4 camere
49 m²
22.000 eur
08.05.2018
Casă de vânzare, cu suprafața totală de 49 mp și 12 Ari de teren, amplasată în raionul Anenii Noi, s. Mereni. Compartimentare: 2 nivel (4 camere, bucătărie, bloc sanitar). Dispune de mobilă și ferestre termopan. Conectată la toate comunicațiile. Acces facil la traseul principal și cel public. (l.p) *************Comision 0% pentru cumpărător*************** ***********************IPOTECĂ*************************** Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! **************Ofertele de schimb se discută******************* supermarket şcoală spital/clinică piaţă alimentară Zona de parcare linie telefonică gata pentru intrare
Mai multproimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Mereni

Vind teren si casa finisata foarte buna

Stauceni, str Nucarilor linga str Miorita si str Trandafirilor.,Кишинев,Окраина
180 m²
37.000 eur
24.05.2018
Casa este amplasata in centrul satului Mereni. Este dotata cu fintina, bazin de pastrare a apei, geamuri termopan, acoperis nou, incalzire autonoma cu cazan econom (incalzirea este pe fiecare etaj separat), gard nou, poarta noua, spatii de depozitare si crestere a animalelor. Casa este compartimentată în cinci odăi, bucătărie, bloc sanitar (in casa si afara). Adiacent beneficiați înca de o încăpere adăugătoare - bucatarie de vara cu 2 nivele, beci si garaj. Curtea este mare - 9,2 sote La 1 minut de strada principala. Este construita de oameni gospodari.
Mai multimobilmd.su

Casa in Mereni...+

Новые Анены,Центр
75 m²
17.900 eur
21.05.2018
Se vinde casa in s. Mereni, Anenii-Noi, la doar 25 km de Chisinau. Transport cu ruta stabila si frecventa. Pe un teren cu suprafata de 10 ari sunt amplasate: casa, un hambar - locuibil (2 camere), garaj, + o constructie pentru depozitare (sarai) In casa ramine practic tot mobilierul. Detaliile se stabilesc pe loc. Negociabil.
Mai multimobilmd.su

vind casa mereni anenii noi

31august 27,Новые Анены,Центр
4 camere
100 m²
27.000 eur
30.04.2018
Lot de aproximativ 12ari,sunt amplasate doua case,..la 100m de la poarta gasim market modern,si statia de autobus care face legatura cu capitala la fiecare ora,(apropo,pina la Chisinau,sunt aproximativ 25-30km) giamurile si usile sunt toate termopan in ograda mai sunt 2garaj incaperi pentru cresterea animalilor gaz,apa,lumina,telefon,tv optica.internet wffi. canalizare in casa sunt(4 camere de dormittoate cu laminat pePe jos ,podurile ghipsocarton si pereti tapeta)(1baie pereti si podeaua plitca podul vagonca)(1 bucatarie pereti tapeta podeaua plitca si podul vagonca)(1antreu podeaua plitca podul vagonca pereti decorativa )incalzirea este la sobacu lemne (posibil si prin gaz)care incalzeste prin calorifere 2 camere de dormit baia antreul si bucataria (este posibilitate de a conectat si celelalte 2 camere)casa este in conditi bune +15ar de vita de vie LA UN CUMPARATOR REAL PETUL ESTE USOR TRATABIL RASPUND SI LA MESAJE satul este dotat de 2 gradinite, scoala prima, liceu, casa de cultura, muzeu, sali de nunti bine dotate,fabrica de pine, fabrica de salamuri,TAXI, marcheturi moderne si multe altele pretul usor tratabil
Mai multimobilmd.su

Casa superba in s.Mereni

Steluta Noua,Новые Анены,Окраина
5 camere
1 m²
75.000 eur
08.05.2018
Despre casă: Casa în liniștea satului cu condiții și confort orășenesc. Aer curat și priveliște superbă sunt garantate. Casa are 2 nivele: Nivelul I: dormitor, living, bucătărie, bloc sanitar; Nivelul II: 2 dormitoare, cameră pentru oaspeți, bloc sanitar. Casa este mobilată și dotată cu tehnică de uz casnic. Dispune de cazan pe gaz. Toate comunicațiile sunt conectate + paza și porți automate. Locuința dispune de bucătărie de vară, garaj, beci. Construcțiile adiacente bine stabilite si construite capital. Terenul adiacent are o suprafață de 27 ari de pământ - divizați in livada de nuci, pomi fructiferi, gradina cu flori, legume. Despre sat: Casa este situată în satul Mereni, care are o infrastructură bine dezvoltată, fiecare oră circulă autobuz spre si de la Chișinău,serviciu de taxi, market-uri, pizzerii, restaurante, etc. Din curtea casei până la Porțile Orașului ajungeți cu mașina în 22 de minute.
Mai multimobilmd.su