Complain
Vânzare apartament situat în bloc locativ nou dat în exploatare (Gonvaro Con), în sectorul Buiucani, str. Cornului. Compartimentat în 3 camere, bucătărie, bloc sanitar și antreu. reparație euro; încălzire autonomă; geamuri termopane; mobilă + tehnică de uz casnic; condiționer; garderobă; sistem de alarmă, supraveghere video și pază. În nemijlocita apropiere se află: MoldExpo, Parcul Valea Morilor, Casa Sărbătorii, Grădinița Nr.157, Unimarket, Farmacia Familiei. ATENȚIE! Imobilul poate fi cumpărat în credit cu doar 30% rată inițială!
Gonvaro-Con, Valea Morilor, 3 camere, Reparație Euro!
3 camere
79.900 eur
21.09.2018
Mai multaccesimobil.md
Complain
Vânzare apartament cu o planificare reușită, în bloc seria 143, situat în sectorul Buiucani, str. Grigore Alexandrescu. Parcul Valea Morilor. Priveliște spre iaz! Compartimentat în 3 camere, bucătărie, debara, bloc sanitar separat și antreu. reparație euro; geamuri termopane; mobilă + tehnică de uz casnic; sistem de aer condiționat; ușă blindată, uși din lemn; localizare de mijloc. În apropiere se află: Parcul Valea Morilor, Spitalul Clinic Militar Central, Grădinița Nr.157, Supermarketele Linella și Unimarket, Oficiul Poștal. ATENȚIE! Imobilul poate fi cumpărat în credit cu doar 30% rată inițială!
Buiucani, 3 camere, seria 143, Euroreparație! Zonă de parc!
3 camere
48.990 eur
21.09.2018
Mai multaccesimobil.md
Complain
Vindem apartament cu 4 camere la Buiucani, str. Nicolae Costin 55/1, cu suprafata totala de 85 m2, situat la et. 3 din 5, dubla vedere (iesire in ograda si in fata parcului de pe Nicolae Costin). Bucataria este de 9 m2, cu iesire la balcon, grupul sanitar comasat, cu podele calde, cu boiler. Din dormitor este iesire la al doilea balcon. Antreul mare, salonul foarte spatios, cu iesire la balcon. Apartamentul este in stare foarte buna (euroreparatie), foarte calduros (calorifere de ultima generatie). La primul etaj este si o debara de 22 m2. Ograda este inchisa. Infrastructura dezvoltata, gradinita, scoala, markete, policlinica N 12, 5 etc. Aici este si prezentare video din interior: ***
Буюкань, Кишинев,
80.000 eur
20.02.2018
Mai mult900.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Grădinița
Complain
Vindem casa linga Primaria Tuzara, scoala, gradinita peste drum. Teren 9 ari Casa 126 m2, intrarea spatioasa, bucataria mare, baie, wc, eventual sauna, 4 camere. Garaj 30 m2 Beci 20 m2 Constructii accesorie, sarai. Mai multe detalii la telefon
Tineretului,Калараш,Центр
4 camere
126 m²
14.000 eur
22.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Se vinde apartament cu 2 odai.Amplasat in sectorul Botanica str.Muncesti.Seria MS.Dispune de incalzire autonoma.Este de mijloc si bilateral.Cazan bun si econom marca Vaillant este instalat in apartament.Amplasat intr-o zona buna cu infrastructura dezvoltata.La 5 min distanta sunt localizate scoala si gradinita,market linella,farmacie. Apartamentul se vinde cu reparatie euro.Pardoseala din odai acoperita cu parchet.In bucatarie si blocul sanitar este pusa teracota.Tevile din blocul sanitar au fost schimbate.Reteaua de fire electrice de asemenea a fost in totalitate schimbata.Usile interioare din lemn.Apartamentul dispune si de o logie de tip inchis cu ferestra cu geam termopan cu 3 rinduri de sticla.De asemenea ferestre cu geam termopan sunt instalate si in celelalte camere ale apartamentului.Se vinde partial mobilat.Apartament gata de trai,nu necesita investitii. Suprafata 55 m2 , etajul 2 din 9. Compartimentat in : Salon,Dormitor,Bucatarie,Antreu,Bloc sanitar Caracteristici : * incalzire autonoma * euroreparatie * ferestre termopan * bloc sanitar separat * bilateral Acces la cai de transport public diversificat. Troleibuz : 31 Autobuz : 18,23 Microbuz : 116,118,171,175 Pret Negociabil !
Muncesti,Кишинев,Ботаника
2 camere
55 m²
36.500 eur
23.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Продается 2-х комнатная квартира общей площадью в 39 кв.м. на пересечении улиц Димо-Руссо, 6 этаж из 7, продается на этапе серого варианта. Рядом находится супермаркет нр1, больница, детский сад, школа, колледж, итд. Парковая зона, транспорт во все направления. Не агентство. Для реальных покупателей готовы хорошо уступить в цене. Продаём срочно так как уезжаем на пмж. Для больших подробностей прошу написать или позвонить. Se vinde apartament cu 2 camere cu o suprafata totala de 39 m2 la intersectia strazilor Dimo-Russo, etajul 6 din 7, se vinde la etapa variantei sure. In zona se afla supermarketul NR1, spital, gradinita, scoala, colegiu, etc. Zona de parc, transport in toate directiile. Vindem urgent! Nu-i agenție. Pentru cumpărători reali cedam foarte bine prețul. Vindem urgent din motiv ca plecam din țară. Pentru mai multe detalii rog să-mi scrieți sau să-mi telefonați.
