Descriere Spre vânzare urgentă apartament situat în sectorul Telecentru, str. Ialoveni 98/1, etaj 1 din 9, seria 143. Fiind din cele mai reusite proiecte, iar prețul fiind echivalent cu 1 odaie. Apartamentul este fără restricții. Apelați acum pentru vizionări sau va rog scrieți online pentru o programare.
Strada Ialoveni, Chișinău, Moldova,Chișinău,Chișinău
2 camere
54 m²
23.000 eur
27.07.2018
Mai multtopimobiliare.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Ialoveni, Strada Moldova
Compania City Imobil văpropune spre vânzare apartament în bloc nou, amplasat în sectorul Moldova al or. Ialoveni pe strada Timișoara. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de la 48 – 51 m.p. (433€/m²) Imobilul este constituit din 1 odaie: dormitor, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis/închis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 6,200€ 200€ Cele mai avantajoase condiții de creditare pe piață. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Timișoara, Ialoveni, Молдова
1 cameră
48 m²
20.784 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
Compania City Imobil văpropune spre vânzare apartament în bloc nou, amplasat în sectorul Moldova al or. Ialoveni pe strada Timișoara. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 71 m.p. Imobilul este constituit din 2 odăi: living, dormitor, bucătărie, 2 blocuri sanitare, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis/închis Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Posibilitatea de a procura apartamentul în rate. 9,200€ 300€ Cele mai avantajoase condiții de creditare pe piață. Toate ofertele noastre le gasiti pe:
Strada Timișoara, Ialoveni, Молдова
2 camere
71 m²
30.743 eur
14.06.2018
Mai multcityimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more