Reclamație
imobilmd.su
69.900 eur
4 camere
120 m²

Casa Suruceni, Ialoveni

Teilor,Яловены,Центр
Casa este amplasata la traseul central din s. Suruceni, alaturi de scoala, gradinita, primarie, market etc. Compartimente: 1nivel: bucatarie, bloc sanitar, cazangerie, beci; 2nivel: 3 dormitoare, living; Facilitati: Reparatie euro recenta; Total mobilata; Geamuri termopane; Acoperis tigla metalica; Beci; Garaj; Prima linie de la traseu; Posibil ipoteca!!! Posibil schimb pe apartament+ adaus din partea dumneavoastra...
Reclamație
imobilmd.su
25.000 eur
4 camere
105 m²

Satul Suruceni, r-nul Ialoveni, 17 ari, casa 105 m2

Stefan cel Mare 60,Яловены,Центр
Se vinde casa de 105 m2 pe un lot de pamint de 17 ari. Este amplasat pe strada centrala Stefan cel Mare. In fata casei se afla statia de rutiere: Chisinau - Suruceni, care merge pina la Piata Centrala si rutiera 145 care merge pina la sect. Buiucani. Tot aici se afla magazinul alimentar. Din partea statiei si din partea de sus a lotului este cite o fintina (de tot sunt doua). Casa poate fi reconstruita sau demolata. Sunt conectate toate comunicatiile: lumina, apa, teava de gaz se afla chiar in ograda (se vede in poza). Drumul catre casa este asfaltat. La fel amplasarea este foarte comoda pentru deschiderea unei afaceri.
Reclamație
imobilmd.su
94.000 eur
6 camere
110 m²

Casa in Ialoveni, cu 2 nivele,110.m.p. Pret 94000 euro.

Merelor,Яловены,Центр
Se vinde casa cu 2 nivele amplasata la intrare in Ialoveni,str. Merelor. Zona de elita. Suprafata terenului este de 6,72 ari. Comunicatii;apa,gaz,lumina,canalizare centrala. Casa este construita din piatra de calcar cu carcasa din beton armat. Suprafata totala 110 m. p. si o planificare foarte reusita. Nivelul 1;bucatarie,bloc sanitar si doua odai. Nivelul 2; patru dormitoare,bloc sanitar si o terasa. La intrare garaj,alaturi beci. Reparatie,incalzire autonoma,adaugator soba cu lemne la care sunt incalzite 2 odai. La podele in toate odaile parchet. Curte amenanjata,gradina cu pomi fructiferi. Pret 94000 euro(putin negociabil).
Reclamație
imobilmd.su
12.999 eur
3 camere
60 m²

Ialoveni, urgent vând vilă, , îngrădit, fântână, comunicații

str. Vissarion Belinski,Яловены,Окраина
Vând vila de URGENTA, pina la Anul Nou, plec din tara. adresa - or. Ialoveni , regiunea ,, La Vile,, - 10 min. de la centrul Ialoveni. Vila este situată pe 7,5 ari ( este posibil de cumpărat încă 8 sote pământ de la vecini ). În grădina este pomi fructiferi noi 4-5 ani, care au o roadă bogată, viță de vie, căpșune, malină, ect. Vecini buni și prietenoși. Un loc liniștit cu aer curat, perfect pentru odihnă, recreere, distracții ( frigărui cu prietenii ). La poartă este fântână comună cu apă bună potabilă !!! Caracteristici: - beci - vila compartimentată în hol și două odăi - construcții auxiliare - grădină îngrijită cu pomi fructiferi - gard - fântână lîngă poartă - loc pentru foișor ( беседка ) - turnat beton - aer curat - ect.
Reclamație
imobilmd.su
40.000 eur
5 camere
130 m²

Se vinde casa in centrul satului Costesti Ialoveni .Posibil şi la schimb pe apartament .

