Vindem apartament cu 4 camere la Buiucani, str. Nicolae Costin 55/1, cu suprafata totala de 85 m2, situat la et. 3 din 5, dubla vedere (iesire in ograda si in fata parcului de pe Nicolae Costin). Bucataria este de 9 m2, cu iesire la balcon, grupul sanitar comasat, cu podele calde, cu boiler. Din dormitor este iesire la al doilea balcon. Antreul mare, salonul foarte spatios, cu iesire la balcon. Apartamentul este in stare foarte buna (euroreparatie), foarte calduros (calorifere de ultima generatie). La primul etaj este si o debara de 22 m2. Ograda este inchisa. Infrastructura dezvoltata, gradinita, scoala, markete, policlinica N 12, 5 etc. Aici este si prezentare video din interior: ***
Буюкань, Кишинев,
80.000 eur
20.02.2018
Mai mult900.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Gradinita
Direct de la Compania de Constructii Eurocons!!! Bloc locativ nou amplasat intr-o zona superba a orasului! Finisaje de cea mai inalta calitate: - Caramida Brikston - Piatra alba Apartamentul este in varianta alba cu incalzire autonoma (IMMERGAS), usa bronata, geamuri termopan (profil 5 camere cu sticla energoeficienta) Linga casa este teren de joaca pentru copii, parcare subterana si parcare amenajata la aer liber Supermarket, gradinita pentru copii, scoala si centrul medical sunt amplasate in nemijlocita apropiere de casa Modalitati flexibile de achitare Pentru si mai multe detalii solicitatine la numarul de telefon: Moldcell - 079600444 Orange - 069137777 Viber +37379600444 Sau la birou din strada A. Bernardazzi nr.38
Pietrariei 54,Кишинев,Рышкановка
2 camere
60 m²
56.750 eur
12.05.2018
Mai multimobilmd.su
Se vinde apartament cu 2 odai, amplasat în sectorul Ciocana, strada Ginta Latina. BLOC NOU DAT IN EXPLOATARE! Apartament cu suprafata de 62 mp, situat la etajul 8 Compartimentat in: 2 dormitoare, bucatarie, antreu, 2 balcoane, bloc sanitar comasat. Se preda în varianta alba ideala. Dotat cu incalzire autonoma, cazan Immergas, geamuri termopane cu 5 camere, usa blindata. Dispune de izolare fonica si termica. In imediata apropiere gasiti: scoala, gradinita, banca, piata alimentara, supermarket, restaurant, salon de frumusete, zona de parc, Aqua Terra. Acces direct la transportul public in orice directie a municipiului.
Ginta Latina,Кишинев,Чокана
2 camere
62 m²
38.500 eur
14.05.2018
Mai multimobilmd.su
Se vinde apartament cu 4 camere, sectorul Centru, in apropierea bulevardului Grigore Vieru cu acces direct spre toate sectoarele capitalei. In curtea blocului se gaseste gradinita de copii. Apartamentul se afla la etajul 9 (din 20), cu vedere spre oras, usa blindata, antreu comun cu apartamentul vecin, subsol propriu (подвал). Mobila de bucatarie italiana (culoarea alba) şi electrocasnice incluse. Baia si WC-ul separat, camara/кладовка (ideala pentru pastratrea marfurilor de uz casnic), parchet in tot apartamentul (cu exceptie antreu, baia si WC-ul). Unul din dormitoare are dulap incorporat. In apartament patrunde destul de multa lumina. Продам 4-х комнатную квартиру в центре города, по бл. Василий Александри, напротив Ортопедического госпиталя. 7 минут ходьбы до Центрального Рынка. Во дворе есть детская площадка, детский садик и церковь, открытая парковка, супермаркет, маршрутки во все направления города и т.д. Квартира вся в дубовом паркете и испанской плитке, встроенная итальянская кухня и домашние электроприборы в подарок. Все двери деревянные, и есть два встроенных шкафа. Общяя площядь 90 кв.метров.В подвале есть кладовка на 8 кв.метров.
