Complain
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc nou, amplasat în sectorul Riscani, pe strada Matei Basarab. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 65 m.p. Imobilul este constituit din 2 odai, bucătărie, 2 blocuri sanitare, antreu. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Matei Basarab, Chișinău, Молдова
2 camere
65 m²
300 eur
13.03.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Matei Basarab
Complain
Descriere Se prezintă spre vînzare apartament cu 2 camere în noul complex locativ: „Florilor Residence”, care este amplasat pe strada Florilor din sectorul Rîșcani al capitalei, unul din cele mai prestigioase și frumoase sectoare ale orașului Chișinău, avînd o rețea foarte accesibilă datorită Bd. Moscova, arterelor Florilor și Dimo. Accesul către blocuri se poate face din 2 părți diferite, fie de pe strada Florilor fie din partea străzii Matei Basarab, amplasat la 10 min de sectorul Centru sau Ciocană, 5 minute pînă la sectorul Poșta Veche. Însăși la construcția complexului au fost utilizate tehnologii moderne de inginerie cu utilizarea celor mai durabile și caliatative materiale, cum ar fi: coloanele din beton armat; pereții exteriori BCA cu grad sporit de termo și fonoizolare, ecologic, produs în Europa; fațada exterioară austriacă Baumit; termoizolare pereți exteriori; pereți interiori între apartamente BCA; termoizolare coloane cu vată minerală cu grosimea de 100mm; holul la fel este cu izolare din vată minerală; deține 2 ascensoare grecești Kleemann de tip silențios, fiind unu mai mare și unu mai mic. Blocul deține parcări subterane, curte îngrădită, teren de joacă pentru copii, dotat cu sistem antiîncediu, cu rezistență seismică. Pe etaj sunt 6 apartamente. În apropiere întîlnim: parcul Rîșcani, supermarket Fourchette, restaurante, cafenele, pizzerii și centre de agrenement, Universitatea Tehnică, Universitatea Slavonă, Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare”, Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Colegiul Financiar-Bancar, grădiniță de copii nr.100, 105, 108, cinematograful Patria, centrul de agrement „Patria Lukoil”. Acces rapid la transport comun cum ar fi: ruta 112, 119, 130, 186, 140, 127, troleibuzul 10 , 11. Apartamentul are o planificarte extrem de comodă, odăile sunt luminoase și spațioase. Apartamentul se preda în varianta albă cu următoarele proprietăți: pereții sunt tencuiți cu amestec uscat, gata de încleierea tapetelor; podeaua turnată la nivel gata de pentru laminat, parchet sau teracotă; electricitate-primu ciclu; încălzire autonomă germană, cazane Vaillant; termopane Viva Plast 3 camere, 2 sticle LOW-e de caliatate superioară; contoare de gaz și apă instalate; ușa blindată la intrare. Apartamentul are o suprafață totală de 71,7 m.p., prețul per metru pătrat constituie 590 euro.
Strada Florilor, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău,Rîșcani
2 camere
71 m²
42.303 eur
27.07.2018
Mai multtopimobiliare.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more