Centru 28,Яловены,Центр
Posibil schimb pe apartament, spațiu comercial, automobil cu adaus de bani de la mine sau dumiavoastră . Casa se afla în centru chiar la drumul principal asfaltat transport public la Chișinău regulat merge pe lângă casă. Toate condițiile de trai gaz , curent electric, apa, canalizare .În apropiere grădiniță, liceu, piață marchet , oficiu poștal, policlinica, banca tot ce e necesar.
Reclamație
imobilmd.su
25.000 eur
80 m²

Se vinde casa in raionul Ialoveni

Constructorilor 74/3,Яловены,Центр
Casa se afla la 20 km de Chisinau ,pe o suprafata de 16 ari Alaturi de casa bucatariea de vara . E gazificata,conectata la sursa de energie electrica , apeduct . Pretul este negociabil.
Reclamație
imobilmd.su
1 eur
1 cameră
1 m²

Vand/schimb casa Sociteni Ialoveni! (auto + $)

Vand/schimb casa Sociteni Ialoveni! (auto + $)
Reclamație
imobilmd.su
31.000 eur
3 camere
300 m²

Хороший торг

Ialoveni,Бельцы,Центр
Уютный дом. Мебель. Возможно путём банка. Уступлю реальному покупателю.
Reclamație
imobilmd.su
17.000 eur
950 m²

Se vinde casa la Costesti Ialoveni

Яловены,Центр
Casa de vinzare in Satul Costesti in mahala Cociug nu departe de statia de autobuse . Este o soba, 3dormitoare salon mare , beci rotund cu o camera ca podval si bucatarie reparat sunt conditii de trai.
Reclamație
imobilmd.su
5.703 eur
93 m²

Casă Ialoveni, str. Barbu Lăutaru 11

Яловены,Окраина
BC Moldova – Agroindbank S.A. anunţă vînzare casei de locuit individuală cu suprafaţa de 93,3 m.p. nr. cad. 5501209.208.01 şi terenul aferent cu suprafaţa de 0,1498 ha nr. cad. 5501209.208 amplasat în or. Ialoveni, str. Barbu Lăutaru, nr.11. Relaţii la telefonul indicat luni - vineri, ora 08.00 - 17.00.
Reclamație
imobilmd.su
42.000 eur
3 camere
120 m²

Ialoveni,casa cu un nivel ,pamint 8 ari

Fructelor 37,Яловены,Центр
Casa se afla in sectorul Albeni, nu departe de marketul ,,Victoria" , intr-o zona linistita si ecologica. Canalizarea este centrala. Are un proiect reusit. Casa dispune de incalzire autonoma ,dar la fel se poate de icalzit si cu lemne, deoarece exista soba din caramida rosie intre bucatarie si dormitor. Casa are trei odai, doua a cite 16 m. p. si alta de 14 m. si o bucatarie incapatoare de 13 m.p. Baia si viceul sunt combinate. La intrare este o terasa incapatoare. Garajul este amplasat la intrare in ograda. Pamint- 8 ari. Vindem sau schimb pe apartament in or.Chisinau sau Ialoveni.
Reclamație
makler.md
18.000 eur
4 camere

Casa-Vila Ialoveni

Яловены,Sectorul de vile 'Livada'
Spre vânzare casă-vilă, amplasată într-o zonă ecologică și liniștită din Ialoveni. Este cea mai buna investitie pe timp lung pe care o puteti face. Construcția este din lemn-combinat Casa are 2 nivele, cu ieșire la balcon și mini-terasă + depozit. Mobilată și dotată cu tehnică de uz casnic. Suprafața terenului: 7 ari Suprafața totală a casei: 120 mp 1 nivel: Bucătărie (cu beci), Cameră de vară (cu cămin pe lemne) 2 nivel: 2 dormitoare (ieșire la balcon) Terenul dispune și de grădină cu diferite specii de copaci. (Pentru informatie suplimentara telefonati) Posibil schimb pe automobil
Reclamație
imobilmd.su
43.500 eur
6 camere
210 m²

Urgent!!! Casa la Ialoveni, amplasata pe 6,55 ari .Pret 43500 euro.

