3 camere
60 m²
38.000 eur
20.04.2018
Vă propunem spre achiziție o casă cu suprafața de 60 mp + 8 ari, amplasată în orașul Vatra. Este situată într-o zonă foarte liniștită și ecologică, departe de zgomotul obositor al orașului. Casa cu 1 nivel, include: 2 dormitoare, bucătărie + living, bloc sanitar. Suprafețele încăperilor sunt generoase și primitoare, atingând astfel un nivel de confort ridicat, specific unui stil de viață liniștit. Beneficii: geamuri termopan, încălzire autonomă cu lemne, pereții sunt din cărămidă brixton și termoizolați la exterior. Toate comunicațiile centralizate. Acoperișul este din țiglă ceramică. Ograda este amenajată.(cv) ****************************Comision 0% pentru cumpărător****************************** ***************************IPOTECĂ******************************* Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! ********************Ofertele de schimb se discută*********************** supermarket teren de joacă spital/clinică piaţă alimentară Zona de parcare cablu TV internet linie telefonică parchet geamuri încălzire autonomă gazificat sistem autonom de canalizare grădină / seră gata pentru intrare
Mai multproimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Vatra

Se vinde casa. Vatra. Urgent !!!

Tineretii 35,Кишинев,Окраина
4 camere
1 m²
19.500 eur
21.05.2018
Casa in stare buna ....teren. 6ari ....casa 90m....4 camere + bucatarie si viceu ...toate comoditatile. ...incalzire autonoma ... canalizare locala ( pe viitor centralizata) ...transport rutiera 171... pentru mai multe detalii sunati....
Mai multimobilmd.su

Apartament 3 camere, reparatie euro, 80 m

Середа 7,Кишинев,Центр
3 camere
80 m²
3 eur
24.05.2018
Se vinde apartament in Bubuieci 80 mp Bucatarie, 2 Dormitoare, Salon, WC, Baie, Balcon - incalzit Apartamentul este dotat cu padoseala calda - tevile la 5cm distatnta - foarte calitativ, o placere sa mergi.. Tot apartartamentul este incalzit cu Multipor (podul si peretii) Vara racoare - conditioner nu este nevoie, afara +40 in apartament +24 +25 Blocul este supravegheat video, parcare fata, teren de joaca in spate, mangal Se vinde mobilat + tehnica!!! TAG: Chisinau, Ghidighici, Vatra, Colonita, Tohatin, Cricova, Stauceni, Bacioi, Revaca, Buiucani, Riscani, Ciocana, Botanica, Posta Veche, Telecentru, apartament, urgent, casa la cheie, intra si traieste, calitativ
Mai multimobilmd.su
1 cameră
56 m²
29.400 eur
21.05.2018
Gata! Ajunge cu înghesuirea familiei într-o singură cameră, e timpul să vă mutaţi în apartament cu 1 cameră. Unul mai spaţios, comod şi amplasat în cel mai ecologică regiune de lângă Chișinău, Vatra. Aici familia ta va fi fericită să aibă vecini binevoitori şi toate comodităţile chiar alături! Perfect pentru a creşte copii și pentru a vă bucura de natura și frumusețile din jur! Doar acum aveți ocazia să obțineți acest apartament la un preț favorabil, vânzarea este de urgență! Din caracteristicile apartamentului: * Bloc construit din BCA: ecologic şi rezistent, atât la temperaturi înalte cât şi foarte joase! * Etajul 4 din 9, de mijloc: încălziţi din toate părţile! De la geam se deschide un tablou impresionant peste regiune! * 1 cameră, 56 m2: suprafaţa vă permite să experimentaţi cu amenajările! * Euroreparaţie: proprietarii au optat pentru calitea materialelor! * Uşa exterioară blindată! * Uşile interioare sunt noi, făcute la comandă! * Totul la 3 minute de mers pe jos: market, piață, școală, grădiniță, biserică! * Acces la transportul public! Rutiera 136! * Sunaţi pentru a-l vizita chiar acum! Nu rataţi ocazia! 068999900, VSO! #VSO 205
Mai multimobilmd.su

Apartamente - Suburbii, Vatra

Apartamente - Suburbii, Vatra
3 camere
93 m²
31.900 eur
20.04.2018
Vă propunem spre vânzare apartament la sol în com. Vatra, str. Feroviarelor. Imobilul are suprafața de 93 mp + 2 arii teren adiacent. Apartamentul are o compartimentare comodă: 3 camere, bucătărie, bloc sanitar separat, 2 debarale, garaj și beci. Apartamentul dispune de reparație euro, încălzire autonomă, pardoseală caldă, geamuri termopan, aparat de aer condiționat, ușă blindată la intrare și interfon. Se vinde mobilat și utilat cu toată tehnica necesară. Apartamentul dispune de intrare separată. Unul din principalele plusuri ale imobilului este poziționarea în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun. Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Mai multaxaimobil.md

