Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit : dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderobă. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 8,160€ 180€ Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдова
1 cameră
40 m²
27.200 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie spațiu comercial în bloc vechi, Spațiu comercial se desfășoară pe o În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдова
127 m²
860 eur
18.05.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie oficiu în bloc vechi, Oficiu se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit din În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдова
3 camere
88 m²
615 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc vechi, amplasat în sectorul Centru pe strada Grigore Vieru. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 46 m.p. Imobilul este constituit din 2 odai separate: dormitor, salon, bucătărie, 2 blocuri sanitare, antreu. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Bulevardul Grigore Vieru, Chișinău, Молдова
2 camere
46 m²
230 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Bulevardul Grigore Vieru
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more