Sarmizegetusa 23,Кишинев,Центр
4 camere
90 m²
41.000 eur
11.05.2018
Mai multimobilmd.su
Complex locativ nou, amplasat în sectorul Botanica, Dragalina, în apropiere de parc, fitnes club, magazine, farmacii, scoala, gradinita etc. De vânzare apartament reparatie euro cu 2 camere ce se desfăsoară pe o suprafața de 65 mp. Apartamentul îmbină în sine o suprafață optimală, confortabilă, planificată funcțională. Сonstruit cu tehnologii moderne, materiale de cea mai bună calitate şi respectând cele mai exigente standarde în construcţii. Dispune de ferestre termopane calitative LOW E, încalzire autonoma individuala în fiecare apartament, cazan: rețele apa, canalizare, gaz, electricitate + contoare montate, Uși de calitate superioară, masina de spalat, dormitor, frigider, conditioner, interfon, telefon, Internet. Infrastructură avansată cu acces direct la o rețea densă de transport public, instituții de învățămînt, centre comerciale, zone de recreere, centre de agrement și de alimentație publică etc. Pentru mai multe detalii despre acest apartament accesati link-ul:
Str. Grenoble,Кишинев,Ботаника
2 camere
65 m²
58.000 eur
21.05.2018
Mai multimobilmd.su
Apartament cu 2 odai amplasat ultracentral, cu o infrastructura foarte dezvoltata, transport in orice directie a orasului si doar 200 metri de la statie. Vedere frumoasa de la balcon spre parcul si havuzul Garii feroviare. Gradinita este in ograda casei. Despre apartament - situat in scara cu 6 apartamente total la et. 3 din 3, deasupra este incapere de cerdac cu o inaltime de peste 3 metri, care favorizeaza izolarea apartamentului de supraincalzire si supraracire. Acoperisului blocului a fost complet renovat in a. 2012, acoperit cu foi de ardezie. Apartamentul este unilateral cu vedere din toate camerele spre parc. Suprafata totala - 45m, care include un miniantreu de 2m detinat pentru incaltaminte, antreul propriu zis de 5m, bucataria de 8 m divizata in 2 zone, 2 camere cu suprafata de 12 si respectiv 15 metri, blocul sanitar de 5 m si balconul. Apartamentul este in stare foarte buna, retelile tehnice au fost schimbate totalmente in a 2011. Perspectiva largirii spatiului locativ inca cu 72 m la constructia mansardei in incaperea de cerdac de asupra apartamentului cu h-4m. Posibila achitarea in rate.
GHEORGHE CASU 30/2,Кишинев,Центр
2 camere
45 m²
25.900 eur
17.05.2018
Mai multimobilmd.su
Vindem apartament cu 2 odai in sect Buiucani Apartamentul este intr-o stare buna (locativa). Cu mobila si tehnica. Geamuri termopan, conditioner Luminos, cald, de mijloc Acoperisul reparat 2 ani in urma. Probleme nu sunt Totul propriu - bucătărie comasata cu salon, bloc sanitar separat, antreu + 1 cameră In imidiata apropiere scoala, gradinita, marke, piata etc.
Apartament - Buiucani - Gh. Tofan
2 camere
22.500 eur
21.05.2018
Mai multprotect-imobil.md
Apartamentul e cu 2 camere si 2 balcoane... etajul 9/ 9..necesita reparatie. Bine amplasat, alaturi este scoala gradinita magazine transport
Igor Vieru,Кишинев,Чокана
2 camere
50 m²
25.500 eur
24.05.2018
Mai multimobilmd.su
Propietar, vind apartament, situat la Buiucani, strada Vasile Lupu cu 2 camere, suprafata de 52 m2, et 2,de mijloc cu 2 balcoane mari spatioase, are vedere la rasarit, luminos si spatios, cu o planificare deosebita, blocul este din 5 nivele, construit trainic, pentru cei care lucrau la armata, zona foarte linistita si curata. Amplasarea este excelenta, aflat in apropiere de parcul Valea Morilor, in imediata apropiere aveti, spitalul militar, piata Flacara, magazine alimentare, supermarket Linella, farmacii, scoala, gradinita, banca comerciala. si tot strictul necesar unei familii, toate la numai 3 /5 minute de casa. chiar nu va lipseste nimic din zona. Transport in toate directiile orasului. Apartamentul este curat si bun, merita, in plus aveti posibilitatea de a vorbi direct cu propietarul.
Vasile Lupu 36,Кишинев,Буюканы
2 camere
52 m²
29.900 eur
14.05.2018
Mai multimobilmd.su
De vânzare! Casă cu două nivele și suprafața totală de 180 mp+17 ari teren adiacent, amplasată în satul Dolinnoe, din r-nul. Criuleni. Construcție din cărămidă roșie și cotileț finisată în versiune gri. Compartimentarea: 2 nivele și este copmartimentat în 7 camere, 2 balcoane, 2 blocuri sanitare. Dispune de comunicații conectate, subsol, beci, parcare de tip deschis. Amplasata in centru satului alaturi de casa este asfaltat drumul. In apropiere se afla pimaria, spital, scoala, gradinita, market, farmacii biserica. A.C.
Marcevschi,Криуляны,Центр
7 camere
180 m²
20.000 eur
16.05.2018
Mai multimobilmd.su