Se dă în chirie apartament complet nou în sectorul Ciocana, cu amplasare reușită în Complexul Eldorado Terra, str. Ginta Latină. Apartament cu 1 odaie, în bloc nou, poziționat la etajul 9 din 12, cu suprafața de 43 mp. Apartamentul dispune de euro reparație este complet mobilat și dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, cuptor, frigider, mașină de spalat, televizor. Compartimentare: 1 odaie, bucătărie, antreu, 1 bloc sanitar, 1 balcon spațios . ​În imediată apropiere gasiți numeroase puncte sociale și comerciale: restaurant Villa Noua, Aqua Terra Welness Spa, Star Kids, farmacii, magazine specializate la parter, bancă, școală, GreenHills, etc. Accesl liber la trasnportul public în orice direcție a orașului. Preț: 280 €
Ciocana, Chișinău
1 cameră
280 eur
13.08.2018
Mai multremark.md
Complex Locativ Avem în proces de construcție 6 case disponibile din 14. Se vinde Town House la cel mai bun preț în zona rezidențială a sectorului Riscani, str. Victoriei intersecție cu str. Mihai Sadoveanu (str. Studenților intersecție cu str. Sadoveanu). Zonă liniștită,ecologic și modern amenajată. 6 case cu suprafața de 195m2 la preț de Euro (negociabil) -79.500 € + (posibilitatea de a achita în rate) + CADOU terasă,ogradă separată cu parcare în curte. Constructie executată durabil prin carcasa de beton armat și cu umplutura de cotilet. În exterior termoizolație, geamurile cu profil german. Compartimentare: Demisol: garaj, 2 spații auxiliare (60m2) Parter: sufragerie,bucătarie,baie,hol,antreu cu ieșire în propria ogradă (60m2) Nivel 1: 3 dormitoare,1 baie, debara,hol (78m2) cu ieșire la terasă panoramică (78 m2 –CADOU). DAREA IN EXPLOATARE OCTOMBRIE 2018 ! Posibilitatea achitării în rate sau procurarea în ipotecă prin MAIB. Mai multe detalii și etapa complexului locativ rezidențial puteți afla la nr de contact
Victoriei,Кишинев,Рышкановка
195 m²
75.500 eur
Astăzi la 10:15
Mai multimobilmd.su
Pentru cei ce apreciază confortul ! Apartamentul seria MS, este poziționat într-un bloc din sectorul Rîșcani, pe str. Matei Basarab! Avînd suprafața de 70 mp, este compartimentat în 2 dormitoare, saln, bucătărie, bloc sanitar, antreu. Avantajele apartamentului : – reparație capitală recent finisată; – pardosele și pereții turnați și nivelați; – țevile de apă schimbate + canalizare separată; – geamuri termopane, cu gratii; – comunicații conectate; – alarmă particulară Argus; – încălzire autonomă; – ușă bronată la intrare; – TV, telefonie, interfon și internet. Blocul are scara îngrijită, reparată, iar curtea – amenajată cu teren de joacă, locuri de parcare. În imediata apropiere sunt magazine, școală, grădiniță, parc și stațiile de transport public. (B.E.)
str. Matei Basarab,Rîșcani Chișinău
3 camere
45.900 eur
13.08.2018
Mai multm2.md
Se vinde apartament cu 1 odaie în noul Complex Locativ Exfactor, situat în sectorul Botanica, strada Valea Crucii. Zonă verde, ecologică, în zonă de parc. Dispunem de suprafața totală de 49-51 mp. Etaje disponibile 3, 4, 5. Priveliște panoramică frumoasă! Darea în exploatare la finele anului 2018. Prima rată doar 30% -11500 € La plata integrala se oferă reducere. Caracterisitici: – Carcas monolit din beton armat, pereţi interior şi exterior din cărămidă roşie (producător Macon SA); – Izolare termică a faţadei cu polisteren extrudat; – Parcare subterană; – Ascensor silenţios cu deplasare inclusiv la nivelul parcării subterane; – Încălzire autonomă în fiecare apartament cu instalarea cazanului de clasa A (marcă germană); – Pardoseală şi pereţi cu izolaţie fonică şi termică; – Geamuri termopan cu 6 camere şi 3 rânduri de sticlă; – Interfon, telefon TV, internet fibră optică; – Contoare individuale la gaz, electricitate şi apă; – Zonă de parc, teren de joacă pentru copii, amenajarea teritoriului adiacent. Amplasat într-o regiune superbă, în apropiere de diverse puncte de necesitate. Acces liber la transportul public în toate direcțiile orașului.
