Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 2 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Gheorghe Asachi, Chișinău, Молдавия
3 camere
87 m²
280 eur
04.09.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de Imobilul este constituit : living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon, antreu. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 9,900€ 220€ Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Gheorghe Asachi, Chișinău, Молдова
2 camere
54 m²
33.000 eur
16.07.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Descriere Spre vînzare apartament cu 2 camere în bloc nou, în sectorul Centru!! Apartamentul dispune de încălzire autonomă, ferestre termopan, internet, interfon, cablu TV. Prețul este negociabil!!!
Strada Gheorghe Asachi 4, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Centru
2 camere
61 m²
40.500 eur
27.07.2018
Mai multtopimobiliare.md
Complain
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc vechi (Seria102), Apartamentul se desfășoară pe o suprafață . Imobilul este constituit , bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 9,300 206 Cele mai avantajoase condiții de creditare pe piață. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Gheorghe Asachi, Chișinău, Молдова
1 cameră
37 m²
31.000 eur
26.06.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Gheorghe Asachi
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more