Complain
Formatul ideal pentru trai în Chișinău, practicitatea este combinată cu intimitatea și confortul traiului urban de înaltă calitate. Construcție nouă executată cu gust și rafinament, la care se utilizează doar materialele de cea mai înaltă calitate: cotilet, fațada este finisată cu teracota decorativa ( plăci din piatra de calcar), ferestre germane KBE cu 6 camere de 88 mm. Casa este construita in 3 nivele cu suprafata totala 277 m2, la subsol este debara, beci, spalatorie si depozit. La primul nivel dispune de antreu, salon, bucatarie /living si baie; la al doilea nivel 3 dormitoare, debara si baie; al treilea nivel terasa cu vedere pitoreasca, parcare in fata casei pentru 2 masini. De la terasa se deschide o panorama deosebita spre oras. Curtea are 160 m2 cu design de landshaft și dale de pavaj, este complet amenajată, terasa la fel se da în exploatare finisată. Daca doriti sa deveniti proprietarul acestui imobil cu o arhitectură exclusivă, nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe detalii!!!
Spartacus,Кишинев,Рышкановка
5 camere
277 m²
174.000 eur
16.11.2018
5 camere277 m²16.11.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Se vinde casa cu un design unic, modern. Ea este situată în zona rezidențială de elită din spatele Universității Tehnice. Infrastructura bine dezvoltata, magazine, școală, grădiniță, parc. Specificații: Suprafața totală este de 236,6 m2 + 53,0 m2 terasa; Schema structurală - carcasa de beton cu umplutura de caramida; Pereți exteriori - blocuri ușoare; Paravane - cărămidă; Ferestrele sunt de cinci camere; Finisaj exterior - la cheie (placi de piatra + granit + garduri din sticla); Finisaj interior - versiune gri; Rețele - toate au intrat în clădire. Posibil de procurat in ipoteca prin intermediul companiilor PrimeCapital sau TopLeasing.
str. S. Radautanu,Кишинев,Рышкановка
4 camere
237 m²
90.000 eur
30.11.2018
4 camere237 m²30.11.2018
Mai multimobilmd.su
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Riscani, Casă de vânzare
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more