Botanica, Chișinău
1 cameră
28.800 eur
02.08.2018
Mai multremark.md
Se dă în chirie apartament cu 3 odăi amplasat în sectorul Centru pe strada 31 August, complexul locativ Lara City. Apartamentul cu suprafață generoasă 112 mp, este poziționat la etajul 4 din 7. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat şi dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, plită, cuptor, frigider, maşină de spalat rufe, mașină de spălat vase. Apartamentul este dotat cu încălzire autonomă. Compartimentare: 1 dormitor, dressing, salon, birou, bucătărie, 2 blocuri sanitare, 3 balcoane închise, 1 loc de parcare subterană. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, supraveghere video și dispune de parcare deschisă și subterană, teren de joacă pentru copii cu piscină. Blocul se află într-o zonă liniștită iar în imediată apropiere se află: market, școală, farmacie, bancă și alte puncte de necesitate. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
3 camere
800 eur
09.08.2018
Mai multremark.md
Se dă în chirie apartament cu 1 odaie amplasat în sectorul Centru pe strada Gh. Cașu. Apartamentul cu suprafața de 48 mp, este poziționat la etajul 1 din 9. Imobilul dispune de reparație euro, este complet mobilat şi dotat cu toată tehnica pentru uz casnic: aragaz, hotă, frigider, maşină de spalat rufe, TV, aparat de aer condiționat,TV. Apartamentul este dotat cu încălzire autonomă și pardosea caldă. Compartimentare: 1 dormitor, antreu, bucătărie, 1 bloc sanitar, 1 balcon închis. Curtea blocului este bine amenajată cu acces restrâns, dispune de parcare deschisă și teren de joacă pentru copii. În imediata apropiere se află: supermarket, bănci, farmacie, restaurante. Infrastructură bine dezvoltată cu acces direct la transport public în toate direcțiile orașului.
Centru, Chișinău
1 cameră
300 eur
09.08.2018
Mai multremark.md
Spre chirie se oferă apartament cu 2 camere+living în bloc nou. Amplasat pe bd. Decebal, sect. Botanica. Poziționat la etajul 4. Suprafața totală constituie de 112mp. Are o compartimentare reușită: 2 camere, living ,bucătărie, bloc sanitar, garderobă, 2 balcoane. Dispune de euroreparație. Mobilier și tehnică de uz casnic necesară. Locuința este amplasată reușit în apropiere liceu, supermarket, farmacii etc. Acces ușor la transportul public.
bd. Decebal Chișinău,Chișinău
3 camere
112 m²
320 eur
07.08.2018
Mai multokeyimobil.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie apartament în bloc vechi, Apartamentul se desfășoară pe o Imobilul este constituit : living, 2 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar, balcon. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
Strada Igor Vieru, Chișinău, Молдова
3 camere
76 m²
330 eur
06.08.2018
Mai multcityimobil.md
În viața de zi cu zi mereu căutăm refugiul de gălăgia urbană ! Partenerul Imobiliar M2 și-a făcut meseria bine și a găsit o casă perfectă pentru dumneavoastră. Casă cu suprafața de 150 mp în sect. Telecentru, pe str. Miorița ! Aici veți savura liniștea, dar totodată veți fi în apropiere de puncte de interes, precum : magazine, școală, bancă, piata etc. Compartimentare rațională în 3 nivele : 4 camere, 2 blocuri sanitare, bucătărie, antreu, terasă și garaj. Informație amănunțită : – terasa deschisă, cu loc de odihnă amenajat, sobă pe lemne și comunicații conectate (apă și canalizare) ! – garajul pentru 1 autoturism, cu rolete metalice automate ! – teren adiacent 3 ari ! Facilități incluse în preț : – mobilă la comandă (masa și scaunele din bucătărie din lemn masiv); – tehnică de uz casnic cu garanție; – geamuri termopane; – încălzire autonomă, cu cazan individual; – laminat/gresie; – internet, telefonie, TV; – șemineu. B.E.
