Complain
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit din dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, antreu, logie. Proiectul rezidențial AVRAM IANCU cuprinde apartamente modern și practic compartimentate destinate persoanelor care doresc o locuință la un standard înalt de construcție din punct de vedere al arhitecturii și calității. Complexul de apartamente noi AVRAM IANCU este amplasat in centrul capitalei, strada pe care se construiește este o zonă liniștită ce oferă un grad înalt de confort rezidenților. În imediata apropiere se găsesc toate facilitățile urbane necesare unui trai modern și dinamic: școală, grădiniță, centre medicale, centre comerciale și alte instituții de menire socială. – Regim de înălțime P+ 7E și P+ 4E; – zonă cu infrastructura dezvoltată; – acces facil către toate sectoarele orasului; – holuri după design individual; – teren de joacă dotat cu accesorii variate și inovative; Construcția proiectului se desfășoară în conformitate cu standardele UE. Apartamentele oferite propriatarilor vor dispune de: -tâmplărie PVC REHAU cu geamuri 4 anotimpuri; -lifturi silențioase produse UE; -fațade realizate din KLINKER; -izolare fonică și termică; -pardoseli și scări din marmură; -materiale de finisare de înaltă calitate. Darea in exploatare 2020. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 9,725 216 Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Avram Iancu, Chișinău, Молдова
1 cameră
46 m²
32.417 eur
16.07.2018
1 cameră46 m²16.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit din dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, antreu, logie. Proiectul rezidențial AVRAM IANCU cuprinde apartamente modern și practic compartimentate destinate persoanelor care doresc o locuință la un standard înalt de construcție din punct de vedere al arhitecturii și calității. Complexul de apartamente noi AVRAM IANCU este amplasat in centrul capitalei, strada pe care se construiește este o zonă liniștită ce oferă un grad înalt de confort rezidenților. În imediata apropiere se găsesc toate facilitățile urbane necesare unui trai modern și dinamic: școală, grădiniță, centre medicale, centre comerciale și alte instituții de menire socială. – Regim de înălțime P+ 7E și P+ 4E; – zonă cu infrastructura dezvoltată; – acces facil către toate sectoarele orasului; – holuri după design individual; – teren de joacă dotat cu accesorii variate și inovative; Construcția proiectului se desfășoară în conformitate cu standardele UE. Apartamentele oferite propriatarilor vor dispune de: -tâmplărie PVC REHAU cu geamuri 4 anotimpuri; -lifturi silențioase produse UE; -fațade realizate din KLINKER; -izolare fonică și termică; -pardoseli și scări din marmură; -materiale de finisare de înaltă calitate. Darea in exploatare 2020. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 9,000 200 Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Avram Iancu, Chișinău, Молдова
1 cameră
43 m²
30.000 eur
14.06.2018
1 cameră43 m²14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartamente 1, 2, 3 odai. În sectorul Centru pe strada Avram Iancu. Suprafața apartamentelor: 1 – camere – de 41,63 m² pina la 51,93 m² 2 – camere – de la 61,48 m² pina la 69,78 m² 3 – camere – de 73,10 m² pina la 104,46 m² Prețul pentru m² este de 700€ Prețul pentru apartament de la 29,150€ până la 73,150€ Proiectul rezidențial AVRAM IANCU cuprinde apartamente modern și practic compartimentate destinate persoanelor care doresc o locuință la un standard înalt de construcție din punct de vedere al arhitecturii și calității. Complexul de apartamente noi AVRAM IANCU este amplasat in centrul capitalei, strada pe care se construiește este o zonă liniștită ce oferă un grad înalt de confort rezidenților. În imediata apropiere se găsesc toate facilitățile urbane necesare unui trai modern și dinamic: școală, grădiniță, centre medicale, centre comerciale și alte instituții de menire socială. – Regim de înălțime P+ 7E și P+ 4E; – zonă cu infrastructura dezvoltată; – acces facil către toate sectoarele orasului; – holuri după design individual; – teren de joacă dotat cu accesorii variate și inovative; Construcția proiectului se desfășoară în conformitate cu standardele UE. Apartamentele oferite propriatarilor vor dispune de: -tâmplărie PVC REHAU cu geamuri 4 anotimpuri; -lifturi silențioase produse UE; -fațade realizate din KLINKER; -izolare fonică și termică; -pardoseli și scări din marmură; -materiale de finisare de înaltă calitate. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Avram Iancu, Chișinău, Молдова
1 cameră
29.150 eur
14.06.2018
1 cameră14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Avram Iancu
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more