Complain
AXA Imobil vă oferă spre chirie casă în 2 nivele, situată în Schinoasa, Codru. Suprafața totală 180 mp. Compartimentare comodă: - 3 camere; - bucătărie; - 2 blocuri sanitare; Dispune de următoarele facilități: - reparație euro; - încălzire autonomă; - geamuri termopan; - toate comunicațiile conectate. Imobilul este poziționat într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată în apropiere de supermarket-uri, farmacii, grădinițe și alte puncte de interes. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun.
Case - Schinoasa, Codru
3 camere
180 m²
250 eur
17.08.2018
Mai multaxaimobil.md
Complain
Descriere Se dă în chirie casă în două nivele la Telecentru pe str. Livadarilor, suprafaţa totală este de 0,046 ha, iar locativă de 133 m.p., cu garaj + subsol de 85 m.p. cu beci și camere. Casa este în stare bună, aşa cum în imagini, cu mobilă, cu tehnică de uz casnic, parchet laminat, terasă, grădină, canalizare, gazoduct, apeduct, încălzire automă, sobă cu lejancă și sobă cu grătar afară, termopan, parchet, acoperiș cu ceramică roșie, linie telefonică, internet, cablu TV, liceu, grădiniţă, market. La fiecare etaj este bloc sanitar. Grădina este prelucrată, îngrijită, copaci fructeferi, imobilul este gata de intrare.
Strada Livădarilor 74/1, Codru, Moldova,Chișinău,Codru,Telecentru
0.04 m²
950 eur
27.07.2018
Mai multtopimobiliare.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Codru, Casă de închiriat
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă, , intr-o zona linistita si ecologica. Casa se desfășoară pe o suprafață Imobilul dotat cu mobila și tehnica de ultima generație, este constituit din 3 odăi, bucătărie cu sufragerie, antreu spatios, 2 blocuri sanitare, 3 balcoane, terasa. Locuinta dispune de sauna spatioasa cu zona de odihna, bazin, terasa, curte amenajata cu spațiu verde, gratar. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
str. Sitarului, Codru, Молдова
4 camere
220 m²
900 eur
21.05.2018
Mai multcityimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more