AXA Imobil vă oferă spre chirie casă în 2 nivele, situată în Schinoasa, Codru. Suprafața totală 180 mp. Compartimentare comodă: - 3 camere; - bucătărie; - 2 blocuri sanitare; Dispune de următoarele facilități: - reparație euro; - încălzire autonomă; - geamuri termopan; - toate comunicațiile conectate. Imobilul este poziționat într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată în apropiere de supermarket-uri, farmacii, grădinițe și alte puncte de interes. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun.
Case - Schinoasa, Codru
3 camere
180 m²
250 eur
Ieri la 16:43
Mai multaxaimobil.md
Descriere Se dă în chirie casă în două nivele la Telecentru pe str. Livadarilor, suprafaţa totală este de 0,046 ha, iar locativă de 133 m.p., cu garaj + subsol de 85 m.p. cu beci și camere. Casa este în stare bună, aşa cum în imagini, cu mobilă, cu tehnică de uz casnic, parchet laminat, terasă, grădină, canalizare, gazoduct, apeduct, încălzire automă, sobă cu lejancă și sobă cu grătar afară, termopan, parchet, acoperiș cu ceramică roșie, linie telefonică, internet, cablu TV, liceu, grădiniţă, market. La fiecare etaj este bloc sanitar. Grădina este prelucrată, îngrijită, copaci fructeferi, imobilul este gata de intrare.
Strada Livădarilor 74/1, Codru, Moldova,Chișinău,Codru,Telecentru
0.04 m²
950 eur
27.07.2018
Mai multtopimobiliare.md
Compania City Imobil vă propune spre chirie casă, , intr-o zona linistita si ecologica. Casa se desfășoară pe o suprafață Imobilul dotat cu mobila și tehnica de ultima generație, este constituit din 3 odăi, bucătărie cu sufragerie, antreu spatios, 2 blocuri sanitare, 3 balcoane, terasa. Locuinta dispune de sauna spatioasa cu zona de odihna, bazin, terasa, curte amenajata cu spațiu verde, gratar. Toate ofertele noastre le găsiți pe:
str. Sitarului, Codru, Молдова
4 camere
220 m²
990 eur
21.05.2018
Mai multcityimobil.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Codru
SRL "MoldTrans-Tur" ofera spre inchiriere oficii in Business Center "Grenoble", mun. Chisinau, sect. Botanica str. Grenoble, 128, or. Codru Cladirea de oficii dispune de birouri de 15 - 30 - 45 - 60 mp Se oferă spre închiriere: - încăpere cu suprafaţa totală de 30 mp., etajul 3. Încăperea este separată în 2 birouri a cîte 15 m.p. - încăpere cu suprafața de 15 m.p. - etajul 3 - încăpere cu suprafaţa de 15 m.p. - demisol - încăpere cu suprafaţa de 30 m.p. - demisol Toate birourile au reparatie euro standard. Dispunem de paza non stop si camere supraveghere video. Parcare privată. Prima linie de la drum. Condiţionere. Pentru orice alte informații suplimentare Vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon indicate.
str. Grenoble 128,Кишинев,Ботаника
2 m²
8 eur
13.08.2018
Mai multimobilmd.su
Vă prezentăm un apartament spre chirie, pe str. N. Iorga, cu suprafața de 84 mp. Amplasat în imediată apropiere de Liceul Nikolai Vasilievici Gogol, Ambasada Marii Britanii, Hotel Codru. Apartamentul este format din: 2 dormitoare , living, baie, bucătărie, 2 balcoane. Dotări: geamuri din termopan, parchet, 2 condiționer, 2 TV Led, mobilat și dotat cu tehnică de uz casnic, blender, hotă, toster, fierbător etc. Reședința este excepțional poziționată și îndrăznim să o recomandăm atât din punct de vedere rezidențial cât și ca investiție pe termen lung prin închiriere. Nemijlocit în apropiere circulă transportul public. PREȚ NEGOCIABIL! Vă așteptăm pe str. București, 41! (O.M).
ВАЛЯ ТРАНДАФИРИЛОР,Кишинев,Центр
3 camere
84 m²
530 eur
26.07.2018
Mai multimobilmd.su
Vă prezentăm un apartament în chirie, pe str. N. Iorga, cu suprafața de 145 mp. Amplasat în imediată apropiere de Liceul Nikolai Vasilievici Gogol, Ambasada Marii Britanii, Hotel Codru. Apartamentul este format din 4 camere separate, 2 blocuri sanitare, bucătărie, balcon. Este un concept rezidențial ferit de zgomot, cu o locație excelentă în Chișinău. Dotări: geamuri din termopan, parchet, încălzire autonomă, loc de parcare în curte, teren de joacă pentru copii, ușă blindată, mobilat și dotat cu tehnică de uz casnic de calitate înaltă etc. În apartament nu a locuit nimeni! Nemijocit în apropiere circulă transportul public. PREȚ NEGOCIABIL! Vă așteptăm pe str. București, 41! (V.L.)
ВАЛЯ ТРАНДАФИРИЛОР,Кишинев,Центр
4 camere
145 m²
1.200 eur
26.07.2018
Mai multimobilmd.su
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more