280 L
2017-1-23
Casa in chirie reg. Buiucani, 60 mp. 280euro/lunar Nivelul 2/3,apartamentul este cu 2 odai: 1salon, 1 dormitor, 2 grupuri sanitare, bucatarie, 1 hol mic, 1balcon, parcare in ograda - complet mobilat si cu tehnica necesara: masina de spalat rufe automata, aragaz cu cuptor, incalzire autonoma pe intreaga casa, toate retelele de comunicatie disponibile. In apropiere sunt magazine, si acces la mijloacele de transport public(r. 129; r. 124),. 280 €.
Mai multstepo.md

Chirie oficiu excelent în bc le roi! 430 mp.

Stefan cel Mare, Кишинев, Центр
430 m²
9,756 eur
2018-2-27
Spre atenția DVS se oferă spre chirie Oficiu în Centrul Internațional de Business "Le Roi", str. Sfatul Țării, în cel mai prestigios sector al Chișinăului. În apropiere sunt situate Ambasadele Germaniei, Bulgariei, Mării Britanii, SUA, Reprezentanțele CE, BERD și SOHNUT, precum și hotelele Jolly Alon, Codru și Dacia, complexul locativ de elită Crown Plaza, oficiul PriceWaterhouseCoopers, carmuirea VictoriaBank, precum și birourile altor companii solide. Oficiu este amplasat la etajul 6. Dotări și finisaje: - Sistem centralizat de ventilare și aer condiționat, controlul climei; - 2 lifturi confortabile de marca "OTIS"; - Sistem de securitate a clădirii, care include alarmă de securitate, sistemul de acces în clădire, sistemul de supraveghere video asupra perimetrului clădirii și zonei de parking; - Sistemul de securitate și alarmă anti-incendiară; - Sistemul de telecomunicații cu fibră optică; - Dotarea cu telecomunicații moderne cu acces rapid la Internet; - Pază 24 din 24 de ore a sediului; - Ventilarea, încălzirea și condiționarea aerului anul împrejur; - Baza tehnico-materială a centrului este gata pentru utilizare din prima zi a mutării. În raza de 300 de metri se află Administrația Prezidențială, Parlamentul, Casa Guvernului. Parking automatizat subteran pentru 38 de autoturisme! NEGOCIABIL! Vă așteptăm pe strada București 41!
Mai multimobilmd.su

Chirie oficiu de lux! sfatul țării 112 mp.

Uzinelor 11B 11 B, Кишинев, Центр
112 m²
3,033 eur
2018-2-20
Spre atenția DVS se oferă în chirie oficiu în Centrul Internațional de Business "Le Roi", se află pe str. Sfatul Țării, în cel mai prestigios sector al Chișinăului. În apropiere sunt situate Ambasadele Germaniei, Bulgariei, Mării Britanii, SUA, Reprezentanțele CE, BERD și SOHNUT, precum și hotelele Jolly Alon, Codru și Dacia, complexul locativ de elită Crown Plaza, oficiul PriceWaterhouseCoopers, carmuirea VictoriaBank, precum și birourile altor companii solide. Oficiu este amplasat la etajul 6. Dotări și finisaje: - Sistem centralizat de ventilare și aer condiționat, controlul climei; - 2 lifturi confortabile de marca "OTIS"; - Sistem de securitate a clădirii, care include alarmă de securitate, sistemul de acces în clădire, sistemul de supraveghere video asupra perimetrului clădirii și zonei de parking; - Sistemul de securitate și alarmă anti-incendiară; - Sistemul de telecomunicații cu fibră optică; - Dotarea cu telecomunicații moderne cu acces rapid la Internet; - Pază 24 din 24 de ore a sediului; - Ventilarea, încălzirea și condiționarea aerului anul împrejur; - Baza tehnico-materială a centrului este gata pentru utilizare din prima zi a mutării. În raza de 300 de metri se află Administrația Prezidențială, Parlamentul, Casa Guvernului. Parking automatizat subteran pentru 38 de autoturisme! Prețul include TVA! NEGOCIABIL! Vă așteptăm pe strada București 41!
Mai multimobilmd.su
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Codru, Casă de închiriat