Prigoreni,Кишинев,Рышкановка
2 camere
39 m²
12.700 eur
18.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Vindem casa in comuna Gratiesti, str. Primaverii 30, cu suprafata totala de 30 m2, situata pe un teren de 5 ari de pamint. Casa dispune de 3 camere, incalzire autonoma. Toate retelele sunt pe teren inclusiv canalizare centralizata. Starea - necesita reparatie. Infrastructura dezvoltata, statia rutei 186, scoala, gradinita, marchet la distanta de 200 m de la casa. Toti vecinii locuiesc. Pretul este de 17000 euro Viber: +37378225419 WhatsApp: +37378225419
N. Sulac,Кишинев,Центр
30 m²
17.000 eur
Ieri la 11:53
Mai multimobilmd.su
Complain
Reparatie euro. cu bucatarie si tehnica inclusa Stapin Se vinde mobilat și utilat. Blocul este amplasat într-o zonă cu infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de supermarket-ul Fidesco, farmacie, liceul ,,L.Delianu'', ,,P.Rareș" , ,,O.Ghibu", grădinița Nr. 21, parcul Alunelul și alte puncte de interes. În curtea blocului este amplasat teren de joacă pentru copii. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. Apartament 3 odăi, 92 m2 : - cazan original Bosch ( Made in Germania ) - calorifere de calitate superioară ( Made in Germania ) - ușă bronată de firmă la intrarea în fiecare apartament ( 500 euro/ ușa ) - Made in Polonia - ușă bronată la intrare în bloc cu sistem CIP - interfon - ferestre termopan în 6 camere cu 3 rânduri de sticlă - Viknograd Low-E - podea și tavan cu izolare termică și sonoră - pereții dintre vecini în doua rinduri , între ele izolare termica și sonoră - ascensoare OTIS ( Made in Germania ) - izolare exterioară cu vată minerală - datele de la contorul de gaz prin wi-fi automat se transmite la furnizor Moldova -Gaz - sistem anti - incendiu - sistem autonom de deconectare a gazului în caz de scurgere - toate țăvile apărate cu izolare termică - 4 terenuri de joacă - stadion de fotbal + sală de sport în aer liber - loc de parcare - Cadou Se află intr-o zonă dezvoltată infrastructural: în apropiere sunt magazine alimentare,, FIDESCO , policlinica nr.12 şi nr.5, farmacii, bănci, liceie,şcoli, gradiniţa, piaţa, supermarket. Curte de tip deschis, parcare liberă, acces la transport public.
Nicolai Costin 44/2,Кишинев,Буюканы
3 camere
93 m²
61.900 eur
15.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
* Se vinde un superb apartament cu 1 dormitor si bucatarie+living, poate fi modificat si cu doua dormitoare separate , bloc nou , sect. Ciocana, str. Mircea Cel Batran . * Apartamentul se află la etajul 12 din 14, suprafața totală de 68.8 m2. * Curtea separată, îngrijită, cu spațiu de joacă pentru copii și facilități de recreare * Apartamentul dispune de un design individual, Din complectația apartamentului fac parte: - Geamuri termopan de caliate; - Ușa blindată; - 1 condiționer; - laminatt în camere; - Electrocasnice; - Mobilă. Apartamentul este pozitionat spre soare, fapt ce economiseste considerabil din cheltuielile de incalzire. Acces rapid către: magazinul Nr.1, farmacie, bancă,gradinita,scoala primara si liceu. transport public catre toate sectoarele orasului.
Mircea cel Batrin 20/6,Кишинев,Чокана
2 camere
68 m²
47.000 eur
13.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
DIRECT DE LA COMPANIA DE CONSTRUCTII CONSTRAL PRIM!!! DAREA IN EXPLOATARE: peste 9 luni !!! ACHITARE IN RATE FARA PROCENT TIMP DE 1AN!!! Prima rata 30 %, diferenta timp de 1 an, lunar sau trimestrial. Pretul apartamentului - 17 395 euro - prima rata - 5219 euro si restul inrate de 1015 euro/luna timp de 1 an. Vindem apartamente luminoase si calduroase cu 2 camere in Complexul Locativ din Colonita, 3 km de la Chisinau. Zona cu infrastructura bine dezvoltata: transport public accesibil, Scoala si gradinita sunt la 200 metri de la casa. Complexul locativ dispune de locuri de parcare suficiente pentru toti locatarii, terenuri de joaca pentru copii. Suprafata apartamentelor: 2 camere - suprafata de la 54 - 55 m2 - Pretul: de la 17 395 Euro pina la 18 798 Euro Descriere: . Varianta alba, cu geamuri termopan si usa blindata la intrare, locuri de parcare, teren de joaca pentru copii si ograda bine amenajata. Pretul m2 320 - 350 euro / m2, in dependenta de etaj si achitare. Posibil Schimb pe auto, materiale de constructii.
str. B.P. Hasdeu,Кишинев,Центр
3 camere
73 m²
320 eur
Ieri la 10:35
Mai multimobilmd.su
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more