Complain
Se vinde casa de tip Duplex la cheie, dat în exploatare. Construit din piatră de calcar şi materiale de finisare calitative. Compartimentat în 3 nivele: I Nivel: bucătărie, beci, bloc sanitar, debara. II Nivel: living, sufragerie. III Nivel: dormitoarele, bloc sanitar. În curte este loc de parcare pentru 2 automobile. În spate este terasă cu zonă de barbeque. Stradă asfaltată, infrastructură dezvoltată. Vecinii locuiesc.
Poșta Veche, Chișinău
103.900 eur
18.09.2018
Mai multremark.md
Complain
Propunem spre vinzare o casa de locuit Duplex cu 2 nivele, cu suprfata de 111 m², amplasata la Dumbrava, str. ÎP Pădurețul. Casa este în varianta alba, planificarea individuală cu parcare deschisă. Casele sunt compartimentate in: I nivel: antru,bucatarie, living, bloc sanitar, terasa; II nivel: hol, 3 dormitoare cu balcon, bloc sanitar. Priveliste extraordinare spre oras , loc linistit cu aer curat. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Chișinău mun. Dumbrava,str. ÎP Pădurețul 29
4 camere
60.000 eur
18.09.2018
Mai multsimpluimobil.md
Complain
Propunem spre vinzare o casa de locuit Duplex cu 2 nivele, cu suprfata de 117 m², amplasata pe un teren de 3 ari, la Stauceni. Casa este cu euroreparație, mobilata cu toate necesare pentru trai. Nivelul 1- antreu, living, bucătărie, bloc sanitar. terasa. Nivelul 2- 3 dormitoare, balcon, bloc sanitar. Are loc de parcare, încalzire autonomă, terasa deschisă. Priveliste extraordinare spre oras , loc linistit cu aer curat. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Chișinău mun. Stăuceni,str. Salcîmilor
4 camere
120.000 eur
05.09.2018
Mai multsimpluimobil.md
Complain
Se ofera in vinzare casa cu 2 nivele, beci spatios si mansarda(mansarda ar fi al 3 lea nivel), la fiecare nivel este terasa pregatita cu iesiri pentru incalzire, in cazul in care este nevoie de inchis terasa. Arhitecura bine gindita, locuinta poate fi folosita si ca DUPLEX sau pentru o familie mai numeroasa. Sunt 2 intrari identice, o planificare individuala aparte pentru primul nivel si alta pentru nivelul 2 cu intrare separata. Casa recent data in exploatare, absolut noua si calitativa. Scarile de la intrari acoperite cu marmura intreaga,fatadele la fel, materiale de inalta calitate la finisare in interior si exterior. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Chișinau Buiucani,str. Alexandru Donici
5 camere
345.000 eur
05.09.2018
Mai multsimpluimobil.md
Complain
Spre vânzare casă de tim duplex, cu suprafața totală de 190 mp+2,5 ari teren adiacent, amplasat în sectorul Râșcani. Construcție finisată în variantă albă. Conectată la toate comunicațiile. Compartimentare: 3 nivele. Parter = garaj, casangerie 1 nivel = bucătărie, terasă, living. 2 nivel = 3 dormitoare, 2 blocuri sanitare, 2 balcoane. Amplasarea locuinței conferă un confort extraordinar chiar în parcul Râșcani, ideală pentru cei care își doresc liniște, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură dezvoltată. Utilități – gaz, apă, electricitate, canalizare = centralizate, drum asfalt. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. Vă așteptăm pe str. Kogălniceanu, 9 !
str. Zimbrului,Кишинев,Рышкановка
4 camere
190 m²
175.000 eur
03.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Se vinde ,,Duplex'' în 2 nivele pe str. Grădinilor în sectorul Râșcani ! Casa se vinde în variantă albă ceea ce permite viitorilor stăpâni de a-și face reparație după bunul plac. Imobilul este compartimentat în felul următor: 1 Nivel: living spațios, perfect pentru oaspeți, bucătărie, bloc sanitar comasat. 2 Nivel: 3 dormitoare separate, antreu și un bloc sanitar . Imobilul este amplasat lângă numeroase puncte socio culturale și multe alte puncte de interes. Compartimentare comodă și cu o suprafață generoasă de 110 mp. Construită din piatră de calcar, izolat, termopane 3 sticle, uşa blindată la intrare. Curte cu acces restrâns care va fi pavată, și va dispune și de teren de joacă pentru copii și spații verzi de recreere. Acces direct la transportul public în orice direcție a orașului.
