Complain
Spre vânzare apartament în bloc construit de compania Astercon, situat în sectorul Buiucani, str. Vasile Lupu. Compartimentat în 2 camere, living, bucătărie, 2 balcoane, 2 blocuri sanitare și antreu. varianta albă; încălzire autonomă; geamuri termopane; ușă blindată; supraveghere video și sistem de alarmă. În apropiere se află: Grădinița Nr.157, Farmacia Familiei, Linella, Parcul Valea Morilor. ATENȚIE! Imobilul poate fi cumpărat în credit cu doar 30% rată inițială!
Astercon! Buiucani, str. Vasile Lupu, 2 camere. Varianta Albă!
2 camere
38.990 eur
29.09.2018
Mai multaccesimobil.md
Complain
Vânzare casă situată în sectorul Botanica, bd. Cuza Vodă. Compartimentată în 5 dormitoare, salon spațios, bucătărie + sufragerie, mansardă spațioasă locativă, 3 balcoane, terasă, 3 blocuri sanitare și antreu. geamuri termopane; parchet din stejar și frasin; uși din frasin; parțial mobilat + tehnică; garaj cu porți automatizate; beci. În apropiere se află: Liceul Traian, Grădinița Nr. 151, Centrul Medical Repromed, Supermarketul Jardi, Andys Pizza, Parcul Valea Farmecelor, Grădina Zoologică. ATENȚIE! Imobilul poate fi cumpărat în credit cu doar 30% rată inițială!
Botanica, bd. Cuza Vodă, casă în 4 nivele. Euroreparație!
4 camere
188.000 eur
21.09.2018
Mai multaccesimobil.md
Complain
Vânzare apartament situat în bloc locativ nou dat în exploatare (Gonvaro Con), în sectorul Buiucani, str. Cornului. Compartimentat în 3 camere, bucătărie, bloc sanitar și antreu. reparație euro; încălzire autonomă; geamuri termopane; mobilă + tehnică de uz casnic; condiționer; garderobă; sistem de alarmă, supraveghere video și pază. În nemijlocita apropiere se află: MoldExpo, Parcul Valea Morilor, Casa Sărbătorii, Grădinița Nr.157, Unimarket, Farmacia Familiei. ATENȚIE! Imobilul poate fi cumpărat în credit cu doar 30% rată inițială!
Gonvaro-Con, Valea Morilor, 3 camere, Reparație Euro!
3 camere
79.900 eur
21.09.2018
Mai multaccesimobil.md
Complain
Vânzare TownHouse în Complex Rezidențial, situat în secorul Botanica, bd. Cuza Vodă. Suprafața 280 m2, teren de 3 ari. Compartimentat în 5 dormitoare, salon spațios, bucătărie + sufragerie, mansardă spațioasă locativă, 3 balcoane, terasă, 3 blocuri sanitare și antreu. reparație euro; geamuri termopane; încălzire autonomă; complet mobilat + tehnică de uz casnic; garaj cu porți automatizate; 2 garderobe; terasă. În apropiere se află: Liceul Traian, Grădinița Nr. 151, Centrul Medical Repromed, Supermarketul Jardi, Andys Pizza, Parcul Valea Farmecelor, Grădina Zoologică. ATENȚIE! Imobilul poate fi cumpărat în credit cu doar 30% rată inițială!
Botanica, Townhouse în complex rezidențial, 3 nivele, 280 m2, euroreparație!
4 camere
179.900 eur
21.09.2018
Mai multaccesimobil.md
Complain
Vindem casa de locuit in r-l Criuleni, satul Hirtopul Mare, cu suprafata totala de 60 m2, situata pe un teren de 14 ari, cu beci, garaj... In casa avem 4 camere, inclusiv si o bucatarie de vara care la rindul ei este alcatuita din 3 camere. Toate retelele, gazul linga casa, apa si canalizarea centralizata visavi de casa. Casa se afla in centrul satului linga gradinita. Pretul este de 18000 euro
Криуляны,Центр
4 camere
60 m²
18.000 eur
21.09.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Vânzare apartament cu o planificare reușită, în bloc seria 143, situat în sectorul Buiucani, str. Grigore Alexandrescu. Parcul Valea Morilor. Priveliște spre iaz! Compartimentat în 3 camere, bucătărie, debara, bloc sanitar separat și antreu. reparație euro; geamuri termopane; mobilă + tehnică de uz casnic; sistem de aer condiționat; ușă blindată, uși din lemn; localizare de mijloc. În apropiere se află: Parcul Valea Morilor, Spitalul Clinic Militar Central, Grădinița Nr.157, Supermarketele Linella și Unimarket, Oficiul Poștal. ATENȚIE! Imobilul poate fi cumpărat în credit cu doar 30% rată inițială!
