Complain
Vă propunem spre vânzare apartament în Vatra, str. Luceafărul 1B. Imobilul are suprafața de 65 mp și este amplasat într-un loc ecologic. Dispune de reparație cosmetică, încălzire autonomă, beci și terasa afara Apartamentul are o compartimentare comodă: 2 camere, 2 coridoare, bucătărie ,bloc sanitar si o cameruta pentru depozitarea instrumentelor. Se vinde parțial mobilat și utilat. Unul din principalele plusuri ale imobilului este poziționarea în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun si locul linistit si ecologic. Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de bănci, farmacii, școli, grădinițe și alte puncte de interes. Gard imprejurul case nu este dar este posibil de facut doar terasa este ingradita ce are iesire din casa direct la ea. Mai multe detalii la telefon 068533837 sau pe Viber,Whatsapp...
Luceafarul 1B,Кишинев,Центр
2 camere
65 m²
20.990 eur
13.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Schimb casa in or. Vatra pe 4 ari cu euroreparatie partial mobilat, garaj, beci, bucatarie de vara. toate comunicatiile pe apartament de serie in Chisinau MS, 143, 135, 102. Astept propunerile Dstra.
Podgorenilor,Кишинев,Центр
3 camere
85 m²
37.000 eur
25.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Se vinde cea mai exclusivă Vilă, în apropiere de Pânzele Albe! Amplasată pe malul lacului Ghidighici, pe un teren de 18 ari, construită din bârne după o tehnologie inovatoare, cu suprafața de 420 mp. Facilități: - mobilată cu cel mai exclusiv mobilier; - acoperiş gont; - şemineu; - saună, bazin; - pardosea caldă; - cazan pe peleți în volum de 1 tona; - pază; - terasă; - termopane Salamander. Zona se deosebeşte prin Liniştea şi Priveliştea deosebită, ieşire directă spre lac. Toate comunicațiile sunt.
Ghidighici, Suburbie
419.900 eur
14.06.2018
Mai multremark.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Vatra, Casă de vânzare
Complain
AXA Imobil este aproape de fiecare cu oferte accesibile! Vă propunem spre vânzare apartament în Vatra, str. Mihai Eminescu. Imobilul are suprafața de 62 mp și este amplasat la etajul 3. Dispune de reparație cosmetică, încălzire autonomă, geamuri termopan, ușă blindată la intrare. Apartamentul are o compartimentare comodă: 3 camere, bucătărie, balcon și bloc sanitar. Se vinde parțial mobilat și utilat. Unul din principalele plusuri ale imobilului este poziționarea în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun. Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de bănci, farmacii, școli, grădinițe și alte puncte de interes. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!! La procurarea apartamentului, beneficiați de 15 % reducere la materialele de finisare.
Apartamente - Suburbii, Vatra
3 camere
62 m²
24.900 eur
01.02.2018
Mai multaxaimobil.md
Complain
AXA Imobil este aproape de fiecare cu oferte accesibile! Vă propunem spre vânzare apartament în Vatra, str. Ștefan Vodă. Imobilul are suprafața de 78 mp și este amplasat la nivelul 3 din 5. Dispune de reparație cosmetică. Apartamentul are o compartimentare comodă: 3 camere, bucătărie și bloc sanitar. Se vinde mobilat. Unul din principalele plusuri ale imobilului este poziționarea în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun. Casa este amplasată într-un sector cu o infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de bănci, farmacii, școli, grădinițe și alte puncte de interes. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Apartamente - Suburbii, Vatra
3 camere
78 m²
31.900 eur
14.12.2017
Mai multaxaimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more