol. Incapator, luminos si curat. Daca aveti nevoie de mai multa informatie, puteti sa ma contactati la nr de telefon 060540042
Mai mult3333.md
4 camere
113 m²
350 eur
2017-2-8
Se dă în chirie apartament situat în sectorul Centru, bulevardul Dimitrie Cantemir intersecție cu str. Ismail. Apartamentul are o suprafață de 113 mp, situat la etajul 4 din 16 cu o planificare foarte reușită: 4 dormitoare luminoase, salon spațios, bucătărie utilată și 2 balcoane spațioase, bloc sanitar separat; Imobilul este în stare foarte bună, este realizată reparație euro. Scara este curată, vecinii sunt prietenoși și foarte liniștiți. Dotat cu toată mobila și cu tehnica de uz casnic necesară pentru trai: la bucatarie (frigider, aragaz, rola, hotă) fiecare dormitor este dotat cu dulapuri și paturi. Infrastructură foarte dezvoltată: Piața Centrală, Autogara, Piața Tiraspol, Centre comerciale (Atrium, Grand Hall, Bаby Hall) Green Hills Market, Bonus Market, restaurante, școală, grădiniță, farmacii, bancă. Acces direct la transportul public în toate direcțiile.
Mai mult3333.md