Complain
Vă punem la dispoziție o ofertă pentru cei ce au obosit de chirie! Apartament cu 1 cameră, cu suprafața de 29 mp, cu bucătărie, bloc sanitar, antreu. Facilități: – Reparație; – Mobilat și utilat; – Încălzire centralizată; – Geamuri Termopan; – Comunicații conectate; Amplasarea comodă permite accesul la toate punctele de necesitate socială, precum și transport public în toate direcțiile orașului! B.E.
str. Doina,Poșta Veche Chișinău
1 cameră
18.900 eur
18.10.2018
Mai multm2.md
Complain
De vânzare apartament cu o suprafață de 30 m.p., amplasat în sectorul Poșta Veche, str. Doina. Locuința este compartimentată în: 2 camere, bucătărie, bloc sanitar, antreu și se prezintă cu următoarele facilități: – toate comunicațiile conectate; – încălzire centralizată; – mobilată și utilată cu tehnică de uz casnic; – internet, TV, interfon, telefonie. În imediată apropiere găsiți: magazine, școală, grădiniță, stații de alimentare etc. Curtea este amenajată cu teren de joacă și parcare de tip deschis. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. (MP)
str. Doina,Poșta Veche Chișinău
2 camere
18.500 eur
18.10.2018
Mai multm2.md
Complain
Se vinde casă amplasată în sect. Buiucani, str. Ion și Doina Teodorovici. Suprafața terenului constituie 6 ari, iar suprafața casei este de 170 mp. Casa este amplasată pe două nivele și mansardă. Compartimentată în: Nivelul 1: living, bucătărie, birou și bloc sanitar, Nivelul 2: 3 dormitoare , garderobă, bloc sanitar, 2 balcoane Subsol: cazangerie, beci, Mansardă: zonă de odihnă cu bloc sanitar separat. Locuința a fost recent reparată. Totul este absolut nou, nimeni nu a locuit. Zona este liniștită, în preajmă: market, parc, școli, grădinițe. Transport în orice direcție a orașului.
str. Ion și Doina Teodorovici Chișinău,Chișinău
4 camere
170 m²
335.000 eur
05.09.2018
Mai multokeyimobil.md
Complain
Vindem apartament cu 2 odăi, amplasat în sectorul Poșta Veche, str. Doina. Spațiul se desfășoară pe o suprafață de 39 m2, fiind compartimentat în 2 odăi, bucătărie, bloc sanitar și balcon. Apartamentul este în stare locativă, necesită reparație, este parțial mobilat. Amplasarea reușită a blocului dat oferă un acces ușor la transport public în toate direcțiile. În apropiere mai multe puncte de interes.
mun. Chișinău, Poșta Veche str. Doina, 39 m2
2 camere
24.900 eur
14.06.2018
Mai multproprietar.md
Complain
Spre vînzare apartament cu 2 camerе, pe suprafața de 34 mp, amplasat în sect. Buiucani al capitalei, pe str. Doina și Ion Aldea Teodoorovici. În imediata apropiere de piața Flacăra, marketul Fidesco, farmacii, grădiniță, școală, spital, stații de transport public în orice direcție a orașului. Utilitățile imobilului: – reparație cosmetică; – încălzire centralizată; – geamuri termopane; – mobilă + tehnică de uz casnic; – conectat la toate comunicațiile. Blocul are o scară curată, iar curtea lui este amenajată cu teren de joacă pentru copii și parcare de tip deschis. B.E.
str. Doina și Ion Aldea Teodoorovici,Chișinău Buiucani
2 camere
20.300 eur
20.04.2018
Mai multm2.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, str. Doina
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more