Complain
Descriere Se dau în chirie oficii spațioase cu orice tip de destinație situate pe strada Grigore Vieru, în Hotelulu Turist din centrul capitalei. Costul per metru mătrat variază de la 7-9 euro. Suprafețele variază de la 13m.p. pînă la 150m.p.. Oficiile cu o cameră au următorele suprafețe: 13m.p., 16 m.p(detine balcon) și 17m.p.. Oficiile cu 2 odăi au următorele suprafețe: 32m.p., 34m.p și 35 m.p. Este un oficiu triplu cu suprafața de 44 m.p.(deține 3 balcoane). Sunt 2 începeri cu suprafața de 150 m.p., una se află la etajul 2 , costul per metru petrat este 5-6 euro, încăperea necesită reparație, a doua încăpere se află la etajul 1, prețul per metru petrat este de 25 euro, necesită reparație (fost cazino). Încălzirea este autonomă, acces la apă caldă și rece, toate oficiile au wc, serviciile comunale pe timp de vară sunt în jur de 300 lei, iarna sunt în jur de 600-650 lei per oficiu. Acces variat la transport public munincipal. În apropiere se află universitate, librărie, bănci, supermarket, cafenele, spital, zona de recreere, strada pietonală.
Bulevardul Grigore Vieru 9, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Centru
13 m²
7 eur
18.09.2018
Mai multtopimobiliare.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдавия
3 camere
103 m²
700 eur
11.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial, amplasat în sectorul Centru pe strada Grigore Vieru. Spațiu comercial se desfășoară pe o suprafață de 140 m.p. Imobilul este constituit din 3 odăi. Parcare de tip deschis. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдова
3 camere
140 m²
2.520 eur
25.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit : dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 8,160€ 180€ Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдова
1 cameră
40 m²
27.200 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc vechi, Spațiu comercial se desfășoară pe o În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдова
127 m²
860 eur
18.05.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc vechi, Oficiu se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдова
3 camere
88 m²
615 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc vechi, amplasat în sectorul Centru pe strada Grigore Vieru. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 46 m.p. Imobilul este constituit din 2 odai separate: dormitor, salon, bucătărie, 2 blocuri sanitare, antreu. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдова
2 camere
46 m²
230 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Bulevardul Grigore Vieru
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more