str. Miorița,Telecentru Chișinău
4 camere
120.000 eur
13.08.2018
Mai multm2.md
Se dă în chirie spațiu comercial în prima linie pe bd. Dacia, sec. Botanica. Spațiu cu următoarele caracteristici: - ieșire directă la bd. Dacia; - 20 mp parter; - 220 mp demisol; - tavne 3,5 m; - flux pietonal și transport; - vizibilitate sporită; - open space; - sistem antiincendiu; - 2 ieșiri. Potrivit pentru show room, reprezentanță, magazin, sală de sport etc.
Botanica, Chișinău
1.200 eur
02.08.2018
Mai multremark.md
Partenerul Imobiliar M2 vă propune spre chirie apartament, amplasat în sectorul Rîșcani, pe bd. Moscovei. Apartamentul se desfășoară pe o suprafață de 63 m.p. Imobilul este constituit din: 3 camere separate, bucătărie, bloc sanitar, 2 balcone, și este dotat cu mobila și tehnică de uz casnic. Dispune : – mobilă; – tehnică de uz casnic; – geamuri termopane; – încălzire centralizată; – interfon, internet, TV, telefonie; – comunicații conectate. În curte sunt amenajate terenuri de joaca, parcare de tip deschis. Zona este înconjurată de spații verzi, cu acces la mijloace de transport și facilitățile necesare: minimarket, farmacie, stație transport public, școală, grădiniță.
bd. Moscovei,Rîșcani Chișinău
3 camere
250 eur
13.08.2018
Mai multm2.md
Se oferă spre chirie apartament cu 2 camere în sect. Centru. Imobilul se află într-un bloc nou de pe str. Testemițeanu. Apartamentul dispune de un living, dormitor, bucătărie, bloc sanitar. Locuința este mobilată și utilată cu tehnică de uz casnic. Dispune de încălzire autonomă. Toate comunicațiile sunt conectate. Apartamentul este amplasat în apropiere deșcoală, grădiniță, market, spitalul Republican, Universitatea de Medicină. Transportul public în toate direcțiile orașului.
str. Testemițeanu Chișinău,Chișinău
2 camere
52 m²
300 eur
07.08.2018
Mai multokeyimobil.md
Suprafaţă: 73 m.p. Etaj: 3 Material: piatra Informaţii suplimentare: mobilat parţial, geamuri termopan, parchet, vând cu electrocasnice, linie telefon, cablu TV, conexiune internet, zonă liniştită
73 m²
45.000 eur
08.08.2018
Mai multcase.md
Vand depozit la iesirea din Chisinau spre Orhei depozit 1200 mp + teren 1,85ha pe traseu M2
Московский проспект 20,Кишинев,Старая Почта
1 m²
127 eur
05.08.2018
Mai multimobilmd.su
Vindem casa in s. Donici, r. Orhei cu suprafata totala de 166m2, situata pe teren de 16 ari. Casa este de cotilet cu geamuri de termopan, in varianta alba cu toate retelile conectate. + cadou 28 ari de teren gradina. Este posibilitatea de a procura si in credit. Pentru detalii va puteti adresa si pe Viber: +37368274447 WatsApp: +37368274447 Продаётся 2-эт. дом в с. Доничь, Оргеевского р-на с общей площадью в 166м2, и участком в размере 16-ти соток земли. Дом в белом варианте, окна стеклопакет, есть все коммуникации. + подарок 28-ти соток земли
Орхей
4 camere
20.000 eur
02.08.2018
Mai multmakler.md
Se vinde apartament cu 2 odăi în sectorul Botanica, strada Valea Crucii, etajul 3 din 10. PANORAMA PARK - EXFACTOR GRUP. Darea în exploatare trimestrul IV 2018. Apartamentul cu suprafața de 91 mp este perfect compartimentat în: 2 dormitoare, bucătărie, bloc sanitar separat, garderobă, balcon, antreu. - Carcas monolit beton-armat și umplutura cărămidă roșie (macon); - Varianta albă calitativă; - Cazan german clasa A+; - Geamuri PVC (3 sticle, Low-E); - Termo-izolare cu vată minerala; - Ușă blindată. Se utilizează materiale de înalta calitate, sunt prevazute locuri pentru parcare și teren de joacă pentru copii. Blocul locativ este amplasat într-o zonă foarte verde și liniștită. În imediata apropiere se găsesc: supermarket, piața alimentară, școală, grădiniță, bancă, farmacia etc. Acces liber la traficul rutier.
