Propunem spre achiziție apartament cu 1 odaie, cu suprafața de 38 m2 în sectorul Botanica, bd. Traian. Locuința este compartimentată în o odaie mare, bucătărie cu tehnică de uz casnic, 2 blocuri sanitare si 1 balcon. Apartamentul este mobilat și este efectuată euro reparație. Are o poziționare excelentă caracterizată prin infrastructură dezvoltată, în apropiere de absolut toate facilitățile necesare. Acces liber la transport public în toate direcțiile. (A.S)
mun. Chișinău, Botanica bd. Traian, 38 m2
1 cameră
29.500 eur
16.07.2018
Mai multproprietar.md
Oferim spre vînzare apartament cu 2 odăi cu living, situat în sectorul Botanica, bd. Traian. Apartamentul este compartimentat în 2 odăi cu living, bucătărie, bloc sanitar și balcon. Apartamentul dispune de euro reparație, este mobilat și cu tehnică de uz casnic. Amplasat într-o regiune superbă, în apropiere de diverse puncte de necesitate, de școală, grădiniță, market, parc etc. Acces liber la transportul public în toate direcțiile orașului. (S.L)
mun. Chișinău, Botanica bd. Traian, 58 m2
2 camere
39.750 eur
16.07.2018
Mai multproprietar.md
Oferim spre vînzare apartament cu 1 odaie, amplasat în sectorul Botanica, bd. Traian. Spațiul se desfășoară pe o suprafață de 38 m2, fiind divizat în 1 odaie, bucătărie, balcon și bloc sanitar. Locuința beneficiaza de euro reparație. Curtea de tip deschis, cu teren de joacă amenajat și locuri de parcare în fața casei. Amplasare reușită, caracterizată prin o infrastructură dezvoltată și acces liber la transport public în toate direcțiile orașului. (S.L.)
mun. Chișinău, Botanica bd. Traian, 38 m2
1 cameră
29.200 eur
16.07.2018
Mai multproprietar.md
De vînzare apartament, în blocul amplasat în sect. Botanica, pe bd. Traian. Apartamentul este compartimentat în 1 cameră și are suprafața de 34 mp. Imobilul are următoarele avantaje: – încălzire autonomă; – mobilă + tehnică de uz casnic; – geamuri din lemn; – seria Hrușiovka; – TV, telefonie, internet, intrfon; – toate comunicațiile conectate. Blocul este cu scara îngrijită. Ograda este amenajată cu teren de joacă pentru copii și parcare de tip deschis. Acces facil la multiple mijloace de transport în toate direcțiile orașului. B.E.
bd. Traian,Chișinău Botanica
1 cameră
28.900 eur
16.07.2018
Mai multm2.md
Vă propunem spre achiziție apartament cu 3 odăi, cu suprafața de 77 m2, situat în sectorul Botanica, bd. Traian. Apartamentul este compartimentat în 3 odăi, bucătărie cu tehnică de uz casnic,2 blocuri sanitare, 3 balcoane și 2 debarale, una interioară, iar alta situată în subsol. Poziționare excelentă caracterizată prin infrastructură dezvoltată, în apropiere de absolut toate facilitățile necesare. Acces liber la transport public în toate direcțiile. (S.L)
mun. Chișinău, Botanica bd. Traian, 77 m2
3 camere
39.000 eur
16.07.2018
Mai multproprietar.md
Apartament, ce se prezintă cu următoarele caracteristici: a) poziționat în sect. Botanica, bd. Traian. b) planificat în: 1 cameră, bucătărie, grup sanitar, balcon. c) metrajul total: 39mp. Dispune de următoarele DOTĂRI: - mobilă și tehnică - ferestre termopane - parchet - comunicațiile conectate Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. (c.c.) *******************Comision 0% pentru cumpărător************************* ***************************IPOTECĂ******************************* Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!! ********************Ofertele de schimb se discută****************** supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift Cablu TV Internet linie telefonică parchet geamuri cu electrocasnice mobilat gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica TRAIAN
1 cameră
39 m²
19.900 eur
16.07.2018
Mai multproimobil.md
M2 vă propune un apartament în stare locativă, în bloc vechi din sec. Botanica, la intersecția str. Grenoble și str. Traian. Imobilul are suprafața de 54 m2 și este compartimentat în: 2 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar separat, balcon și antreu. Caracteristicile apartamentului: Mobilat și utilat cu tehnică de uz casnic; Încălzire centralizată; Geamuri din lemn; Parcare de tip deschis; Internet, Interfon, Telefonie și TV; Toate comunicațiile sunt conectate (gaz). În apropierea blocului gasiti grădinițele 120 și 142, Gimnaziul Internat Nr2, Liceul Traian, Unimarket, IMC Market, bancă și altele. Accesul la transport în orice direcție a orașului. B.E.