Buiucani, 3 camere, seria 143, Euroreparație! Zonă de parc!
3 camere
48.990 eur
21.09.2018
Mai multaccesimobil.md
Complain
Vindem apartament cu 4 camere la Buiucani, str. Nicolae Costin 55/1, cu suprafata totala de 85 m2, situat la et. 3 din 5, dubla vedere (iesire in ograda si in fata parcului de pe Nicolae Costin). Bucataria este de 9 m2, cu iesire la balcon, grupul sanitar comasat, cu podele calde, cu boiler. Din dormitor este iesire la al doilea balcon. Antreul mare, salonul foarte spatios, cu iesire la balcon. Apartamentul este in stare foarte buna (euroreparatie), foarte calduros (calorifere de ultima generatie). La primul etaj este si o debara de 22 m2. Ograda este inchisa. Infrastructura dezvoltata, gradinita, scoala, markete, policlinica N 12, 5 etc. Aici este si prezentare video din interior: ***
Буюкань, Кишинев,
80.000 eur
20.02.2018
Mai mult900.md
Abonați-vă la actualizările de e-mail pentru căutarea dvs:
Grădinița
Complain
Apartament cu 2 odai separate si cu bucataria mare.Superpret. Infrastructura binedezvoltata: gradinita market restaurant sala de sport Doua posibilitati de procurare: 1 La cheie(euroreparatie,mobilier,tehnica) 2 Doar cu eroreparatie Posibilitate de creditare de la companie!!!
Belgrad 19,Кишинев,Ботаника
2 camere
33 m²
20.330 eur
10.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Mun. Chisinau, s. Stauceni, str. Constantin Stamati 31, Casa a fost construita in 2010. Casa are peretii din cotilet de 60 cm, iar la fundament sunt blocuri de azbociment de 40 cm. Suprafata totala a casei 480 m2. Casa are 3 etaje si un etaj in demisol -intrare de la vale. Primul etaj din fata este reparat si consta din antreu, bucatarie, 3 odai mari si o veranda cu bloc sanitar (baie si veceu separate). Incaperile la celelalte etaje sunt in varianta sura. In casa este incalzirea autonoma (cazan pe gaz). Este conectata toata infrastructura -gaz, apa, canalizare centrala, televiziune, internet, telefon. Este supraveghere video. Pe teren este fundament de garaj si parcare de vara, gard capital, teracota de trotuar. La 10 minute de casa este supermarket Stil, gradinita, liceu. In fata portii este parc si drum asfaltat, pe care circula rutiera 190... informatie despre acest sat vedeti apasind pe urmatorul link -
Constantin Stamati,Кишинев,Центр
5 camere
480 m²
160.000 eur
06.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Vindem, urgent, 3 camere in sect. Telecentru, str. Hincesti (40 de ani), cu suprafata totala de 64 m2, situat la etajul 5 din 5, dubla vedere, bucatarie spatioasa, grup sanitar separat, 2 balcoane de la salon si din dormitor si o debara linga bucatarie. Incalzire centralizata, iar in baie colonca de gaz. Starea apartamentului este buna de locuit, ferestre termopan, usi noi, usa la intrare din fier, tevile de la canalizare schimbare, cablul pentru energie electrica schimbat, parchet in odai, peretii drepti. Apartamentul se vinde partial mobilat si cu tehnica de uz casnic. Infrastructura foarte dezvoltata, statia transportului public, gradinita linga casa, markete, banci etc. Pretul este de 32800 euro.
