Complain
3-комнатная квартира на солнечной стороне, балкон длиной в 5 метров, в 50 метрах от дома городской транспорт. Требуется косметический ремонт. Есть телефон городской. Сарай с подвалом из кирпича. Есть возможность построить рядом гараж. Продается срочно. Торг уместен. Мой тел. мобильный московский, код 007. Можно написать в Viber, Whatsapp.
Vatra
3 camere
63.2 m²
18.000 eur
12.10.2018
Mai multmacler.md
Complain
Spre vânzare apartament cu 2 camere cu balcon care se poate extinde în afară, în com. Vatra, str. Mihail Eminescu 21/1. Imobilul are suprafața de 40 mp și se află la nivelul 2 din 2. Acesta se vinde fără reparație. În prețul dat este inclus și loc pentru garaj, debara și subsol care poate fi folosit ca beci. Blocul este amplasat în Centru cu infrastructură bine dezvoltată în apropiere de farmacie, centre comerciale, grădinița, policlinică, parc, spital, școală etc.
Ватра,Str. Mihail Eminescu
2 camere
40 m²
15.999 eur
21.09.2018
Mai multmakler.md
Complain
Spre vânzare apartament cu 2 camere cu balcon care se poate extinde în afară, în com. Vatra, str. Mihail Eminescu 21/1. Imobilul are suprafața de 40 mp și se află la nivelul 2 din 2. Acesta se vinde fără reparație. În pretul dat este inclus si loc pentru garaj, debara și subsol care poate fi folosit ca beci. Blocul este amplasat în Centru cu infrastructură bine dezvoltată în apropiere de farmacie, centre comerciale, gradiniță, policlinică, parc, spital, școală etc.
Str. Mihail Eminescu 21/1,Кишинев,Центр
2 camere
40 m²
16.500 eur
22.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Spre vânzare apartament cu 2 camere cu balcon care se poate extinde în afară, în com. Vatra, str. Mihail Eminescu 21/1. Imobilul are suprafața de 40 mp și se află la nivelul 2 din 2. Acesta se vinde fără reparație. În prețul dat este inclus și loc pentru garaj, debara și subsol care poate fi folosit ca beci. Blocul este amplasat în Centru cu infrastructură bine dezvoltată în apropiere de farmacie, centre comerciale, grădinița, policlinică, parc, spital, școală etc.
Vatra,Str. Mihail Eminescu,21/1
2 camere
40 m²
15.999 eur
21.09.2018
Mai multmacler.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Vatra
Complain
Vânzare apartament în bloc locativ, construit de compania "Basconslux", situat în sectorul Centru, str. Melestiu, în apropiere de parcul Valea Trandafirilor. Suprafața 63 m2, nivelul 5 din 17, în bloc nou. Apartamentul dispune de : * reparație euro; * geamuri termopane; * încălzire autonomă; * încălzire prin pardosea; * Mașina de spălat și uscat hainele * Mașina de spălat vasele * Tehnica incorporată * Design individual * Mobila italiana * Usa schimbată bronata scumpă Apartamentul se afla in zona ecologica verde. În apropiere se află: Shopping MallDova, Patria Multiplex, Spitalul Clinic Municipal Nr.1, Restaurantele Capitoles Park și Vatra Veche. Pentru detalii telefonati 068458770
Melestiu,Кишинев,Центр
2 camere
63 m²
78.000 eur
08.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Vă propunem spre vânzare apartament în Vatra, str. Luceafărul 1B. Imobilul are suprafața de 65 mp și este amplasat într-un loc ecologic. Dispune de reparație cosmetică, încălzire autonomă, beci și terasa afara Apartamentul are o compartimentare comodă: 2 camere, 2 coridoare, bucătărie ,bloc sanitar si o cameruta pentru depozitarea instrumentelor. Se vinde parțial mobilat și utilat. Unul din principalele plusuri ale imobilului este poziționarea în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun si locul linistit si ecologic. Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de bănci, farmacii, școli, grădinițe și alte puncte de interes. Gard imprejurul case nu este dar este posibil de facut doar terasa este ingradita ce are iesire din casa direct la ea. Mai multe detalii la telefon 068533837 sau pe Viber,Whatsapp...
Luceafarul 1B,Кишинев,Центр
2 camere
65 m²
20.990 eur
13.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Ultimul apartament cu aceasta planificare. - replanificarea poate fi schimbata si compartimentate in mai multe camere. - 2,5km de la Chisinau - Oferim credit ipotecar pe o perioada de 5 ani cu rata anuala de 6% - Achitare flexibila, de ex: achitati o data pe an, fara prezentarea surselor de venit. - Devii proprietar la apartament in doar 2 zile cu prima transa de doar 10%. - Contractele se intocmesc la Notar iar banii se depun in banca pe propriul cont. In nemijlocita apropiere se intilneste: Market, scoala, gradinita, statie transport public, posta, banca, etc. Tranport - rutiere: 171, 135, sireț, strășeni, cojușna ..... autobuz 5. În curînd o să fie TROLEIBUZ.
