Nu s-a găsit nimic
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Ashabad
Se propune la vânzare apartament cu 3 camere în complexul rezidențial de pe strada Ashabad 127, în blocul G la preț redus de numai 460 EUR/m2 cu o amplasare de mijloc.Complexul rezidențial modern „Ashabad” reprezintă un ansamblu arhitectural funcțional și organic cu un interior contemporan și cu apartamente comode cu o planificare minunată.Pentru cei care preferă să ducă un mod de viață sănătos și activ, în complex va funcționa o piscină deschisă și o sală mare de sport. Pentru iubitorii de sport am construit încă un obiect exclusiv – teren artifical de football.Pentru parcarea mașinilor este prevăzută o parcare deschisă dar și boxe oferite ca garaje. Alături se află instituții preșcolare și licee.Cumpărați ampartament în Chișinău în complexul „Ashabad”, și locuiți într-un apartament confortabil cu toate utilitățile vieții contemporane.Dacă doriți cu euroreparație va fi de la 620 EUR/m2. Apartamentul cu euroreparație și mobilat va fi de la 710 EUR/m2.
Se propune la vânzare apartament cu 3 camere în complexul rezidențial de pe strada Ashabad 127, în blocul G la preț redus de numai 460 EUR/m2.Complexul rezidențial modern „Ashabad” reprezintă un ansamblu arhitectural funcțional și organic cu un interior contemporan și cu apartamente comode cu o planificare minunată.Pentru cei care preferă să ducă un mod de viață sănătos și activ, în complex va funcționa o piscină deschisă și o sală mare de sport. Pentru iubitorii de sport am construit încă un obiect exclusiv – teren artifical de football.Pentru parcarea mașinilor este prevăzută o parcare deschisă dar și boxe oferite ca garaje. Alături se află instituții preșcolare și licee.Cumpărați ampartament în Chișinău în complexul „Ashabad”, și locuiți într-un apartament confortabil cu toate utilitățile vieții contemporane.Dacă doriți cu euroreparație va fi de la 620 EUR/m2. Apartamentul cu euroreparație și mobilat va fi de la 710 EUR/m2.
Se propune la vânzare apartament cu 2 camere în complexul rezidențial de pe strada Ashabad 127, în blocul G la preț redus de numai 460 EUR/m2.Complexul rezidențial modern „Ashabad” reprezintă un ansamblu arhitectural funcțional și organic cu un interior contemporan și cu apartamente comode cu o planificare minunată.Pentru cei care preferă să ducă un mod de viață sănătos și activ, în complex va funcționa o piscină deschisă și o sală mare de sport. Pentru iubitorii de sport am construit încă un obiect exclusiv – teren artifical de football.Pentru parcarea mașinilor este prevăzută o parcare deschisă dar și boxe oferite ca garaje. Alături se află instituții preșcolare și licee.Cumpărați ampartament în Chișinău în complexul „Ashabad”, și locuiți într-un apartament confortabil cu toate utilitățile vieții contemporane.Dacă doriți cu euroreparație va fi de la 620 EUR/m2.Apartamentul cu euroreparație și mobilat va fi de la 710 EUR/m2.
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more