Râșcani, Chișinău
64.900 eur
16.07.2018
Mai multremark.md
Complain
Descriere Două case în duplex, complet mobilate la Telecentru. Fiecare parte (a câte 140 m. p. fiecare) dispune de câte 4 dormitoare + salon, 3 grupuri sanitare, anexe gospodărești, beci. Termopane, gresie + parchet, uși din lemn. În bucatarie – tehnică nouă. Fațada – incalzită cu poliester. Gradina – cu viță de vie și pomi fructiferi; grătar, terasă de vară, teren de joacă pentru copii… Șemineu/sobă plus încalzire autonomă (gaz), vecini cumsecade. Se poate vinde tot duplexul sau fiecare parte separat, care dispun de numar cadastral si comunicatii separate. Продаю два новых дома „дуплекс” в частном секторе, в cект. Telecentru, общ. 140 кв. м каждый, на 6 сотках земли. Дом 2-этажный + подвал, 4 отдельных спальни + большая столовая, 3 санитарные группы, теплоизоляция дома по периметру, окна – стеклопакеты, все коммуникации подключены, есть автономное отопление (котел). Цена 75000 евро за один дом.
Strada Brăila, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Centru
5 camere
140 m²
75.000 eur
26.06.2018
Mai multtopimobiliare.md
Complain
Blocul locativ se afla pe str. Izvoarelor , sector Telecentru. Cladirea este de tip construcții noi, cu planificarea individuală, la varianta albă. Se vinde o casa de locuință DUPLEX cu 3 nivele, cu suprafata de 186 m.p. se afla într-o zona comoda si dezvoltată. Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru cei care iși doresc liniște, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Curtea este amenajata cu teren de joaca pentru copii, loc de odihnă pentru adulți. Privelistea depe fereastra este spre curte. Acces la parcare deschisă. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Chișinau Telecentru,str. Izvoarelor 131
5 camere
87.000 eur
15.06.2018
Mai multsimpluimobil.md
Complain
Se vinde casă de tip Duplex în stil High Tech, Absolut nouă! Sectorul Râşcani. Casa are un stil deosebit, mobilier la comandă cu un rafinament aparte. Teren 3 ari, suprafața casei 220 mp. Compartimentare: - 0 nivel: garaj, beci; - 2 nivel: 2 dormitoare, baie, terasă; - 3 nivel: 1 odaie, dressing, terasă. Facilități: - încălzire autonomă; - tehnică de ultimă generație; - bazin; - total mobilată; - izolată; - cazan de ultimă generație. Construită din materiale de cea mai înaltă calitate. Curtea este amenajată, strada cu acces restrâns.
Râșcani, Chișinău
230.000 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Se vinde Duplex, Buiucani, Valea Morilor! Teren 3 ari, suprafața casei 150 mp. Casa a fost recent construită, materiale de cea mai înaltă calitate. Compartimentare: - 0 nivel: garaj, beci; - 1 nivel: bucătărie, sufragerie, living, 1 odaie, bloc sanitar; - 2 nivel: 3 dormitoare, dressing, 2 blocuri sanitare, balcon; Facilități: - încălzire autonomă; - termopane Rehau; - tehnică de ultimă generație; - mobilată; - izolată cu vată minerala 10 cm; - cazan de ultimă generație; - sobă; - supraveghere video; - pază; - garaj pentru 2 mașini; Curtea este amenajată cu pomi fructiferi, foișor, strada cu acces restrâns. În apropiere se află parcul Valea Morilor, Moldexpo.