Кишинёв,Телечентру
3 camere
64 m²
32.800 eur
11.10.2018
Mai multmakler.md
Complain
Axa Imobil vă propune spre vânzare apartament cu 3 camere, poziționat în sectorul Centru al capitalei, pe str. Nicolae Testemițanu. Apartamentul este amplasat la etajul 7 din 9. Suprafața totală 75 mp. Compartimentare comodă: - 3 camere; - bucătărie; - 2 blocuri sanitare; - 3 balcoane; - debara. Dispune de următoarele facilități: - reparație cosmetică; - încălzire autonomă; - geamuri termopan; - ușă blindată la intrare; - interfon. Imobilul se oferă mobilat și utilat. Blocul este amplasat într-o zonă cu infrastructură foarte bine dezvoltată, în apropiere de supermarket-ul Nr.1, Fourchette, parcul Valea Trandafirilor, grădinița Nr.7, școli, farmacii, bănci, Shopping MallDova și alte puncte de interes. În curtea blocului este amenajat teren de joacă pentru copii. Dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun. ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!
Apartamente - Centru, str. Nicolae Testemițanu
3 camere
75 m²
51.000 eur
12.10.2018
Mai multaxaimobil.md
Complain
Se vinde acest apartament cu 3 odăi în sectorul Buiucani, pe strada Alba Iulia! Este ideal pentru familii cu copilași, aici aveți amenajat teren de joacă, teren sportiv! Regiune ecologică, liniștită, cu infrastructura bine dezvoltată! Din caracteristici: * Etajul 3 / 9, bloc din panouri; * 2 camere- 54 m2, planificare de seria 143; * Necesită reparație; * Comunicaţii conectate: energie electrică, gaz, canalizare; * Geamurile termopane, ușile interioare din lemn; * Totul la 3 minute de mers pe jos: Supermarket Green Hills, Linella, Centrul Comercial, farmacie, liceul A. P. Cehov,, grădinița 185, parc, centru medical, stație peco, oficiu poștal, etc. * Acces direct la transportul public. Important!!! Prețul negociabil!!! Contacte: 068999900, Eugeniu
Alba Iulia,Кишинев,Буюканы
2 camere
54 m²
31.400 eur
05.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
Se vinde apartament de mijloc,cu 2 odai,situat pe str Muncesti.Apartamentul dispune de mobila si tehnica de uz casnic.Este spatios si primitor,cu vecini buni. Dispune de climatizor vara - iarna si in imediata apropiere se gasesc market,teren de joaca pentru copii,scoala,gradinita etc.
Muncesti 406,Кишинев,Ботаника
2 camere
53 m²
34.500 eur
06.10.2018
Mai multimobilmd.su
Complain
De vânzare apartament cu o cameră și suprafața de 35 mp. Complexul locativ dispune de următoarele caracteristici: * Încălzire autonomă individuală; * Sistem antiincendiu în fiecare apartament; * Ferestre termopane; * Contoare individuale la gaz, energie electrică și apă; * Internet, telefonie, televiziune; * Uși din metal în fiecare apartment; * Teritoriu păzit; * Teren de joacă pentru copii; * Parcări de tip deschis. Vecinătăți: Grădinița ''Lăstăraș''; L.T. "Mihail Sadoveanu"; Manej; Universtitatea de Stat de Educație Fizică și Sport; Market Linella; Pizzeria Don Cezar; La 100 m Stația de Troleibus; Bănci; Farmacii; Parcul Dimo. (c.c) La procurarea apartamentului obțineți reducere la materiale de la www.reparatii.md ****************************Comision 0% pentru cumpărător****************************** ***************************IPOTECĂ******************************* Vă ajutăm în pregătirea tuturor documentelor pentru ipotecă la condiții preferențiale!!! ********************Ofertele de schimb se discută*********************** supermarket şcoală teren de joaca spital/clinică piaţă alimentară grădiniţă Zona de parcare lift imobil nou Cablu TV Internet linie telefonică geamuri încălzire autonomă
Chișinău ,Râșcani T. VLADIMIRESCU
1 cameră
35 m²
19.900 eur
13.10.2018
Mai multproimobil.md
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more