str. Traian,Chișinău Botanica
2 camere
31.900 eur
16.07.2018
Mai multm2.md
În vânzare urgentă apartament cu o cameră și suprafața de 25 mp. Sectorul Botanica, bd. Traian. Locuința este în stare simplă, locativă. Dispune de Debara și mașină de spălat. Toate comunicațiile sunt conectate: curent electric, apă, gaz, sistem de încălzire centralizată. Bloc cu scară curată, curte amenajată cu teren de joacă și locuri de parcare. Infrastructură: liceu, supermarket, farmacie, bancă, grădiniță, etc. (l.p.) ****************************Comision 0% pentru cumpărător****************************** ************************IPOTECĂ************************ Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! ********************Ofertele de schimb se discută*********************** supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă linie telefonică gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica TRAIAN
1 cameră
25 m²
8.900 eur
16.07.2018
Mai multproimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre vinzare apartament, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit , living, bucătărie, bloc sanitar. Parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. 10,020 222 Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Bulevardul Traian, Chișinău, Молдова
2 camere
48 m²
33.400 eur
16.07.2018
Mai multcityimobil.md
M2 propune un apartament cu reparație euro, care merită atenția Dvs ! Situat în blocul de pe str. Traian, din sect. Botanica. Compartimentat în 1 cameră, bucătărie, bloc sanitar, antreu, imobilul are suprafața utilă de 42 mp ! Caracteristici: * încălzire centralizată, cu caloriferele schimbate; * geamuri termopane; *laminat, gresie; * comunicatiile conectate. Blocul se află într-o zonă accesibilă și dispune de:teren de joacă pentru copii, locuri de parcare. În imediata apropiere se află magazine, școală, grădiniță, farmacii etc. Acces liber la transportul public în orice direcție a orașului. B.E.
str. Traian,Chișinău Botanica
1 cameră
28.000 eur
16.07.2018
Mai multm2.md
Urgent ! Se vinde imobil în stare bună, în zonă dezvoltată! Caracteristici generale: - amplasare: sect. Botanica, bd. Traian. - în imediata apropiere de: grădiniță, școală, piață alimentară, cafenele, bancă, farmacii etc. - metrajul total: 37mp. - compartimentare: 1 cameră, bucătărie, bloc sanitar. Dotări: mobilă, tehnică de uz casnic, ferestre termopane, comunicațiile sunt conectate. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. (c.c.) ****************************Comision 0% pentru cumpărător****************************** ***************************IPOTECĂ******************************* Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!! ********************Ofertele de schimb se discută*********************** supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift Cablu TV Internet linie telefonică geamuri cu electrocasnice mobilat gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica TRAIAN
1 cameră
37 m²
25.000 eur
13.07.2018
Mai multproimobil.md
Vă propunem să vizualizați acest apartament cu o amplasare reușită, ce se prezintă cu următoarele cracteristici generale: - amplasare sect. Botanica, bd. Traian. - metrajul total 55 mp - compartimente: 1 cameră, bucătărie, bloc sanitar, balcon, subsol (10 mp), anexa (25 mp). Facilități: - euroreparație; - mobilă; - tehnică de uz casnic; - geamuri termopan; - comunicațiile conectate. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. (T.T) *************Comision 0% pentru cumpărător*************** ***********************IPOTECĂ*************************** Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! **************Ofertele de schimb se discută******************* supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift Cablu TV Internet linie telefonică geamuri cu electrocasnice mobilat gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica BD. TRAIAN
1 cameră
55 m²
26.500 eur
27.06.2018
Mai multproimobil.md
M2 vă propune un apartament în stare locativă, în bloc vechi din sec. Botanica pe str. Traian. Imobilul are suprafața de 49 m2 și este compartimentat în: 2 camere, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Caracteristicile apartamentului: În apropierea blocului gasiti grădiniță, scoală, magazine, bancă și altele. Accesul la transport în orice direcție a orașului. B.E.