Ștefan Vodă 38,Кишинев,Центр
2 camere
63 m²
23.500 eur
29.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Vand cabana functionala in zona de munte Vatra Dornei -Romania ,in comuna Dorna Arini . Cabana dispune de 5 camere incazite central si trei casute de tip camping pentru vara . Mai are in construire o cladire proiectata pentru inca 5 camere . Stadiul construirii este la rosu ! Cabana dispune de toate utilitatile ( apa ,curent canalizare ,incalzire centrala ,spatii de gatit ,de distractii ,foisoare cu gratare )
Bălţi
8 camere
200 m²
120.000 eur
02.10.2018
Mai multpiataonline.md
Complain
AXA Imobil vă propune spre vânzare casă, situată în comuna Vatra, într-o zonă liniștită, departe de zgomotul urban, dar cu posibilitate de deplasare rapidă, atât cu transportul privat, cât și cu cel în comun. Casa este în 2 nivele, cu suprafața totală de 120 mp. Terenul adiacent al locuinței constituie 2,5 ari. Compartimentare reușită: - 4 camere; - 1 bloc sanitar; - 1 balcon; - debara. Imobilul este în varinată albă și dispune de: - geamuri termopan; - ușă blindată la intrare; - garaj; - subsol. Imobilul este poziționat într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată. În apropiere dispubeți de magazine, bănci, farmacii, școli și grădinițe, lacul Ghidighici și alte puncte de interes. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!! La procurarea imobilului, beneficiați de 15 % reducere la materialele de finisare.
Case - Suburbii, Vatra
4 camere
120 m²
32.900 eur
18.09.2018
Mai multaxaimobil.md
Complain
Vă propunem spre achiziție o locuință amplasată în sect. Centru, în apropiere de parcul Valea Trandafirilor. Metrajul total al imobilului este de 95 m.p și este compartimentat în: 3 camere, bucătărie, bloc sanitar separat, 3 balcoane, 1 debara. Zona are acces facil la numeroase puncte de interes: Capitoles Park, Vatra Veche, Laguna Park, grădiniță, școală, piață alimentară, cafenele, bancă, farmacii etc. Se prezintă cu următoarele facilități: - stare locativă foarte bună; - conectat la toate comunicațiile; - mobilă + tehnică de uz casnic; - ferestre termopan; - parchet/ gresie/ faianță; - încălzire autonomă; Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Posibilitatea de a accesa transportul public în orice direcție a orașului. (A.E) *************Comision 0% pentru cumpărător*************** ***********************IPOTECĂ*************************** Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! **************Ofertele de schimb se discută***************** supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare imobil nou Cablu TV Internet linie telefonică parchet geamuri încălzire autonomă cu electrocasnice mobilat gata pentru intrarea
Chișinău ,Centru MELESTIU
3 camere
95 m²
53.000 eur
28.08.2018
Mai multproimobil.md
Complain
AXA Imobil oferă spre vânzare apartament cu 3 camere, amplasat în comuna Vatra. Apartamentul este amplasat la etajul 7 din 10 și are suprafața totală de 80 mp. Compartimentare comodă: - 3 camere; - bucătărie; - 1 bloc sanitar; - 2 balcoane. Dispune de următoarele facilități: - variantă albă; - încălzire autonomă; - geamuri termopan; - ușă blindată la intrare; - interfon. Blocul este amplasat într-o zonă cu infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de supermarket-ul Linella, Salamer, Bardar, farmacie, grădinițe, bănci, stația de transport public și alte puncte de interes. În curtea blocului este amplasat teren de joacă pentru copii. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!! La procurarea apartamentului, beneficiați de 15 % reducere la materialele de finisare!
Apartamente - Suburbii, Vatra
3 camere
80 m²
30.900 eur
28.08.2018
Mai multaxaimobil.md
Complain
Продаётся капитальный 2 -этажный дом с гаражом и подвалом. В доме есть печь. Оборудованная. кухня. Комната на 1 -ом и 2-ом этаже. Терраса с лестницей, ведущей на второй этаж. Капитальный гараж и подвал под всем домом. Фундамент дома выполнен из ФС блоков. Капитальные стены из котельца. На участке есть колодец, летняя беседка, 12 -тонная ёмкость для воды. Вырыт бассейн, требующий очистки. Небольшой парник -огурцы, помидоры плодоносят каждый год. На 12 ти сотках земли расположен сад из плодовых деревьев. Малина, смородина, ежевика, крыжовник, зифус. Ягоды на любой вкус для любителя огорода. Великолепный воздух, благодаря близости леса и водохранилища Гидигич. На дом и 2 участка есть титулы. Находится это всё в кооперативе " Vara " - конечная 171 маршрутки.
Vatra
2 camere
40.000 eur
04.08.2018
Mai multmacler.md
Complain
AXA Imobil vă propune spre vânzare casă, situată în comuna Vatra, într-o zonă liniștită, departe de zgomotul urban, dar cu posibilitate de deplasare rapidă, atât cu transportul privat, cât și cu cel în comun. Casa este în 2 nivele, cu suprafața totală de 300 mp. Terenul adiacent al locuinței constituie 7 ari. Compartimentare reușită: - 5 camere; - 2 blocuri sanitare; - 3 balcoane; - beci; - garaj; - depozit; - fântână; Imobilul este poziționat într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!! La procurarea apartamentului, beneficiați de 15 % reducere la materialele de finisare.
Case - Suburbii, Vatra
4 camere
300 m²
44.900 eur
13.08.2018
Mai multaxaimobil.md
Complain
AXA Imobil vă propune spre vânzare o casă cu 1 nivel în comuna Vatra. Suprafața totală 34 mp, pe un teren adiacent de 5,6 ari. Dispune de: - 1 cameră; - variantă sură; - 1 bloc sanitar; - garaj; - terasă. Casa este construită din cotileț cu toate comunicațiile conectate. Este poziționată într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată, în apropiere de grădinițe, școli, supermaket-uri, lacul Ghidighici, etc. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!! La procurarea imobilului, beneficiați de 15 % reducere la materialele de finisare!
Case - Suburbii, Vatra
1 cameră
35 m²
17.900 eur
06.07.2018
Mai multaxaimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more