Complain
Se vinde casă nefinisată în situat intr-o zona linistita, cu infrastructura dezvoltata, Posta Veche, str. Voluntar Filip Lupascu, cu intrare din str. Petricani si șos. Balcani. Zona apropiata de traseul spre Universitatea Agrară de Stat din Moldova, linga padure, aer curat, departea de aglomeratia din capitala. Casa este nefinisata, cu 2 etaje, cuprinde dormitoare spatioase, 2 băi, 3 balcoane și numeroase dependințe. Suprafața totală fiind de 250 mp. Toate comunicațiile sunt conectate: gazoduct, canalizare, aprovizionare cu energie electrică, apeduct. In curte sunt plantati pomi, beneficiati si de suficient spatiu pentru a va amenaja o zona pentru odihna sau pentru construcții adiacente. Posibil achitare in credit. Gaz Aprovizionare cu apă Aprovizionare cu energie electrică Canalizare Drum asfaltat Intrare separată Amplasat în localitate Zonă de parc
str. Voluntar Filip Lupascu/ str. Petricani,Chisinau, Posta Veche
6 camere
250 m²
75.000 eur
05.09.2018
Mai multipremier.md
Complain
Se vinde teren pentru construcție, 1,1 ha. se afla la sec. Sculeni, pe str. Petricani. Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru cei care iși doresc liniște, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Chișinau Buiucani,str. Petricani 94/1
110 m²
880.000 eur
15.06.2018
Mai multsimpluimobil.md
Complain
Vă propunem spre vânzare o casă încăpătoare. Amplasată în sect. Buiucani în preajma magazinului Pegas. Locuința dispune de o suprafață generoasă de 130 mp! Casa este în construcție și dispune de 2 nivele. Proprietatea este construită din piatră naturală de calcar (cotileț). Cu comunicații conectate (gaz, lumină și apă). Toate acestea vor asigura condițiile necesare unui trai confortabil, relaxat și sigur, într-un cadru natural deosebit și în același timp liniștit, suficient de aproape, ca să beneficieze de mijloacele de transport în comun aferent și suficient de departe pentru a fi ferită de zgomotul și praful traficului.
str. Petricani Chișinău,Chișinău
3 camere
130 m²
89.000 eur
15.03.2018
Mai multokeyimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, str. Petricani
Complain
Descriere Se dă în chirie oficiu mobilat pe str. Petricani din sectorul Rîșcani al orașului Chișinău. Oficiu este cu euroreparație, înalțimea 2,70, deține aer condiționat și încălzire autonomă, are conexiunile sale la toate rețelile: apă, canalizare, internet, linie telefonică, sistem complect de electricitate (prize, întrerupătoare), bloc sanitar cu baie sepărată, mobilă de birou, are contoarele sale și intrare separată. Este parcare deschisă, sistemă de supraveghere, bănci, magazine alementare, acces direct la stradă și la transport public munincipal. prețul este de 6.2 euro m/p.
Petricani Street, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Rîșcani
5 camere
118 m²
6 eur
27.07.2018
Mai multtopimobiliare.md
Complain
Descriere Se dă în chirie oficii pe str. Petricani din sectorul Rîșcani al orașului Chișinău. Oficile este cu euroreparație, înalțimea 2,70, deține aer condiționat și încălzire autonomă, fiecare oficiu are conexiunile sale la toate rețelile: apă, canalizare, internet, linie telefonică, sistem complect de electricitate (prize, întrerupătoare), bloc sanitar, fiecare oficiu are contoarele sale. Este parcare deschisă, sistemă de supraveghere, bănci, magazine alementare, acces direct la stradă și la transport public munincipal. Oficiii sunt: etajul 2 – 350 m/p; etajul 3 – 109 m/p cu 40 m/p și 20 m/p + bloc sanitar; etalu 3 – 135 m/p cu 45 m/p, 35 m/p și 50 m/p + bloc sanitar; etajul 4 – 107 m/p cu 20 m/p și 50 m/p + bloc sanitar, prețul la toate oficile sunt de 5 euro m/p.
Petricani Street, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Rîșcani, Rîșcani, Rîșcani
3 camere
350 m²
5 eur
27.07.2018
Mai multtopimobiliare.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more