Casă – Vatra

Vatra,Casă – Vatra
4 camere
200 m²
157.000 eur
07.05.2018
Casă cu 2 nivele în Vatra. Se oferă spre vânzare casă cu suprafața de 200 mp. Locuința dispun de reparație euro calitativă. Este divizată în 4 camere spațioase, bucătărie, 2 blocuri sanitare și 3 balcoane. Casa dispune de mobilă calitativă. Este dotată tu tehnică de uz casnic de ultimă generație. Deasemenea casa are debara, beci, foișor. Terenul adiacent are o suprafață de 9 ari. În curte este bazin spațios. Ograda este îngrijită și frumos amenajată.
Mai multokeyimobil.md

Case - Suburbii, Vatra

Case - Suburbii, Vatra
4 camere
300 m²
44.900 eur
20.04.2018
AXA Imobil vă propune spre vânzare casă, situată în comuna Vatra, într-o zonă liniștită, departe de zgomotul urban, dar cu posibilitate de deplasare rapidă, atât cu transportul privat, cât și cu cel în comun. Casa este în 2 nivele, cu suprafața totală de 300 mp. Terenul adiacent al locuinței constituie 7 ari. Compartimentare reușită: - 5 camere; - 2 blocuri sanitare; - 3 balcoane; - beci; - garaj; - depozit; - fântână; Imobilul este poziționat într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!! La procurarea apartamentului, beneficiați de 15 % reducere la materialele de finisare.
Mai multaxaimobil.md

Casă – Vatra

Vatra, Casă – Vatra
4 camere
200 m²
157.000 eur
15.03.2018
Casă cu 2 nivele în Vatra. Se oferă spre vânzare casă cu suprafața de 200 mp. Locuința dispun de reparație euro calitativă. Este divizată în 4 camere spațioase, bucătărie, 2 blocuri sanitare și 3 balcoane. Casa dispune de mobilă calitativă. Este dotată tu tehnică de uz casnic de ultimă generație. Deasemenea casa are debara, beci, foișor. Terenul adiacent are o suprafață de 9 ari. În curte este bazin spațios. Ograda este îngrijită și frumos amenajată.
Mai multokeyimobil.md

Apartamente - Suburbii, Vatra

Apartamente - Suburbii, Vatra
2 camere
50 m²
26.500 eur
07.03.2018
AXA Imobil vă oferă spre vânzare apartament cu 2 camere, amplasat în comuna Vatra, pe str. Mihai Eminescu. Apartamentul este poziționat la etajul 2 din 3, cu o suprafață de 50 mp. Dispune de: - reparație euro; - încălzire autonomă; - geamuri termopan; - ușă blindată la intrare; - interfon. Compartimentare comodă: - 2 camere; - bucătărie; - 1 balcon; - bloc sanitar combinat. Locuința se vinde total mobilată și utilată. Blocul este amplasat într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Mai multaxaimobil.md
32.000 eur
17.02.2018
Продаю отличный 1-эт.котельцовый дом с двумя отдельными входами(можно на 2 семьи), 93м2 и второй домик 40м2 все на 7.2 сотках земли, в ценре г. Крикова по ул.Фрунзе 71, в основном доме 4 комнаты, кухня 8м2, автономное отопление, все коммуникации. Оба дома в хорошем состояниии, имеется гараж и подвал. Участок имеет доступ с двумя улиц(Фрунзе и Миорица). Расматривается вариант обмена на 2-х ком. квартиру в Кишиневе. Цена 32000 евро.
Mai multmarket9000.md

Apartamente - Suburbii, Vatra

Apartamente - Suburbii, Vatra
3 camere
62 m²
24.900 eur
01.02.2018
AXA Imobil este aproape de fiecare cu oferte accesibile! Vă propunem spre vânzare apartament în Vatra, str. Mihai Eminescu. Imobilul are suprafața de 62 mp și este amplasat la etajul 3. Dispune de reparație cosmetică, încălzire autonomă, geamuri termopan, ușă blindată la intrare. Apartamentul are o compartimentare comodă: 3 camere, bucătărie, balcon și bloc sanitar. Se vinde parțial mobilat și utilat. Unul din principalele plusuri ale imobilului este poziționarea în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun. Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de bănci, farmacii, școli, grădinițe și alte puncte de interes. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!! La procurarea apartamentului, beneficiați de 15 % reducere la materialele de finisare.
Mai multaxaimobil.md