Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartamente în bloc nou, amplasate în , pe strada Apartamentele se desfășoară pe o suprafață de la pina la – Imobilele sunt constituite din living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Dispune de următoarele facilități: ascensor, internet, linie telefonică, sistem de alarmă, supermarket, teren de joacă, ușă blindată, zonă verde, cablu TV, încălzire autonomă, intercom, policlinacă, supraveghere video, geamuri termopan, Wi-Fi. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Dimo, Durlești, Молдова
2 camere
20.700 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartament în bloc nou, amplasat în , pe strada Apartamentele se desfășoară pe o suprafață de la pina la – Imobilele sunt constituite din dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Dispune de următoarele facilități: ascensor, internet, linie telefonică, sistem de alarmă, supermarket, teren de joacă, ușă blindată, zonă verde, cablu TV, încălzire autonomă, intercom, policlinacă, supraveghere video, geamuri termopan, Wi-Fi. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Dimo, Durlești, Молдова
1 cameră
8.700 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartamente în bloc nou, amplasate în , pe strada Apartamentele se desfășoară pe o suprafață de la pina la – Imobilele sunt constituite din living, 2 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, balcon. Dispune de următoarele facilități: ascensor, internet, linie telefonică, sistem de alarmă, supermarket, teren de joacă, ușă blindată, zonă verde, cablu TV, încălzire autonomă, intercom, policlinacă, supraveghere video, geamuri termopan, Wi-Fi. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Dimo, Durlești, Молдова
3 camere
29.500 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre vânzare apartamente la pretul constructorului în noul complex locativ “Rafael House”, amplasat în , pe strada Apartamentele se desfășoară pe o suprafață , iar preturile variaza de la 8,300 pina la 63,300 Euro sau Imobilele sunt constituite din living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon, garderoba. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Dimo, Durlești, Молдова
1 cameră
8.300 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Durlești, Strada Dimo
Se vinde spațiu comercial cu suprafața de la 40m2 pina la 480 m2. amplasat pe strada Dimo 24,Durlesti . Spațiul se află la parterul unui bloc locativ nou, este în variantă alba. Comunicații conectate: canalizare, electricitate, apă, gaz. Casa dispune de parcare imensă. Este perfect pentru oficiu, fimă/agenție turistică, farmacie, magazin etc. Posibil achitare fara %.
Dimo 24,Кишинев,Дурлешты
40 m²
21.900 eur
06.08.2018
Mai multimobilmd.su
Complexul Locativ ”Boiar House 7” se află situat în partea de nord-vest a municipiului Chişinău în orașul Durlești pe strada Nicolae Dimo, situat într-o zonă liniștită, verde și foarte curată, copiii locatarilor au posibilitatea de a fregventa grădinița №201 din Durlești, creșă-grădiniță №3, Liceul Teoretic „Orizont”, Liceul Teoretic ”Hyperion” №65 , Liceul Teoretic Durlești. 1-cameră - de la 25 m2 până la 32 m2 de la 350€ până la 378€ 2-camere - de la 46 m2 Complexul este împărțit în trei scări cu a câte 9 nivele și are un design deosebit de frumos ce este proiectat modern și funcțional. - Construcția complexului este monolit de o rezistență înaltă cu pereți din material Ytong ce asigură căldura în locuințe. - Scările Complexului Locativ sunt foarte spațioase și comode. - Complexului locativ dispun de încălzire autonomă și sistemă de încălzire prin pardoseală caldă și sistemă de control a temperaturii din toate camerele. - Locuințele au instalate geamuri de calitate înaltă ce păstrează căldura în timpul iernii și uși blindate la intrare. - Este presupus acces la inet, telefon, TV și sistemă interfon. - Curtea Complexului Locativ este amenajată cu gust și are locuri de odihnă pentru maturi, zone verzi, zone sportive , un teren de joacă pentru copii. - Supraveghere video 24/24.
Apartament - Durlești - N. Dimo
2 camere
350 eur
22.01.2018
Mai multprotect-imobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more