Se vinde casa din caramida si tigla ceramica, anul costructiei 2013, 3 camere, mobilat si utilat. 8 ari. Izolata, gresie, faianta, laminat, termopan. Incalzire autonoma, apa, canalizare, internet. 5-10 km de la Chisinau. Transport public.
Izmail 7 Slobozia Doamnei Individuala cu gradina,Кишинев,Центр
3 camere
110 m²
36.000 eur
16.08.2018
Mai multimobilmd.su
Spre vinzare casa cu suprafata 70 mp situata in mun.Chisinau, or.Vatra, str.Dacia. Casa cu euroreparatie are o amplasare foarte buna si o planificare comoda. Compartimente: -2 dormitoare -bucatarie -bloc sanitar. Facilitati: -Incalzire autonoma -geamuri termopane -termoizolata pe exterior -mobilat+tehnica de uz casnic -curte frumos amenajata -drum asfaltat -loc linistit -la 2 minute de transport public -in apropiere:market, farmacie, gradinita, scoala, etc. Posibil schimb pe apartament sau achitarea in rate.
Dacia,Кишинев,Центр
70 m²
42.000 eur
27.07.2018
Mai multimobilmd.su
Spre vinzare casa cu suprafata 75 mp situata la 5 minute de la oras, in localitatea Vatra, str.Gradinilor! Este amplasata pe un teren de 4 ari intr-un sector nou al or.Vatra. Compartimente: -2 dormitoare -bucatarie -bloc sanitar -beci Facilitati: -mobilat+tehnica de uz casnic -incalzire autonoma+soba -geamuri termopane -usi din lemn natural -curte pavata cu GRANIT natural -lucrarile exterioare finisate cu granit natural -toate comunicatiile conectate -drum asfaltat -3 minute pe jos pina la transport public -iluminare stradala cu led -teren de joaca pentru copii -acces la transport public -market, farmacii, etc. Posibil schimb sau achitarea in rate.
Dacia,Кишинев,Центр
75 m²
34.000 eur
27.07.2018
Mai multimobilmd.su
Se vinde cea mai exclusivă Vilă, în apropiere de Pânzele Albe! Amplasată pe malul lacului Ghidighici, pe un teren de 18 ari, construită din bârne după o tehnologie inovatoare, cu suprafața de 420 mp. Facilități: - mobilată cu cel mai exclusiv mobilier; - acoperiş gont; - şemineu; - saună, bazin; - pardosea caldă; - cazan pe peleți în volum de 1 tona; - pază; - terasă; - termopane Salamander. Zona se deosebeşte prin Liniştea şi Priveliştea deosebită, ieşire directă spre lac. Toate comunicațiile sunt.
Ghidighici, Suburbie
419.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Vatra, Casă de vânzare
AXA Imobil este aproape de fiecare cu oferte accesibile! Vă propunem spre vânzare apartament în Vatra, str. Mihai Eminescu. Imobilul are suprafața de 62 mp și este amplasat la etajul 3. Dispune de reparație cosmetică, încălzire autonomă, geamuri termopan, ușă blindată la intrare. Apartamentul are o compartimentare comodă: 3 camere, bucătărie, balcon și bloc sanitar. Se vinde parțial mobilat și utilat. Unul din principalele plusuri ale imobilului este poziționarea în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun. Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de bănci, farmacii, școli, grădinițe și alte puncte de interes. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!! La procurarea apartamentului, beneficiați de 15 % reducere la materialele de finisare.
Apartamente - Suburbii, Vatra
3 camere
62 m²
24.900 eur
01.02.2018
Mai multaxaimobil.md
AXA Imobil este aproape de fiecare cu oferte accesibile! Vă propunem spre vânzare apartament în Vatra, str. Ștefan Vodă. Imobilul are suprafața de 78 mp și este amplasat la nivelul 3 din 5. Dispune de reparație cosmetică. Apartamentul are o compartimentare comodă: 3 camere, bucătărie și bloc sanitar. Se vinde mobilat. Unul din principalele plusuri ale imobilului este poziționarea în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun. Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de bănci, farmacii, școli, grădinițe și alte puncte de interes. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Apartamente - Suburbii, Vatra
3 camere
78 m²
31.900 eur
14.12.2017
Mai multaxaimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more