str. Traian,Chișinău Botanica
2 camere
37.000 eur
22.06.2018
Mai multm2.md
Spre achiziție imobil cu 3 camere, amplasat în sectorul Botanica, bd. Traian. Suprafața totală de 72 mp. Dispune de compartimentare comodă. Apartamentul include: - stare locativă; - mobilă; - tehnică de uz casnic; - geamuri termopan; - parchet; - condiționer; - toate comunicaţiile conectate. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului.(T.T) *************Comision 0% pentru cumpărător*************** ***********************IPOTECĂ*************************** Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! **************Ofertele de schimb se discută************* aer conditionat supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift Cablu TV Internet linie telefonică parchet geamuri aer conditionat cu electrocasnice mobilat gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica BD. TRAIAN
3 camere
72 m²
35.900 eur
04.07.2018
Mai multproimobil.md
Vă propunem spre vînzare apartament cu 1 cameră, situat în sect. Botanica, bd. Traian.Amplasare reușită. Imobilul include: * euroreparație; * mobilă; * tehnică de uz casnic; * geamuri termopan; * laminat; * toate comunicațiile conectate. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului.(T.T) *************Comision 0% pentru cumpărător*************** ***********************IPOTECĂ*************************** Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! **************Ofertele de schimb se discută************* supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift Cablu TV Internet linie telefonică geamuri cu electrocasnice mobilat gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica BD. TRAIAN
1 cameră
40 m²
27.500 eur
10.07.2018
Mai multproimobil.md
Spre vînzare apartament cu 4 camere, 100 m.p. În imediata apropiere: grădiniță, școală, piață alimentară, cafenele, bancă, farmacii etc. Dotările: – euroreparație – termopane – conectat la toate comunicațiile, – mobilă, – tehnică de uz casnic, – 1 balcon, – 2 blocuri sanitare -încălzire autonomă. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. supermarket spital/clinica zona de parcare Internet geamuri termopan scoala gradinita linie telefonica incalzire autonoma teren de joaca cablu TV lift usa blindata interfon sistem de alarma gata de intrare parchet piața air conditionat
Traian,Chișinău,Ciocana
4 camere
100 m²
66.900 eur
15.06.2018
Mai multapartamentgrup.md
Imobil comercial sub restaurant, cafe, bar se află pe bd. Traian, sector Botanica. Cladire este cu euroreparație, cu suprafața de 450 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc.
Chișinau Botanica,bd. Traian
3.600 eur
15.06.2018
Mai multsimpluimobil.md
Spre vânzare apartament în sectorul Botanica al capitalei, pe bd. Traian. Este compus dintr-o cameră cu suprafața de 60 mp, mobilat și utilat. *Geamuri termopan *Ușă blindată *Boiler Imobilul este situat într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată, în apropiere de supermarket-uri, bănci, farmacii, școlă, grădiniță etc. În curtea blocului este amplasat teren de joacă pentru copii și parcare de tip deschis. supermarket zona de parcare Internet geamuri termopan scoala gradinita linie telefonica incalzire autonoma teren de joaca cablu TV usa blindata gata de intrare piața
bd. Traian,Chișinău,Botanica
1 cameră
60 m²
29.900 eur
15.06.2018
Mai multapartamentgrup.md
În vânzare apartament cu 1 cameră, sect. Botanica. În apropiere se află bancă, gradiniță, școală, farmacie, piață alimentară, market etc. Beneficiile locuinței: - încalzire centralizată; - apă caldă centralizată; - mobilată; - tehnică de uz casnic; - comunicațiile conectate. Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. (c.c.) ***************************Comision 0% pentru cumpărător****************************** ***************************IPOTECĂ******************************* Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! ********************Ofertele de schimb se discută*********************** supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift Cablu TV Internet linie telefonică parchet cu electrocasnice mobilat gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica TRAIAN
1 cameră
38 m²
24.900 eur
08.06.2018