Botanica, Chișinău
2 camere
51.900 eur
02.08.2018
Mai multremark.md
M2 vă propune un apartament in stare locativă în bloc vechi din sec. Buiucani pe str. Suceava. În imediata apropiere de magazine, școală, grădinițe, farmacie etc. ! Imobilul are suprafața de 30 m2 și este compartimentat în: 1 cameră, bucătărie, bloc sanitar separat, balcon, antreu. Caracteristicile apartamentului: Încălzire centralizată; Geamuri din lemn; Intrare separată; Parcare de tip deschis; Internet, Interfon, Videofon și TV; Toate comunicațiile sunt conectate. Accesul la transport în orice direcție a orașului. B.E.
str. Suceava,Chișinău Buiucani
1 cameră
16.900 eur
13.08.2018
Mai multm2.md
Propunem spre achiziție apartament cu 3 odăi cu suprafața totală de 65 m2, situat în sectorul Ciocana, str. Voluntarilor. Apartamentul este compartimentat în 3 odăi spațioase, bucătărie și 2 blocuri sanitare. Locuința este dotată cu mobilă și cu tehnică de uz casnic. Este efectuată euro reprație calitativă. Curtea blocului este de tip deschis cu teren de joacă pentru copii și locuri de parcare. Are o poziționare excelentă caracterizată prin infrastructură dezvoltată, în apropiere de absolut toate facilitățile necesare. Acces liber la transport public în toate direcțiile. (S.L)
mun. Chișinău, Ciocana str. Voluntarilor , 65 m2
3 camere
37.000 eur
13.08.2018
Mai multproprietar.md
Se oferă spre chirie apartament cu 3 camere amplasat în sect. Telecentru. Imobilul este amplasat într-un bloc nou de pe str. Testemițeanu. Locuința este divizată în 2 dormitoare, living, bucătărie, bloc sanitar și 2 balcoane. Apartamentul este mobilat și utilat cu tehnică de uz casnic. Dispune de încălzire autonomă. Toate comunicațiile sunt conectate. Curtea blocului este frumos amenajată cu teren de joacă și loc de odihnă pentru maturi. Apartamentul este amplasat într-o zonă cu infrastructura dezvoltată, în apropiere de școală, grădiniță, market, bancă, farmacie și alte puncte de necesitate. Transportul public în toate direcțiile orașului.
str. Testemițeanu Chișinău,Chișinău
3 camere
89 m²
400 eur
06.08.2018
Mai multokeyimobil.md
Imobil comercial sub orice fel de activitate se află la sector Rîșcani , pe str.Nicolae Dimo. Cladire este cu euroreparație, cu suprafața de 57 m². Amplasarea acesteia conferă un comfort extraordinar, ideală pentru afaceri, dar în același timp zona se prezintă ca una cu o infrastructură maxim dezvoltată, în vecinătate găsiți supermarket, piață, farmacie, cafenele, dar și școală, grădiniță, magazine, bancă etc. Privelistea de la fereastra este panoramică. Acces la parcare deschisă. Posibil achitare in rate cu 30% prima rata si suma ramasa pina la 15 ani cu 9,9% anual.
Chișinau Râșcani,str. Nicolae Dimo
59.000 eur
13.08.2018
Mai multsimpluimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Chișinău
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more