M2 vă propune garsonieră în stare locativă foarte bună, în bloc vechi din sec. Buiucani pe str. Doina și Ion Aldea-Teodorovici. În imediata apropiere de magazine, școală, grădinițe, farmacie etc. ! Imobilul are suprafața de 18 m2 cu bucătărie amenajată în cameră și bloc sanitar Propriu ! Caracteristicile apartamentului: Încălzire centralizată; Geamuri termopane; Laminat; Mobilă+tehnică de uz casnic; Internet, Interfon, Videofon și TV; Toate comunicațiile sunt conectate. Accesul la transport în orice direcție a orașului. B.E.
str. Doina și Ion Aldea-Teodorovici,Chișinău Buiucani
1 cameră
13.300 eur
13.08.2018
Mai multm2.md
De vânzare apartament cu o suprafață de 39 mp, în bloc de 5 etaje, amplasat în sect. Poșta Veche, în apropiere de market, grădinițe, farmacii, bănci etc. Compartimentare reușită: 2 camere, bucătărie, balcon și bloc sanitar. Locuința în stare bună se prezintă cu următoarele facilități: – parțial mobilat+tehnică de uz casnic; – toate comunicațiile conectate; – geamuri din lemn; – încălzirea autonomă. Ograda este amenajată cu teren de joacă și parcare de tip deschis. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. A.C.
str. Doina,Poșta Veche Chișinău
2 camere
24.900 eur
16.07.2018
Mai multm2.md
Vindem apartament cu 2 odăi, amplasat în sectorul Poșta Veche, str. Doina. Spațiul se desfășoară pe o suprafață de 39 m2, fiind compartimentat în 2 odăi, bucătărie, bloc sanitar și balcon. Apartamentul este în stare locativă, necesită reparație, este parțial mobilat. Amplasarea reușită a blocului dat oferă un acces ușor la transport public în toate direcțiile. În apropiere mai multe puncte de interes.
mun. Chișinău, Poșta Veche str. Doina, 39 m2
2 camere
24.900 eur
14.06.2018
Mai multproprietar.md
Spre vînzare apartament cu 2 camerе, pe suprafața de 34 mp, amplasat în sect. Buiucani al capitalei, pe str. Doina și Ion Aldea Teodoorovici. În imediata apropiere de piața Flacăra, marketul Fidesco, farmacii, grădiniță, școală, spital, stații de transport public în orice direcție a orașului. Utilitățile imobilului: – reparație cosmetică; – încălzire centralizată; – geamuri termopane; – mobilă + tehnică de uz casnic; – conectat la toate comunicațiile. Blocul are o scară curată, iar curtea lui este amenajată cu teren de joacă pentru copii și parcare de tip deschis. B.E.
str. Doina și Ion Aldea Teodoorovici,Chișinău Buiucani
2 camere
20.300 eur
20.04.2018
Mai multm2.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, str. Doina
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more