Complain
Vând apartament în condiţii bune la un preţ bun
Nisporeni,Marii Adunări Naţionale,8
3 camere
172 m²
27.000 eur
Ieri la 2:58
Mai multmacler.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Nisporeni
Complain
Vindem casa in or. Nisporeni, str. Industriala, sect. Satul Nou, casa cu un nivel are 5 camere, conectata la energie electricaacces la cablu TV, fintina in curte cu posibilitatea de conectare la apeduct si canalizare care sunt linga poarta, gazul cu posibilitatea de conectare. ferestre 50% termopane cu usa de la intrare si bae, usile de interior si podiaua sunt din lemn. In curte se gaseste o sura cu bucatarie de vara si bae. Beci bun. Gardul de la drum si intre vecin este din piatra, gardul gradinii din setca. Gradina cu pomi fructiferi. Infrastructura bine dezvoltata, strazi luminate, scoala, gradinita, magazine, transport public.
Industriala,Ниспорены,Центр
5 camere
57 m²
15.700 eur
22.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Vindem casa in or. Nisporeni, str.Industriala, sect. Satul Nou, casa cu un nivel are 5 camere, conectata la energie electricaacces la cablu TV, fintina in curte cu posibilitatea de conectare la apeduct si canalizare care sunt linga poarta, gazul cu posibilitatea de conectare. ferestre 50% termopane cu usa de la intrare si bae, usile de interior si podiaua sunt din lemn. In curte se gaseste o sura cu bucatarie de vara si bae. Beci bun. Gardul de la drum si intre vecin este din piatra, gardul gradinii din setca. Gradina cu pomi fructiferi.Infrastructura bine dezvoltata, strazi luminate, scoala, gradinita, magazine, transport public.
ДОЙНА,Ниспорены,Окраина
5 camere
57 m²
15.700 eur
22.09.2018
Mai multimobilmd.su
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more