Libertatii 45,Яловены,Центр
Se vinde casa in Ialoveni,str.Libertatii colt cu str. Basarabia,intr-o zona verde si linistita. In apropiere ; brutarie,piata,gradinita de copii,marketul ,,Victoria." Casa este construita din cotilet cu un nivel si are doua intrari separate.( de pe str.Libertatii si str. Cetatea Alba.) Suprafata totala este de 115 m.p,plus o anexa de 85 m.p.(legalizata) Comunicatii;canalizare centrala,gaz,lumina,apa.Incalzire soba pe lemne si gaz. Pret 43500 euro (negociabil).
Reclamație
imobilmd.su
2.600 eur
70 m²

Дом, 2600 евро, Медвежа, casa, raionul Briceni

Ialoveni,Бричаны,Центр
Продается дом в центре села, возле магазина, есть жилой сарай с водопроводом, гараж, много пристроек для животных и дров, огород 28 соток.
Reclamație
imobilmd.su
193.000 eur
6 camere
250 m²
Reclamație
imobilmd.su
67.000 eur
5 camere
160 m²

Casa in centru Ialoveni la un pret excelent.

Nostru 17,Яловены,Центр
CASA este localizata in centrul orasului Ialoveni . O zona foarte buna si linistita. Etajul 1 dispune de living comasat cu bucataria si 1 dormitor + baie Etajul 2 dispune de 3 dormitoare ,2 dormitoare de 20 mp si unul de 14 mp + baie Interiorul casei la et 1 dispune de reparatie la cheie recent finisata.Podele calde in antreu ,baie si bucatarie. Etajul 2 este varianta alba . In living este un camin ce da un aspect deosebit intregului interier , caminul este multifunctional ,la necesitate poate incalzi intreaga casa fiind conectat la reteaua de incalzire . Casa este conectata la reteaua de gaz si in ograda dispune de fantina proprie . ET 1 LIVING,BUCATARIE ,BAIE ,DORMITOR ET2 3 DORMITOARE ,BAIE CASA FACUTA CALITATIV CU COLOANE ET 1 COTILET 40 CM, ET. 2 FORTAN +MINVATA +COTILET FERESTRE LOW-E 5 CAMERE FIRMA ACVILA APA ,LUMINA,GAZ ,CANALIZARE
Reclamație
imobilmd.su
20.100 eur
3 camere
120 m²

Vând casă, r. Ialoveni, s. Horești, 14 ari, centrul localității

Corjan,Яловены,Центр
Casa este situată pe strada Corjan în satul Horești, raionul Ialoveni, construită din fortan şi acoperită cu Țiglă metalică. Suprafața totală a casei este de 120 m2, iar locativă de 95 m2. Casa dispune de o terasă cu suprafața de 41.7 m2 și un subsol de 22.4 m2, iar terenul pe care e construită se întinde pe o suprafață de 14 ari. Compartimentată în 3 dormitoare, bucătărie și baie. Este gaz, electricitate, apă până la poartă. Imobilul se află la o distanță de 20 km de sectorul Botanica, la 12 min cu automobilul. Transport spre și din, Chișinău, la fiecare 30 min.
Reclamație
imobilmd.su
26.000 eur
7 camere
240 m²

Se vinde casa in Ialoveni !