Buiucani, Chișinău
239.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Se vinde Duplex, Botanica! Teren 2.6 ari, suprafața casei 262 mp. Casa a fost recent construită cu materiale de cea mai înaltă calitate. Compartimentare: - 0 nivel: garaj pentru 2 automobile, beci, debara, spălătorie; - I nivel: bucătărie, sufragerie, living, bloc sanitar; - II nivel: 3 dormitoare, spălătorie, bloc sanitar, balcon; - III nivel: mansardă amenajată; Facilități: - cazan Ariston; - geamuri termopane; - supraveghere video; - pază; - garaj pentru 2 mașini; - pardosea caldă; - acoperiș șendrilă bituminoasă. Curtea este amenajată cu pomi decorativi, strada cu acces restrâns, asfaltată. În apropiere se află parcul Grădinii Sarmizegetusa, liceul privat Heritage, stadionul Zimbru, supermarketul NR.1, UTM.
Botanica, Chișinău
199.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Reprezintă un proiect unic în segmentul rezidențial suburban – orășelul de vile „GREEN VILLAS”. Teritoriul intravilan cu o suprafață de 30 hectare este amplasat în imediata apropiere a orașului Chișinău, comuna Trușeni, într-o zonă pitorească, ecologic pură. Aici veți avea parte de aer curat, răcoarea pădurilor verzi și posibilitatea unică de a dispune de un trai confortabil. Propunem spre vinzare DUPLEX - o casa de locuit cu 2 nivel, cu suprfata de 115 m², la varianta alba. Nivelul 1- bucatarie, living, hol, debara, bloc sanitar, terasa, loc de parcare. Nivelul 2- dormitor, dormitor, dormitor, bloc sanitar, debara, coridor. Priveliste extraordinare spre oras , loc linistit cu aer curat. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Chișinău mun.,com. Trușeni
4 camere
80.500 eur
15.06.2018
Mai multsimpluimobil.md
Complain
Se vinde Duplex, amplsat în Durlești. Suprafața este de 126 mp în 2 nivele. Compartimentare: garaj, living, bucătărie, 2 dormitoare, bloc sanitar. Imobilul este construit din materiale de cea mai înaltă calitate cu reparație euro de calitate superioară, mobilat. Curtea este pavată, bine amenajată cu loc de parcare acoperit , foișor, intrare separată. Strada este pavată, în apropiere se afla magazinul Megusto, acces direct la transportul public.
Durlești, Chișinău
74.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Se vinde Duplex, Durlești! Teren 2.8 ari, suprafața casei 159 mp. Casa a fost construită din materiale de cea mai înaltă calitate. Compartimentare: - I nivel: bucătărie, living, bloc sanitar, debara; - II nivel: 2 dormitoare, dressing, bloc sanitar, hol; - III nivel: mansardă amenajată, balcon; Facilități: - construită din piatră de calcar; - izolată cu polesterol; - acoperiș țiglă metalică; - geamuri termopane; - comunicații conectate; - terasă de vară spațioasă. Curtea este amenajată cu pomi decorativi, strada cu acces restrâns, asfaltată. În apropiere se află: grădiniță, liceul privat Orizont, policlinică, supermarket, transport public în orice direcție.
Durlești, Chișinău
87.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Se vinde Duplex, Buiucani, Valea Morilor! Teren 5 ari, suprafața casei 220 mp. Casa a fost recent construită cu materiale de cea mai înaltă calitate. Compartimentare: - 0 nivel: garaj pentru 2 automobile, vinotecă, beci, debara; - I nivel: bucătărie, sufragerie, living, 1 odaie, bloc sanitar, balcon; - II nivel: 3 dormitoare, spălătorie, bloc sanitar, balcon; - III nivel: mansardĂ amenajată; Facilități: - încălzire autonomă; - termopane Rehau; - izolată cu vată minerala 10 cm; - cazan de ultimă generație; - supraveghere video; - pază; - garaj pentru 2 mașini; - sistem de irigare automat; Curtea este amenajată cu pomi fructiferi, foișor, strada cu acces restrâns. În apropiere se află parcul Valea Morilor, Moldexpo.
