Complain
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament, în bloc locativ secundar (seria MS), Apartamentul se desfășoară pe o suprafață Imobilul este constituit , bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 7,170€ 159€ Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Tudor Vladimirescu, Chișinău, Молдова
1 cameră
35 m²
23.900 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Complain
Descriere Se dă în chirie apartament cu 3 odăi în orașul Durlești!! Apartamentul este foarte lumininos și frumos, cu reparație euro, dotat cu mobilier și tehnica necesară, internet, TV, încălzire autonomă, aparat de aer condiționat și ferestre termopan cu sticla de tip LOW-e, sistem complect de electricitate, interfon, deține parcare de tip deschis. În ogradă este teren pentru copii, loc liniștit, scări curate, magazine, supermarketuri, farmacii, grădinițe și școli. Acces rapid la transport public: microbus și troleibus. Se dă în chirie pe termen lung pentru familie fără copii. Prețul se mai discută.
strada Tudor Vladimirescu 51, Durlești, Moldova,Chișinău,Durlești
3 camere
45 m²
400 eur
08.05.2018
Mai multtopimobiliare.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Strada Tudor Vladimirescu
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more