Descriere Spre vînzare casă în două nivele în sec. Buicani pe str. Suceava, suprafaţa totală este de 0,0603 ari, iar locativă de 139,5 m.p., cu 2 garaje, subsol cu beci. Casa este în stare bună din anul 2000, se vinde aşa cum în imagini, se vinde cu mobilă, cu tehnică de uz casnic, parcet laminat, terasă, grădină, canalizare, gazoduct, apeduct, încălzire automă, termopan, parchet, acoperiș cu ceramică roșie linie telefonică, internet, cablu TV, în apropiere liceu, grădiniţă, market etc. La fiecare etaj este bloc sanitar. Grădina este prelucrată, îngrijit, copaci fructeferi, imobilul este gata de intrare.
Strada Suceava, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Buiucani
8 camere
139 m²
216.500 eur
08.05.2018
Mai multtopimobiliare.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Buiucani, Casă de vânzare
Propunem spre vanzare un apartament in Chisinau, sectorul: Buiucani, strada Ghioceilor 2, in apropiere de Valea Morilor si Moldexpo. Apartamentul dispune de: izolatie exterioara cu polistirol ( creste eficienta termica ), izolatie fonica intre nivele, usa metalica, geamuri termopan, incalzire autonoma, reparatie euro cu materiale de calitate inalta, teren de joaca pentru copii, contoare individuale la gaz, lumina si apa, locuri de parcare, zona verde si linistita. Apartamentul este bilateral, si dispune de 2 blocuri sanitare. Facilitati zona: transport public la doar 2 minute de casa, magazine alimentare, unitati bancare, gradinita, scoala, liceu, si multe alte puncte de interes public. Achitarea prin credit, cu prima rata de 30% din costul total – 18700 euro. Pentru mai multe informatii, apelati: 062 148 481.
Ghioceilor 2,Кишинев,Буюканы
2 camere
70 m²
59.700 eur
16.08.2018
Mai multimobilmd.su
Se vinde casa de 105 m2 pe un lot de pamint de 17 ari. Este amplasat pe strada centrala Stefan cel Mare. In fata casei se afla statia de rutiere: Chisinau - Suruceni, care merge pina la Piata Centrala si rutiera 145 care merge pina la sect. Buiucani. Tot aici se afla magazinul alimentar. Din partea statiei si din partea de sus a lotului este cite o fintina (de tot sunt doua). Casa poate fi reconstruita sau demolata. Sunt conectate toate comunicatiile: lumina, apa, teava de gaz se afla chiar in ograda (se vede in poza). Drumul catre casa este asfaltat. La fel amplasarea este foarte comoda pentru deschiderea unei afaceri.
Stefan cel Mare 60,Яловены,Центр
4 camere
105 m²
25.000 eur
29.07.2018
Mai multimobilmd.su
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more