Buiucani, Chișinău
209.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Se vinde casă de tip Duplex, Durlești! Casa are suprafața de 210 mp, amplasată pe un teren de 3 ari. Compartimentat în 3 nivele: I - bloc sanitar, bucătărie, hol, o odaie. II - 3 dormitoare, bloc sanitar, balcon. III - 2 dormitoare, bloc sanitar, 2 debarale. Facilități: izolată cu polesterol, pardosea caldă, pereții exteriori şi interiori sunt din piatră de calcar. Duplexul se prezintă în variantă albă în interior. În apropiere se află , magazin alimentar, stație de transport public.
Durlești, Chișinău
99.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Se vinde duplex, strada centrală în Cricova! Imobilul este divizat în 2 zone, situat pe un teren de 11 ari cu o suprafață de 119 mp. I zona de odihnă (saună, cameră de odihnă, bloc sanitar); II casă de locuit compartimentată în: 0 nivel - beci, debara, bucătărie; 1 nivel - bucătărie, living, bloc sanitar, hol; 2 nivel - 3 dormitoare, 2 blocuri sanitare, debara, 2 balcoane. Curtea este pavată, cu pomi decorativi și fructiferi, terasă de vară foișor, stradă asfaltată, garaj. Imobilul este amplasat într-o zonă pitorească, în apropiere se află beciurile Vinăriei Cricova.
Cricova, Suburbie
65.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Se vinde Duplex, amplasat în Durlești. Suprafața este de 122 mp în 3 nivele. Compartimentare: I - hol; II - bucătărie, bloc sanitar, hol; III - 3 dormitoare, bloc sanitar, 2 debarale, balcon. Facilități: - comunicațiile sunt conectate; - izolată; - cazan; - garaj; - întrare separată; - pereții exteriori şi interiori sunt din piatră de calcar; - vecini superbi. Imobilul este construit din materiale de cea mai înaltă calitate cu reparație euro de calitate superioară, mobilat. Curtea este pavată,amenajată, zonă liniștită, aproape de pădure. Strada este asfaltată, acces la transportul public.
Durlești, Chișinău
73.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Se vinde casă de tip Duplex, sect. Botanica. Casa are suprafață de 100 mp, amplasată pe un teren de 1.5 ari. Compartimentat în 3 nivele: Nivelul 0 - subsol; Nivelul I - bucătărie, bloc sanitar, hol, o odaie; Nivelul II - 2 dormitoare, bloc sanitar, terasă; Facilități: - pereții exteriori şi interiori sunt din piatră de calcar; - izolată cu polesterol; - termopane Low-E; - pardosea caldă; - garaj de tip închis; - curtea pavată; În apropiere se află magazin alimentar, stație de transport public, grădiniță. EXISTĂ POSIBILITATE DE A ACHITA ÎN RATE!
Botanica, Chișinău
77.900 eur
18.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Se vinde apartament de tip DUPLEX, amplasat în Durlești. Suprafața este de 108 mp în 2 nivele. Compartimentare: 0 nivel - saună, beci, cameră de odihnă, bloc sanitar. 1 nivel - living, bucătărie, 2 dormitoare, bloc sanitar. Imobilul este construit din materiale de cea mai înaltă calitate cu reparație euro de calitate superioară, mobilat. Curtea este pavată, bine amenajată cu loc de parcare acoperit , foișor, parcare de tip deschisă. În apropiere se afla magazinul Megusto, acces direct la transportul public.
Durlești, Chișinău
69.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Complain
Propunem spre vinzare o casa de locuit Duplex cu 3 nivele, cu suprfata de 180 m², amplasata pe un teren de 3 ari, la Stăuceni. Casa este cu euroreparația, mobilata cu toate necesare pentru trai. Priveliste extraordinare spre oras , loc linistit cu aer curat. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Chișinău mun. Stăuceni,str. Salcîmilor
120.000 eur
15.06.2018
Mai multsimpluimobil.md
Complain
Amplasat intr-o zona linistita Imobilul este dat in exploatare. Vecinul locueste.
Duplex,Chisinau,sec. Rascani
4 camere
97.000 eur
26.01.2018
Mai multprotect-imobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Casă de vânzare
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more