Stefan Neaga 15,Яловены,Центр
Casă de vînzare,cu suprafața totală de 240mp+17 ari teren adiacent, amplasată în Ialoveni. În imediata apropiere de toate punctele necesare de interes: grădinițe, școli, piață alimentară, cafenele, supermarkete etc posibila conectarea la toate comunicațiile. Acces facil la traseul principal și cel public .
Reclamație
imobilmd.su
8.000 eur
20 m²

Lot pomicol pentru Fazenda Str. Ialoveni

lermontov 1,Кишинев,Телецентр
Se ofera spre vanzare Lot pomicol, 5,6 sote de pamant Intovarasirea Struguras Majoritatea vecinilor locuesc permanent. in poza se vede amplasarea directa. pentru a vedea lotul sunati acum 060892224 Alexandru
Reclamație
macler.md
18.000 eur
4 camere

Casa-Vila Ialoveni 18 000 € în agendă

Ialoveni,Sectorul de vile 'Livada'
Spre vânzare casă-vilă, amplasată într-o zonă ecologică și liniștită din Ialoveni. Este cea mai buna investitie pe timp lung pe care o puteti face. Construcția este din lemn-combinat Casa are 2 nivele, cu ieșire la balcon și mini-terasă + depozit. Mobilată și dotată cu tehnică de uz casnic. Suprafața terenului: 7 ari Suprafața totală a casei: 120 mp 1 nivel: Bucătărie (cu beci), Cameră de vară (cu cămin pe lemne) 2 nivel: 2 dormitoare (ieșire la balcon) Terenul dispune și de grădină cu diferite specii de copaci. (Pentru informatie suplimentara telefonati) Posibil schimb pe automobil
Reclamație
imobilmd.su
56.000 eur
4 camere
130 m²

Casa cu 2 nivele in Ialoveni

пер.Пархоменко,Яловены,Центр
Se vinde sau schimb . Casa din cotilet, se afla linga fabrica de vinuri din Ialoveni,zona parcului , are drum asfaltat ,ograda pavata,gard din fortan, garaj, beci, gradina - 6 ari ,vita de vie,pomi fructiferi, toate comunicatiile sunt conectate, apa,canalizare centala,telefon,internet,gaz. Reparatie, se poate de intrat si de locuit.Casa dispune de 3 dormitoare,salon, bucatarie, , bloc sanitar separat,icalzire autonoma, casuta de vara-28 m. Posibil schimb pe apartamente, apartament + bani, alte variante in Ialoveni , or.Chisinau ,com.Stauceni.Pretul nu se discuta.
Reclamație
makler.md
25.000 eur
4 camere

Se vinde casă în raionul Ialoveni

Яловены
Se vinde casa în raionul Ialoveni satul Horești. La o distanță de 20 km de Chișinău. Casa, bucătărie de vară, gazificată, apeduct. Pret negociabil.
Reclamație
imobilmd.su
115.000 eur
7 camere
135 m²

Casa de locuit Ialoveni la chee.

Ialoveni,Яловены,Окраина
Se vinde casa de locuit cu reparatie euro, mobilata si gata de locuit.... Situata intro zona linistita...Este dotata cu supraveghere video(5 camere) si conectata la paza de stat....Are incalzire autonoma si in plus bucatariea de 30m, holul de 16,5m si baia de 7,5m sint dotate cu podele calde...Are un dormitor mare de 24,5m si inca doua de 15m si 12m...Este si bucatarie de vara cu sufragerie 10,5m+13.5m si baie de 4,5m ...Garaj de 17,5m si o incapere augziliara la fel de 17,5m...Beci adinc si racoros de 24m...Foisir din lemn si piatra naturala de 10,5m...Ograda are pavaj colorat...Pomi fructiferi,malina,capusune...Terenul are 10 ari in total...Pretul 115000 euro,negociabil...
Reclamație
macler.md
25.000 eur
4 camere

Se vinde casă în raionul Ialoveni 25 000 € în agendă

Ialoveni
Se vinde casa în raionul Ialoveni satul Horești. La o distanță de 20 km de Chișinău. Casa, bucătărie de vară, gazificată, apeduct. Pret negociabil.
Cererile populare
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Ialoveni, Casă de vânzare
Noi la Flatfy folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea experienței dvs. de navigare. Dacă folosiți serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea modulelor cookie.Aflați mai multe