Mai multproimobil.md
Spre vînzare apartament amplasat în sect. Botanica, pe bd. Traian. Suprafața utilă a imobilului este de 52mp. Planificare: 2 camere, bucătărie, balcon, bloc sanitar. În imediata apropiere de: grădiniță, școală, piață alimentară, cafenele, bancă, farmacie etc. Utilitățile imobilului: - euroreparație - parchet - ferestre termopane - conectat la toate comunicațiile Regăsiți: parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. (c.c.) ***********************Comision 0% pentru cumpărător************************* ***************************IPOTECĂ******************************* Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!! ********************Ofertele de schimb se discută****************** supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift Cablu TV Internet linie telefonică parchet geamuri gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica TRAIAN
2 camere
52 m²
39.000 eur
31.05.2018
Mai multproimobil.md
Apartament cu 1 cameră spre vînzare, situat în sect. Botanica, str. Traian. Metrajul total a imobilului este de 35 mp. Zonă cu infrastructură dezvoltată și are acces la numeroase puncte de interes: grădiniță, școală, piață alimentară, cafenele, bancă, farmacii, restaurante, stații de alimenatre, supermarket etc. Proprietatea are următoarele dotări: - stare locativă bună; - mobilată; - tehnică de uz casnic; - ferestre termopan; - parchet; - conectată la toate comunicațiile; Parcare deschisă și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. (A.E.) *************Comision 0% pentru cumpărător*************** ***********************IPOTECĂ*************************** Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! **************Ofertele de schimb se discută***************** supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă lift Cablu TV Internet linie telefonică parchet cu electrocasnice mobilat gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica TRAIAN
1 cameră
35 m²
26.900 eur
18.06.2018
Mai multproimobil.md
Spațiu pentru Birouri cu amplasare reușită, intersecția străzilor Traian și Grenoble sectorul Botanica. Prima Linie! Etajul 1! Suprafața spațiului constituie cca 137 mp. Compus din Open Space + 3 birouri, bucătărie, bloc sanitar. Dispune de reparație de tip euro, aparat de aer condiționat, încălzire autonomă etc. * Spațiul se închiriază cu mobilier. Locuri de parcare disponibile! Dacă sunteți interesat de vizualizare și pentru orice informații suplimentare, nu ezitați să accesați www.proimobil.md sau să ne contactați! Vă așteptăm pe strada București 41! geamuri termopan parcare incalzire autonoma
Chișinău ,Botanica TRAIAN
137 m²
650 eur
20.06.2018
Mai multproimobil.md
Vă propunem să vizualizați acest apartament, ce se prezintă cu următoarele caracteristici generale: - amplasare: sect. Botanica, str. Traian. - în imediata apropiere de: grădiniță, școală, piață alimentară, cafenele, bancă, farmacii etc. - metrajul total: 37 mp. - compartimentare: 1 cameră, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Specificații: - euroreparație; - uși din lemn; - baie dotată cu toate cele necesare; - geamuri termopan; - parchet; - conectat la toate comunicațiile; Parcare de tip deschis și teren de joacă pentru copii. Acces facil la transportul public în orice direcție a orașului. (T.T) *************Comision 0% pentru cumpărător*************** ***********************IPOTECĂ*************************** Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! **************Ofertele de schimb se discută******************* supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift Cablu TV Internet linie telefonică parchet geamuri gata pentru intrarea
Chișinău ,Botanica BD. TRAIAN
1 cameră
37 m²
28.000 eur
12.06.2018
Mai multproimobil.md
Suprafaţă: 42 m.p. Etaj: 8 Material: monolit Informaţii suplimentare: mobilat parţial, sistem climatizare, geamuri termopan, izolare termiсă, parchet, necesită reparaţie, vând cu electrocasnice, bloc cu ascensor, linie telefon, cablu TV, conexiune internet, zonă liniştită, urgent!
42 m²
21.500 eur
11.05.2018
Mai multcase.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău, Traian
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more